Win drie maanden gratis luisteren bij Storytel!

Ok, vorige week had ik eigenlijk al een hele toffe deal voor jullie van Storytel: 30 dagen gratis luisteren voordat je abonnement ingaat. En veel van jullie grepen die kans ook meteen (snap ik, zou ik ook doen). Maarrrrr, vandaag heb ik een nog toffere actie: ik mag namelijk 3 x drie maanden gratis luisteren weggegeven. DRIE MAANDEN! En meedoen is supereasy…

boekenplank

Voor wie het heeft gemist: vorige week schreef ik over mijn ervaring met Storytel, deelde ik vijf audiobook tips en kon je gratis 30 dagen luisteren. (Dit kan nog steeds, klik hier.)

En deze week mag ik dus 3 x een cadeaukaart met drie maanden gratis luisteren weggeven! Combineer het met de 30 dagen actie en hoppa, vier maanden boeken verslinden via je oren voor noppes! Daar gaat je cheapskate hart toch heel hard van kloppen?

VOORWAARDEN WINACTIE
Dit is wat je moet doen om kans te maken op een van die drie cadeaukaarten:
Laat in de comments hieronder duidelijk weten dat je meedoet.
Duik diep in de luisterbibliotheek van Storytel en laat weten welk boek je graag als eerste zou willen luisteren, mocht je winnen. Het leuke hieraan is dat het ook meteen een luistertip is voor mij en voor iedereen die jouw comment leest. Win win win!
Je hebt een week de tijd om mee te doen. Op woensdag 10 februari kies ik drie winnaars uit, die krijgen van mij een email.
Deze winactie is ook voor Belgen (woohoo).

♫♫♫

Heel erg veel succes met meedoen,
ik ben heel benieuwd wat er op jullie nog-te-luisteren-lijstje staat.

REACTIES:

 1. Ellen

  Om eerlijk te bekkenen heb ik nog nooit een luisterboek geluisterd. Maar het lijkt me een handig alternatief voor een leesboek. In de auto, in bed of misschien zelf wel tijdens een rustige duurloop. Het eerste boek wat ik zou gaan luisteren als ik win is ‘de kraamhulp’ van ‘Esther Verhoef’.

  Reageren
 2. Femke

  Wat een leuke winactie!! Ik heb sinds kort de luisterboeken ontdekt en ben nu al verslaafd, omdat het zooo ontspannend is om voorgelezen te worden! Als ik zou winnen (wat heel gaaf zou zijn :)) zou ik zonder twijfel als eerste boek, samen met mijn vriend, elke avond voor het slapengaan De brief voor de Koning van Tonke Dragt luisteren. Want wat is er nou fijner dan net als vroeger voorgelezen te worden uit je favoriete boek uit je kindertijd?

  Reageren
 3. Anne-Marie

  Leuke actie, ik heb nog nooit een luisterboek geluisterd. Lezen doe ik echter ontzettend graag. Ik zou dan Getuige van Lars Kepler kiezen, een van de spannendste boeken die ik ooit gelezen heb.

  Reageren
 4. Mique

  Ik wil graag meedoen!

  Het eerste boek wat ik zou luisteren is ‘Echt gebeurd’ omdat ik van korte en komische verhalen houd. En Paulien Cornelisse heeft er aan meegewerkt en stiekem ben ik een beetje fangirl ;)

  Reageren
 5. Veerle

  JA, ik doe graag mee <3 Ik zat te twijfelen voor die trial omdat ik momenteel niet zo lekker in mijn geld zit.. (gelukkig sinds gister een nieuwe baan, dus er is nog hoop) Ik zou dan meteen naar Girl on a Train van Paula Hawkins gaan luisteren, daar heb ik al zoveel over gehoord! Of De alchemist van Paulo Coelho. Ik denk dat kiezen te moeilijk gaat worden ;)

  Reageren
 6. Jolanda

  Hoi,

  Ik wil het Rosie Project van Graeme Simsion luisteren! Het schijnt een super grappig en leuk boek te zijn. Deze werd in onze vakantiegroep tijdens de reis doorgegeven maar ik kwam net niet aan de buurt. Ik heb wel gegniffel op de ligbedden aan t zwembad gehoord dus ben nog steeds nieuwsgierig. Alleen neem ik de tijd niet om rustig te lezen maar misschien wel om te luisteren ☺️

  Reageren
 7. Maxime

  Jaaaa, ik zou super graag 3 maanden gratis luisteren!
  Ik ben gisteren begonnen met luisterboeken tijdens het hardlopen, ideaal!
  Op mijn lijstje staan The Book Thief en het boek Lobsters, wat volgens de omschrijving een awkward liefdesverhaal is, dus daar ben ik wel benieuwd naar, haha. Waarschijnlijk wordt dat hardop lachen tijdens het luisteren :)

  Reageren
 8. Annemiek

  Ja! Ik doe graag mee aan de winactie! Welk boek ik als eerste zou luisteren? Ik Geef Je de Zon van Jandy Nelson. Dat boek wil ik sinds het uit is gekomen al zó graag lezen, alleen ik heb geen geldjes om hem te kopen en hij is niet in de bibliotheek te krijgen. Echt zo benieuwd naar dat verhaal! Ik hoop dat ik win. :)

  Reageren
 9. Saskia

  Oke, ten eerste, ik heb net je blog ontdekt en daar werd ik al superblij mee, maar nu kan ik ook eens uitproberen hoe audioboeken me bevallen! Thanks! Ik ben gelijk begonnen aan happiness project van Gretchen Rubin, waar ik niet doorheen kwam met lezen maar welke ik wel graag zou willen lezen, eh. luisteren. Daarna zou ik ‘Ambitie’ van Annemarie van Gaal willen luisteren omdat zij wel een echte powervrouw is, en Nederlands..

  Reageren
 10. Lotte

  Jaaaaaaa, ik doe mee! Ik vind niets zo leuk als ’s avonds in je bed wegdoezelen terwijl je naar je boek luistert. Zo rustgevend! Ik zou voor Extreem Luid en Ongelofelijk Dichtbij kiezen. Daar heb ik al ontzettend veel goeie dingen over gehoord.

  Reageren
 11. Louise

  Wat een gave winactie, ik doe graag mee!

  Het boek The Lord of the Rings van J.R.R. Tolkien zou wel heel fijn zijn om naar te kunnen luisteren, want het boek is zo zwaar om overal mee naartoe te slepen. En aangezien het meer dan 30 uur lang is komen die 3 maanden ook goed van pas, haha!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, goeie! Ik heb zelf als tiener twee derde gelezen, maar oef, af en toe wel taai hoor. Voorgelezen worden is dan inderdaad perfect.

   Reageren
 12. Sam

  Ik wil duidelijk heel graag meedoen! Ik zou beginnen met ‘Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen 83 1/4 jaar’. Over dit boek heb ik veel enthousiaste verhalen gehoord en enthousiaste verhalen van andere lezers vormen altijd mijn belangrijkste gids voor het beginnen aan een nieuw boek. Ben verder erg benieuwd hoe het is om een luisterboek te luisteren tijdens het hardlopen. Zou ik graag testen :)

  Reageren
 13. Lidewij

  Oehh leuke actie, ik doe mee!

  Ik zou als eerste een van de boeken van Giovanna Fletcher luisteren. Zij is een van mijn favoriete YouTubers, maar haar boeken zijn heel moeilijk te krijgen in Nederland en ik zag dat ze op Storytell wel staan! Verder zou ik naar Les Misérables van Victor Hugo luisteren. Dat is mijn favoriete musical en daarom had ik het boek gekocht, maar omdat het boek (en dus ook de gebruikte taal) al best wel oud is kom ik er maar moeilijk doorheen. Als ik ernaar zou luisteren zou dat veel makkelijker gaan denk ik. :)

  Reageren
 14. Maja

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee :) Het eerste boek wat ik zou luisteren is het Rosie project van Graeme simsion zijn. Zo’n tof boek is dat! Lachen, vieren, brullen ;)

  Reageren
 15. Kim

  Ik doe graag mee! Mijn man is letterblind dus hij leest nooit boeken, het duurt hem allemaal veel te lang. Het lijkt me heerlijk om samen met hem het hele oeuvre van Robin Hobb door te werken.

  Reageren
 16. Marije

  Wauw wat een leuke actie, ik doe mee! Ik zit 4 dagen per week in de trein naar werk en het lijkt me heerlijk om naar een boek te luisteren in plaats van op mijn telefoon te gluren. Ik zou als eerste boek Witches van Roald Dahl luisteren, als kind vond ik het verhaal doodeng (en heb ik er nachten van wakker gelegen ; ), maar naarmate ik ouder werd, begon ik de humor beter te snappen en werd het een van mijn favoriete boeken.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Oh, die vond ik ook zo griezelig, maar inderdaad, misschien moet ik hem nog een keer proberen nu ik wat ouder ben. Matilda en de fantastische meneer Vos zijn mijn all time favoriete kinderboeken. Die heb ik echt grijs gelezen.

   Reageren
 17. San

  jaaaaaa, ik doe mee! Voor mijn werk zit ik veel in de auto, heerlijk om dan een boek te luisteren. Maart et eerste boek dat ik zou willen horen is een gouwe ouwe: de kat mer de hoed van dr. Seus. En dan niet in mijn eentje in de auto, maar lekker thuis op de bank met mijn dochtertje!

  Reageren
 18. Charissa

  Waarom ik meedoe? Om te winnen natuurlijk!!! Sinds ik kids heb vallen mijn ogen dicht op het moment dat ik een boek open, hoe heerlijk is het dan om met mijn ogen dicht een boek te lezen. En wat dacht je van streeploos bruin worden? Met je ogen dicht op een strandbedje lekker boekje luisteren in plaats van zonnenbril op, met ogen knijpen en verzitten omdat je het alsnog niet kunt lezen. Doe mij maar luisterboeken!!!! En wat ik dan ga lezen, uhmmm in ieder geval de Rosie Project, alle Harry Potter boeken in het Engels (sowieso!) en Pogingen iets van het lezen te maken! Maar goed in 3 maanden tijd kan ik hopelijk nog wel wat andere titels ook lezen :).

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Zonnebaden! Daar had ik nog niet eens aan gedacht! Ik heb vorig jaar zomer wel mijn discman (oh yeah) mee naar het park gesleept, maar ik lig eigenlijk alleen maar in de schaduw hihi.

   Reageren
 19. Linda

  Wat een super leuke actie, maar ik hoef niet mee te doen. Ik ‘lees’ al luisterboeken via aangepast lezen,( dit omdat boeken voor mij te zwaar zijn om vast te houden) en dat is zo heerlijk. Leuk om al die titels te zien, die ga ik even opschrijven, toen ik een tijdje terug opnieuw lid werd, heb ik lieve mama van Eather Verhoef ‘gelees-luisterd’ ;-) echt super.

  Reageren
 20. Céline

  IK DOE MEE! Dit is echt een hele leuke winactie. Als ik zou winnen zou ik beginnen met het luisteren van het happiness project. Het eerste boek dat ik luisterde nadat ik gebruik had gemaakt van het eerdere 30 dagen aanbod, was het rosie effect, dus technisch gezien was dat het eerste boek dat ik luisterde.

  Reageren
 21. Kim

  Ah, wat leuk! Ik doe heel erg graag mee! Ik heb gebruik gemaakt van de 30 dagen proberen en ik vind het echt heerlijk! Ik luister op dit moment kinderboeken voordat ik ga slapen. Heerlijk ontspannend. :-) Ik zou ook heel erg graag Eten, Bidden, Beminnen luisteren tijdens het wandelen.

  Reageren
 22. Natasja

  Ik doe heel graag mee met de actie van Storytel :) Sinds je review overweeg ik een proefperiode te proberen, omdat ik altijd wel een boek aan het lezen of luisteren ben. Graag zou ik Harem van Ronald Giphart al eerste luisteren, omdat ik erg benieuwd ben naar zijn nieuwe boek. Daarnaast lijkt het me leuk om te horen hoe Paaz wordt voorgelezen door Myrthe, dat geeft toch weer een nieuwe wending aan een al gelezen boek. En zo heb ik nog wel een stapeltje luisterboeken op mijn wishlist staan ^_^

  Reageren
 23. loes

  Wat een LEUKE actie!! Ik doe mee!

  Ik ben sinds een maandje ook helemaal verslingerd aan Storytel!
  Luisterboeken heb ik altijd al heel leuk gevonden (toen ik wat jonger was had ik alle harry potters op cd, en die heb ik letterlijk grijs geluisterd, alle boeken minstens 20 keer) en vind het heerlijk dat er nu zo’n handige app voor bestaat :)

  Ik ben dus eigenlijk al lid, maar zeker nu ik dagelijks voor het reizen van en naar mijn stage zo’n 3-3,5 uur in de trein bivakkeer zou ik het heerlijk vinden om deze actie te winnen ^^

  Een boek dat ik nog graag wil luisteren is ”Zolang er leven is” van Hendrik Groen. Zijn eerste boek vond ik al erg vermakelijk en ik ben dus erg benieuwd naar het 2e wat eind februari zal uitkomen

  Reageren
 24. Yvette

  Na je vorige blogje ben ik direct gestart met de proeftijd en die zou ik graag nog met 3 maanden verlengen!! Ik vind het zo heerlijk om op weg van en naar mijn werk naar een boek te luisteren. Ook tijdens het boodschappen doen was het een fijne afleiding :-) Een absolute aanrader vind ik Paaz van Myrthe van der Meer. Ze vertelt echt fantastisch, ik zit er helemaal in!

  Reageren
 25. Esther

  Ja! Ik doe graag mee :) Nooit eerder luisterboeken gehad, maar het klinkt erg aantrekkelijk.
  Ik zou als eerste Mathilda luisteren van Roald Dahl, een van mijn all time favourites. Deze wordt voorgelezen door Kate Winslet, heerlijk luisteren lijkt me dat.

  Reageren
 26. Marcella

  Ik wil mee doen!

  Wat is de keuze toch reuze, het viel toch niet mee om daar een boek uit te kiezen. Maar van het volgende exemplaar werd ik gelijk enthousiast : spectacles, een autobiography van Sue Perkins.

  Ja. Die van GBBO. En dan ga ik daarna verder in het boek van Mary Berry :D

  Reageren
 27. Annerieke

  Ja, ik doe graag mee! Lig momenteel met een fikse griep in bed, en dan zijn luisterboeken echt heerlijk! Ik ga altijd graag voor de klassiekers, zoals Kees de Jongen en Karakter, maar ook de boeken van Arthur Japin vind ik echt fijn! Ik ben bijna klaar met een studie Nederlands en sta voor de klas op een middelbare school, en dan is het ook altijd gaaf om leerlingen (young adult) boeken aan te kunnen raden! Kortom, ik vermaak me wel met Storytel! :)

  Reageren
 28. Ine

  Wooo, ik doe ook mee! Ik zou voor ‘Not that kind of girl’ kiezen. Ik heb het al gelezen, maar het lijkt me superleuk om te luisteren als Lena Dunham het zelf voorleest. Echt fascinerend, dat boek :)

  Reageren
 29. Esther

  Oh hier doe ik heel graag aan mee!!! Wat een prachtige kans!
  Als eerste zou ik https://www.storytel.nl/what-i-know-for-sure-boek-38400 gaan luisteren. Wat heerlijk om de stem van Oprah weer eens te horen! Ik mis haar op de nederlandse televisie!
  Verder zie ik nog veel meer titels die nog op mijn want-to-read-lijstje staan zoals Paaz en Up van Myrthe van Meer, Wild van Sheryl Straight en Het Rosie Effect. Een aanrader vind ik de kuisterboeken van Marion Pauw. Vooral Daglicht was een genot om naar te luisteren door de 2 voortreffelijke voorlezers.
  Ik verheug me op komende woensdag! Mocht ik de kadokaart niet winnen dan trakteer ik mezelf op de eerste maand gratis luisteren!
  Bedankt voor teaming up met Storytel!

  Reageren
 30. Maryse

  Ik doe mee! Dit zou prachtig zijn. Ik ben al maanden helemaal over storytel aan het dromen, maar helaas ben ik een arme scholier… Ik zou direct beginnen aan ‘het Rosie project’ en daarna ‘The Book Thief’! Alvast hartstikke bedankt!
  Liefs, Maryse

  Reageren
 31. Elise

  Joehoe, ik doe mee! Hmm… Ik krijg nu al keuzestress, zo veel om te lezen (of is het luisteren?). Ik begin met Running like A girl. Wellicht ga ik er harder van lopen met dit verhaal in mijn oren ;-)

  Reageren
 32. Alie

  Zou mijn man ,die noodgegedwongen ergens anders dan ik woon ,ook graag de vreugde van het gesproken boek gunnen.
  Ik heb kort geleden een proefabonnement van een paar lieve nichtjes gekregen. Beleef heel veel plezier aan het gesproken boek. Heb al vele boeken beluisterd. Geweldig!!.

  Reageren
 33. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet………

  Reageren
 34. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 35. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 36. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *