100 things fall challenge: september

header

De zomer challenge is voorbij, op naar de fall-challenge! Seizoen twee van het grote weg gooien. Dit keer ga ik ook laten zien wat ik heb gekocht (also known as shoplog).

Omdat het meer werk was dan dat het (naar mijn idee) opleverde heb ik dit keer alleen genoteerd wat ik weg heb gedaan en de foto’s achterwege gelaten. Als je lekker bezig bent met weggooien, is het wat irritant om overal foto’s van te moeten maken. Maar zo ziet het er toch nog steeds leuk en overzichtelijk uit? (Laat maar weten in de comments als je er anders over denkt).

weggedaan

Omdat de rommelmarkt-datum steeds dichterbij komt, heb ik weer wat dozen en kasten onder handen genomen. Ik heb er aardig wat uit kunnen filteren. Jammer dat ik oud papier niet mee reken, anders had ik nu op -1000 gezeten.

gekocht

Maar ik heb ook mijn zwakke momenten gehad. Ik heb me maandenlang ingehouden, en tja, dan moet er op een gegeven moment echt weer gewinkeld worden. Ik probeer er nog steeds op te letten dat ik alleen dingen koop waar ik oprecht blij mee ben en niet omdat ze in de aanbieding waren. Een paar uitgelichte aankopen:

photo_diary_sep1_19

Ook al in de photo diary september #1 te zien geweest: mijn nieuwe sandaaltjes van Tamaris. Ze kosten eerst rond de €50, maar er ging nog een tientje vanaf. Dit soort sandaaltjes zocht ik al een tijdje en ik ben blij dat ik ze nu heb (ik kreeg ze overigens van mijn moeder, bedankt!).

photo_diary_sep1_30

Tijdens het festival Into The Great Wide Open kocht ik deze CD van Cayucas voor €17,99. Op de boot terug liet ik hem signeren door de leadzanger die toevallig langs kwam gelopen met een broodje kroket.

100_fall_1

Ik ben een sucker voor limited editions (maakt niet uit wat, eerlijk gezegd). Qua make-up had ik er al wat aardig wat laten passeren, maar het bloemetjespatroontje pakte me in. Het is een duo-oogschaduw en nagelstickers van Catrice. De stickers heb ik nog niet geprobeerd, maar de oogschaduw wel. Pretty!

forever_21_2

Ik kocht voor het eerst wat bij Forever 21. Hier schreef ik eerder al een artikel over. Klik hier om naar de shoplog te gaan. Ik heb uiteindelijk de hoed en de kriebeltrui terug gestuurd. And proud of it! Als je het niet gaat dragen, hoef je het niet te houden toch?

100_fall_5

Omdat ik de hoed terug had gestuurd, ging ik op zoek naar een leuk vervangend hoofddeksel. Ik kwam dit mutsje tegen bij Six voor €7,95. Er zaten eerst twee pompoms op. En hoewel ik een groot liefhebber ben van pompoms, heb ik ze er toch af gehaald. Zo is het uiltje een stuk schattiger en subtieler.

100_fall_2

Ik deed op pinterest wat rommelmarkt-ideeën op en schreef er een artikel over. Een van de ideeën was om kartonnen dozen aan elkaar vast te maken met klipjes. Ik kocht er tien bij Sostrene Grene voor € 0,19 per stuk.

100_fall_3

De CD El Camino van The Black Keys wilde ik al erg lang hebben. Laatst was ik bij Plato en toen kocht ik hem eindelijk voor €18,99. Ik vind de hoes zoooo mooi! Geen tekst, alleen maar prachtige foto’s van het merk El Camino.

100_fall_4

Het nieuws ging als een lopend vuurtje door blogland: De nagellakjes van Essie waren te koop bij Big Bazar voor €2,99 per stuk, afgelopen week zelfs 2 voor €5! Dus kocht ik er zes… Oopsie. Eentje is voor mijn moeder (maar ik zeg nog niet welke).

100_fall_6

In mijn nieuwe werkkamer (nog steeds niet klaar, sorry) wilde ik graag een hoekje om te zitten/hangen. Op marktplaats kocht ik een hocker voor €50 die ik in een hoekje wil zetten. Flinke berg kussens erop, et voilà, een zithoek! Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen rond mijn werkkamer.

Dan is het nu tijd voor de eindstand:

totaal

Heb jij nog iets gekocht/weg gegooid?

REACTIES:

 1. Delana

  Ik zit duidelijk niet genoeg tijd in blogsland want ik wist dat helemaal niet van die nagellak :O Weet je toevallig of ze nog steeds verkocht worden bij de big bazar?

  Reageren
   1. Deborahschrijft

    Dat had ik ook en toen ging ik vandaag voor een vriendin kijken… All Gone! Op naar een ander filiaal waar ze er nog een stuk of 7 hadden. Heb haargelukkig nog blij kunnen maken.
    Ben wel blij dat ik vorige week ben geweest. Heb ook Butler Please gekocht. Geen idee hoe ik die destijds niet heb kunnen kopen, hij is zo mooi!!

    Reageren
 2. Karlijn

  Goed bezig hoor. En het moet natuurlijk wel leuk blijven he?! Dus af en toe verdien je iets voor je goede werk! Wat een ontzettend leuke schoenen, en wat een gave cd hoes van The Black Keys.

  Reageren
 3. Elisse

  Ik ben ook gewoon verder gegaan met de challenge – en ja, laat ons het maar de autumn challenge noemen dan. ik heb al 44 spullen weggedaan, 13 gekocht dus dat maakt in totaal 31 spullen minder! (PS Die essie nagellakjes zijn mooooooooooi!)

  Reageren
 4. Pingback: The 100 Things Fall Challenge! #1 | TypischTam

 5. rafael

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 6. peter alex

  Looking for a way to get your hands on some of the best consumer electronics and streetwear out there, without spending a fortune? Demon-Box is your solution! We offer a wide range of mystery boxes, each containing branded merchandise from top brands such as Apple, Samsung, Nike, Rolex and more. Each box has a set probability of containing a particular item, so you never know what you’re going to get – but rest assured, it’ll be something amazing!

  And if that’s not enough, our low prices means that you can keep coming back for more, until you find the perfect prize! So what are you waiting for? Come and check us out today!
  https://www.demon-box.com/

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *