Winactie Linde Huis!

header

Vanmorgen hebben jullie kunnen lezen over Linde Huis, de leuke woonwinkel van Linde Frieling. Namens Linde mogen wij iets weggeven uit haar winkel! We mochten zelf iets uitkiezen voor onze lezers en gingen voor deze twee mooie houten geometrische kaarsenhouders. Goed uitgezocht of niet?

lindehuis_kaarsenhouder2

lindehuis_kaarsenhouder3 lindehuis_kaarsenhouder1

Meedoen is heel makkelijk:

1. Volg de Facebookpagina van Linde Huis. (verplicht)
2. Absoluut niet verplicht, maar het verhoogt je kansen wel: Volg Team Confetti op Facebook, Instagram of Pinterest.
3. Laat hieronder bij de comments weten dat je meedoet en waar je Linde en Team Confetti volgt. Staat dit niet duidelijk in je omschrijving, dan rekenen we je deelname helaas niet mee.
4. Wij versturen de prijs alleen binnen Nederland en dus niet over de grens.

5. Je kunt meedoen tot 30 maart 00:00.

Easy peasy toch? Jammer dat we zelf niet mee mogen doen ;)

REACTIES:

 1. Maaike

  Ik wil heel graag winnen! Deze zouden zo mooi zijn in ons nieuwe huis dat nog wel wat aankleding kan gebruiken! Ik volg jullie op facebook en pinterest, het lindehuis nu ook op facebook.

  Reageren
 2. Christel

  leuk! Ik volg jullie allebei al via Facebook. Maar nu volg ik teamconfetti ook via Instagram :)

  Ik vind Linde Huis zo’n leuke winkel! Ik hou van de combi vintage en design. Heb er laatst die mooie handbeschilderde kommetjes gekocht, was een cadeau voor een vriendin.

  Kennen jullie trouwens ook het ‘woonboek’ van Tom & Britt? Heerlijke vintage/design inspiratie met DIY’s!

  Reageren
 3. nina

  ooh ik wil duizend graag meedoen maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik veertig dagen niet op feestboek ga. mieeeeuw pfu. oh! wacht ik heb floris gevraagd of ie bij mij in wil loggen en linde huis wil liken. jee! en ik volg jullie via pinterest en volgens mij ook op fb. oh, ja zegt floris. en ik volg jullie ook via instagram ookal heb ik geen smartphone, maar stiekem heb ik een account op floris’ foon.

  Reageren
 4. Marije

  Wat een enorm leuke winactie! :) De kaarsen houders zouden prachtig passen bij mijn witte porseleinen kandelaar. Ik volg jullie op Facebook en Pinterest (ik hoop leuke ideeën en inspiratie op de toen door jullie te volgen) en ik volg Linde Huis al een hele tijd op Facebook. Super leuk dat jullie over Linde een post hebben!

  Liefs Marije

  Reageren
 5. manon

  Super leuke houdertjes! Ik ben echt weg van kaarsen.
  Ik volg jullie via printerest, facebook en instagram (printerest: manon, facebook: manon bongers, instagram: myanrat) en volg ook linde huis via facebook.

  Reageren
 6. Linde

  Perfecte winactie voor mij aangezien ik ook Linde heet :3 Ik volg jullie op FB, instagram en Pinterest. En Linde huis heb ik geliked op FB. Enorm leuke houders!

  Reageren
 7. Lauriëtte

  Wauw, prachtig! Matchen leuk bij die witte vaas ook op de foto en die toevallig ook al in mijn huis staat haha! Ik doe graag mee met de winactie, volg jullie op Facebook, Instagram en Pinterest en nu ook de Facebook pagina van Linde Huis!

  Reageren
 8. Eva

  Jaaa ik doe mee! Kan ik ze mooi nog meenemen naar Berlijn en is mijn huisje daar in ieder geval nú al een stuk hipper :D
  Volg jullie op Facebook, Instagram en Pinterest en like Linde Huis ook op Facebook.

  ps. Het versturen mag nog gewoon binnen NL hoor, vertrek pas eind april ;)

  Reageren
 9. Dagmar

  Ik volgde Linde al via instagram sinds ze mij is gaan volgen. Drie keer wat gekocht in haar winkel, en zodra ik salaris heb ga ik altijd even kijken. Via haar gram kwam ik op die van jullie terecht en zag deze toffe actie. Nu volg ik haar en jullie dus ook op facebook en jullie ook op instagram en pinterest. Super leuk want ik ben echt een beetje verslaafd geraakt aan deze twee apps. Benieuwd naar jullie posts!

  Reageren
 10. Arjanne

  Oeh wat een mooie kaarsenhouders! Die zou ik graag willen winnen! Ik volg Linde Huis sinds vandaag op FB, wauw! En natuurlijk volg ik jullie blog ook op Facebook, pinterest, instagram en bloglovin! Fingers crossed!

  Reageren
 11. sanne janssen/wijnhofen

  Hier nog zo iemand die graag wil winnen :)

  Altijd fijn een vrolijkmakend lichtpuntje met een design dat hebberig maakt!

  Ik volg Linde huis op facebook en Team Cinfetti op facebook en pinterest :)

  Reageren
 12. Laura

  Ik doe mee! Door jullie vorige artikel ben ik fan geworden van het Linde Huis, geweldig mooie dingen!
  Ik volg het Linde Huis en jullie via FB: Laura van Hoorn.

  Reageren
 13. loes

  Leuk zeg! Ik ben niet zo technisch en ook meer een stille meelezer, maar kijk regelmatig op jullie blog, linde huis volg ik nu op facebook

  Reageren
 14. Pingback: Photo diary augustus #2 + kattenbonus! | Team Confetti

 15. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 16. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 17. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 18. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 19. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *