100 things winter challenge #1

header

Ik begon weer met een schone lei. De teller stond weer op nul, maar dat duurde niet lang… Sinterklaas kwam namelijk langs ennnn ik was jarig! Er kwamen dus een heleboel leuke dingen bij en het werd tijd om te compenseren…

Wat is de 100 things winter challenge? Het idee is om in drie maanden tijd 100 spullen weg te gooien. Er zit wel een addertje onder het gras: Voor elk item dat je koopt/krijgt komt er weer +1 bij. Het gegon bij de 100 things summer challenge, daarna kwam de 100 things fall challenge en ik ga nu door met de 100 things winter challenge. Lees voor meer info dit artikel.

Laten we beginnen met alles wat erbij kwam:

gekocht

Een kleine selectie van alle leuke dingen die ik kreeg:

sinterklaas_7 sinterklaas_10 sinterklaas_12

De rest van mijn Sinterklaascadeautjes vind je hier.

birthday_29 birthday_6 birthday_3

De rest van mijn verjaardagscadeautjes kun je hier vinden.

dec#1_3

En tot slot deed ik mezelf de lettertang van de Hema cadeau. Ik heb al navulrolletjes gehaald. Hij is te leuk…

Maar na al die bergen met cadeaus moest er gecompenseerd worden! Want zo gaat het natuurlijk nooit lukken om de teller op -100 te krijgen! En dus gingen Tom en ik op jacht door het huis, elk op zoek naar 50 dingen die we weg konden doen. Het resultaat na anderhalf uur:

winter_1

Het was niet heel makkelijk. Sommige spullen die we weg deden hadden we echt kapotgebruikt en andere dingen waren cadeautjes van mensen van wie we houden. Maar als het in de weg liggen of niet meer bruikbaar is, heeft het geen zin om het te houden.

weg

Het voelt fijn om zoveel cadeautjes te krijgen en het is ook fijn om ze te verruilen met nutteloze spullen.

Het resultaat tot nu toe:

uitslag

Heb je ook de weggooi-kriebels gekregen en ga je ook aan de slag? Als je ons mooie schema wil gebruiken om alles bij te houden, dan kan dat! In dit artikel leg ik uit waar je het schema kunt vinden en hoe het werkt. No worries, het is heel simpel!

REACTIES:

 1. Elisse

  Moh, zo goed bezig! Mijn oorspronkelijke plan was ook om erover te bloggen, maar het schiet er telkens bij in. Wat ik vandaag wel voor mekaar heb gekregen, is eindelijk de Crazy Cat Lady tag over te nemen! Nu online dus :)

  Reageren
 2. Pingback: Photo diary december #3 | Team Confetti

 3. Pingback: December doelen. |

 4. Pingback: Goals of the month #1 |

 5. Pingback: Goals of the month; recap #1 |

 6. Jiju

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *