Free download – Chocolate wrappers

header

Chocolade helpt. Of je nou ontzettend blij bent of een beetje in de put zit, chocolade is je beste vriend. Chocolade is daarom ook een ontzettend fijn cadeautje, om te geven en te krijgen. Vandaag vier leuke wikkels om je chocoladereep te pimpen!

chocoladereep_47

Ik heb vier verschillende ‘smaakjes’ in de aanbieding. Om te laten dat je van iemand houdt, met iemand mee leeft, omdat er een feestje te vieren is, of gewoon omdat het kan!

chocoladereep_28

Op de achterkant kun je je eigen naam en die van de ontvanger zetten. Maar je kunt natuurlijk ook twee keer je eigen naam neerzetten! Niks mis met jezelf trakteren toch?

De maat van de wikkels zijn gebaseerd op een Verkadereep van 75 gram. Haal de oude wikkel eraf (laat wel dat leuke zilverkleurige papiertje zitten). Print een wikkel naar keuze, snij hem uit en voorzie je reep van een nieuwe wikkel. Een beetje lijm is genoeg om hem vast te maken.

chocoladereep_3

Voor de ‘with love’ wikkel klik hier. *

chocoladereep_9

Voor de ‘hugs and kisses’ wikkel klik hier. *

chocoladereep_15

Voor de ‘get well soon’ wikkel klik hier. *

chocoladereep_12

Voor de ‘hip hip hurray’ wikkel klik hier. *

De wikkels zijn opgemaakt op A4 formaat. Je kunt de afbeeldingen dus printen op 100% grootte en zonder snijtekens (die heb ik er al voor je op gezet). Ontzettend veel wikkel-plezier! Mochten er nog vragen zijn, hoor ik het graag!

* Deze afbeeldingen zijn eigendom van Team Confetti en zijn alleen bedoeld voor privé gebruik.

REACTIES:

 1. Karlijn

  Wat een mooie wikkels. Ik heb nog nooit zo’n reep als cadeau gegeven, ik denk omdat ze er niet zo vrolijk uit zien. Maar daar komt binnenkort snel verandering in door jullie!

  Reageren
 2. Nicole

  Wat een superleuke wikkels! Had alleen een vraagje.. bij de bovenste “with love” kan ik er niet echt uithalen dat er “love” staat. Het lijkt eerder op 5 of misschien zelfs 6 letters. Is er misschien een typefoutje gemaakt?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Je hebt gelijk! Wat raar dat me dat niet eerder is opgevallen! Ik zal het aanpassen en laat t weten in de comments als het linkje klopt ;)

   Reageren
 3. anika

  Hoi,

  Ik wil deze wikkel graag gebruiken om iemand een chocolade reep cadeau te geven, maar ik krijg hem niet op de juiste grote uitgeprint. Wat doe ik verkeerd?

  Reageren
 4. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 5. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *