Win kaartjes voor de film Wild Tales!

Dit vond ik dus ZO LEUK om te mogen doen! Ik mocht een film kijken vooooordat hij in de bioscoop te zien was EN ik mag ook nog twee vrijkaartjes weggeven! Lees snel verder om erachter te komen waar deze spannende Spaanse arthouse film over gaat, wat ik ervan vond en hoe je kaartjes kunt winnen.

Laten we beginnen met het bekijken van de trailer, dan weten we allemaal waar we het over hebben:

Synopsis door Cinéart: Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Wild Tales is een zwarte komedie over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Regisseur Damián Szifron laat in een serie wilde, absurde en komische verhalen zien tot welke barbaarse acties men toe in staat kan zijn wanneer het kookpunt wordt bereikt.

Wat ik ervan vond: De films van Pedro Almodóvar vind ik geweldig, dus toen ik zag dat hij de film mede-geproduceerd heeft, was ik meteen benieuwd. De film bestaat uit een aantal korte verhalen die allemaal met wraak te maken hebben. Het gaat er af en toe wat ruig aan toe, maar aangezien Kill Bill een hele tijd bovenaan mijn film top tien heeft gestaan, had ik daar geen enkele moeite mee. Het is namelijk theatraal en over the top en niet bloed(see what I did there)serieus. De openingsscene is wat mij betreft het allerbest en deed mij denken aan de macabere verhalen die Roal Dahl in bundeltjes voor volwassenen schreef. Fantastisch! Maar ook de verhalen die volgen, stellen niet teleur. Deze film is heerlijk om te gaan kijken als je in een wat bloeddorstige bui bent. Heeft je verkering lelijk tegen je gedaan, was je baas onredelijk of wilde het gewoon allemaal NIET LUKKEN? Dan ben je de perfecte kandidaat om deze film te bezoeken. 

WildTales_Poster_70x100.indd

En nu de fun part! Ik mag twee vrijkaartjes weggeven voor Wild Tales! De film gaat op 30 oktober in 24 bioscopen (in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Maastricht, Den Bosch, Enschede, Tilburg, Utrecht, Haarlem, Eindhoven, Breda, Hoorn, Leiden, Ede, Nijmegen, Helmond, Hilversum en Arnhem) in premiere. De vrijkaartjes zijn te gebruiken in een van die bioscopen, zolang de film draait. Dat is fijn, want dan kun je zelf bepalen wanneer je gaat.

Wat moet je doen om kans te maken op de vrijkaartjes?
1. Laat weten in de comments dat je mee doet, wat de laatste film is die je in de bioscoop hebt gezien en wat je daarvan vond.
2. Doe dit voor 29 oktober 23:59.
3. And that’s it! Makkelijk toch?

EDIT: Deze winactie is afgelopen, de vrijkaartjes zijn gewonnen door Miek! Gefeliciteerd!

REACTIES:

 1. Hedwig

  Ahh wat een leuke winactie! Ik heb Wild Tales eerder deze week ook gezien, in een sneak preview. Bij het eerste verhaaltje wist ik al: dit wordt een leuke film. (de laatste vond ik trouwens ’t minst)

  Reageren
 2. Miek

  Oeeh, wat een leuke actie! Doe ik graag aan mee, want de film klinkt echt als een aanrader! :) De laatste film die ik in de bios zag was trouwens Begin Again, ook leuk.

  Reageren
 3. Esmée

  Ik doe graag mee!
  De laatste film die ik in de bios zag was ‘Gone Girl’. Ik had het boek al gelezen en was dus erg benieuwd naar de vertolking ervan op het witte doek. Helaas moet ik zeggen dat (cliché maar waar) het boek beter was ;)

  Reageren
 4. Linda Bestebreur

  Ik ben heel benieuwd! Het is niet echt een genre dat ik normaal gesproken zou kijken denk ik, maar daarom lijkt het me juist tof om er een keer wél heen te gaan! Ik doe mee!
  De laatste film die ik in de bioscoop zag was The Fault in our Stars, wel even iets héél anders haha! Die vond ik prachtig :)

  Reageren
 5. Edmée

  Hoi Team Confetti!

  Jeee wat leuk, ik doe super graag mee met deze win-actie. Wat een leuk cadeau dat jullie dit mogen weggeven!

  De laatste film die ik in de bios heb gezien was The Fault in our Stars. Wat een fantastische film is dat, ik heb echt tranen met tuiten gehuild ;) En ik niet alleen, bijna de hele zaal zat te sniffen.

  Ik had deze trailer al voorbij zien komen en wil de film super graag zien! Daarom doe ik graag mee met deze actie.

  Groetjes,
  Edmée

  Reageren
 6. Esmée

  Ik had de trailer al gezien en ben echt benieuwd naar deze film! :)
  De laatste film die ik heb gezien was afgelopen zaterdag, toen ben ik met een paar vriendinnen naar The best of me geweest. Het was echt een top film, maar dat had ik van te voren ook wel verwacht want alle films van Nicholas Sparks zijn gaaf!

  Reageren
 7. Amalla

  Ik doe mee!
  De laatste film die ik in de bioscoop heb gezien is The fault in our stars. Het was seniorenmiddag bij de bios, nou zijn ze bij de bios niet van het discrimineren en geld ook een 22-jarige voor hen als senior. Hierdoor kreeg ik ook de korting en de koffie en koekje tijdens de pauze, wat heerlijk de tijd vult als je alleen naar de film gaat. De zaal was bijna leeg, op een duits stel en twee tieners na. De film was mooi, maar ik wist er al veel over en had het boek gelezen. De tranen bleven alleen zoals verwacht niet uit..

  Reageren
  1. PS by Dila

   Nooit geweten dat je ook als niet-senior naar de seniorenfilm mocht! (toevallig ook pathe?) Lijkt me namelijk ideaal. En goedkoop, en lekker rustig (neem tenminste aan dat de senioren van tegenwoordig niet met popcorn gooien? ;)).

   En ik doe ook graag mee! De laatste film die ik heb gezien was The hundred-foot journey, heel mooi! (en wegzwijmelen bij de mooie hoofdrolspeler)

   Reageren
 8. Liselore

  De laatste film die ik heb gezien is alweer een flinke tijd geleden, maar het was wel een heerlijke film om te zien: “Saving Mr. Banks” over de schrijfster van Mary Poppins en Walt Disney die het verhaal wilde verfilmen. Echt een aanrader én hij is sinds kort dus ook te zien via NetFlix!

  Reageren
 9. Fatima

  Ik doe mee.
  Ben zelfs benieuwd naar de film.

  De laatste film was denk ik toch echt een paar jaar geleden en waarschijnlijk was dat een of andere dansfilm zoals ‘step up’. Jullie hebben mij aan het denken gezet.. weet niet eens welke film en wanneer het was. En dat terwijl ik bioscoopbezoek wel erg leuk vind.

  Reageren
 10. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *