Win een cadeaubon t.w.v. €50,- van Het Laatste Tafeltje!

Het Laatste Tafeltje bevat drie dingen waar ik gek op ben: Groningen, food en budget. Dus toen ze me benaderden voor een samenwerking, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Op de website van Het Laatste Tafeltje staan elke dag een berg last minute aanbiedingen alléén voor dezelfde dag. Daar staan regelmatig een paar van mijn favoriete eetcafés tussen met héle goede aanbiedingen.  En alsof dat nog niet leuk genoeg is, mag ik ook nog een cadeaubon t.w.v. €50,- weggeven!

tapas hemingway's cuba

HET LAATSTE TAFELTJE
Ok, voordat ik te hard van stapel loop, zal ik eerst even duidelijk uitleggen wat Het Laatste Tafeltje nou eigenlijk is. HLT (toffe dingen mag je afkorten toch?) is het jongere broertje van dagpas.nl. Daar komen ook regelmatig leuke aanbiedingen voorbij, maar die zijn meestal een stuk langer houdbaar. Het fijne van beide websites is dat je niet een account aan hoeft te maken met wachtwoorden (die je dan weer vergeet). Mag wel, hoeft niet. Er is dus geen gedoe en de kortingen zijn echt de moeite waard (en als ik, de super-cheapskate dat zegt, dan is dat echt zo). Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief of hun Facebookpagina liken zodat je op de hoogte wordt gehouden van leuke aanbiedingen of gewoon op de website zelf kijken als je ’s avonds een hapje wil gaan eten. Kies een aanbieding, geef aan hoe laat je komt, betaal en print je bon/noteer de couponcode. Zo simpel is het.

Beide websites zijn voornamelijk gericht op Groningen, maar ze ze gaan zeer binnenkort uitbreiden naar Friesland en Drenthe. Ook komt er nog een hele gebruiksvriendelijke app aan, zodat je overal een laatste tafeltje kan reserveren.

Het enige nadeel van dagpas.nl is dat last-minute kopen niet altijd even handig is. Als je dezelfde avond nog wat wil gaan eten, moet je maar hopen dat als je de dagpas koopt, er nog een tafeltje beschikbaar is voor die avond. Daarbij moet je ook altijd nog bellen en reserveren en erbij vermelden dat het om een dagpas-reservering gaat. Het mooie van HLT is dat je alleen hoeft in te vullen tijdens het kopen hoe laat je komt die dag en je bent verzekerd van een plekje! Wil je een beetje op je centjes passen, dan kun je er dus een gewoonte van maken om altijd eerst even op HLT te gaan kijken als je in Groningen wat wil gaan eten.

biechtstoel 1

UNDERCOVER
Het systeem van HLT werkt dus bijna hetzelfde als dagpas.nl en daar zitten dezelfde mensen achter. Van dagpas.nl heb ik al best vaak gebruik gemaakt en dat ging altijd dikke prima. Ik had dus niet echt een reden om te denken dat HLT minder fijn zou werken, maar uiteraard heb ik dit wel even stiekem voor jullie getest. Vorige week vrijdag ging ik samen met partner in crime Anne op onderzoek uit. Ik kocht ’s ochtends een bon voor een royale lunch bij de Biechtstoel (love that place) met fikse korting en ’s middags zaten we er lekker te eten. Helemaal goedgekeurd dus!

WIN WIN WIN!
HLT is een win win situate voor restaurants en hongerige klantjes. De restaurants vullen tafeltjes die anders waarschijnlijk leeg zouden blijven en de hongerige klantjes hebben een mooie aanbieding te pakken. Maar er is dus nog een derde win! Voor jullie! Ik mag namelijk een cadeaubon t.w.v. €50,- weggeven onder mijn bezoekers! Wat moet je daarvoor doen?
♥ Laat in de comments hieronder duidelijk weten dat je meedoet.
♥ Neem een kijkje op de website van Het Laatste Tafeltje en laat weten voor welke van de last minute aanbiedingen jij zou gaan.
♥ Like de Facebookpagina van HLT.
♥ Je hebt een week de tijd om mee te doen. De winactie sluit op op dinsdag 15 maart.

MAAK ER EEN WEEKENDJE VAN
Als je niet in de buurt van Groningen woont, is het nog steeds een goed idee om wél mee te doen met deze winactie. Je kunt er immers een mooi weekendje Groningen aan vastplakken. Groningen is een hele leuke stad waar veel leuke hotspots en winkels te vinden zijn en heel beroemd bloggend Nederland is er inmiddels al met veel plezier naartoe gegaan. De Groene Meisjes, Teske en ikzelf (natuurlijk) hebben er mooie avonturen beleefd. Groningen is hot…

♥♥♥

Veel succes met meedoen!

disclaimer

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *