What I love friday: Flavourites Live + winactie!

Deze week weer een paar prachtige internetvondsten, maar dan een beetje anders. Ze zijn allemaal iets dichter bij huis en je kunt ze over een dikke week zelfs live bekijken! Flavourites Live is een plek waar webshops één keer per jaar samenkomen. Een markt, maar dan met webwinkels! Ik ben er (bijna) elk jaar geweest en elk jaar kom ik weer met iets prachtigs thuis.  In dit artikel vind je een paar webshops waar ik erg enthousiast over ben en… ik vertel je hoe je kans kunt maken op twee vrijkaartjes voor dit leuke evenement!

flavouriteslive 10 flavouriteslive 8 flavouriteslive 9 flavouriteslive 2 flavouriteslive 6 flavouriteslive 5

Voor als je echt geen FLAUW benul hebt, waar ik het over heb, een beetje meer info:
Normaal gesproken zijn ze alleen online te bezoeken, maar tijdens Flavourites Live verschijnen in Amsterdam-Noord zo’n 130 webshops op het gebied van fashion, interieur, kids en lifestyle drie dagen lang als pop-up shop. Dit jaar is de industriële Kromhouthal gevuld met een mix van nieuwe en bekende webshops. Nieuwkomers blijven als paddenstoelen uit de grond schieten en proberen door hun deelname bekend te raken bij het grote publiek. Webshops die al langer bestaan willen vooral hun bestaande klantenkring blijven verrassen en nieuwe klanten ontmoeten. 

Naast webshops, zijn er ook heel veel leuke demonstraties van o.a. illustratoren, 3D-printing en productontwikkelaars. Ook worden er creatieve workshops gegeven waar de bezoeker producten kan maken met papier, leer, stof en andere materialen. Daarnaast is er een papieratelier waar bezoekers onder leiding van art-director Monique van der Vlist (101 Woonideeën) zelf aan de slag kunnen met inspirerende inpakideeën.

En een WILF zou een WILF niet zijn, zonder een beetje webinspiratie.
Deze shopjes sprongen er voor mij uit:

alittle lovely company 3 alittle lovely company 2 alittle lovely company 4 alittle lovely company 1

A little lovely company.
Lieve en feestelijke webshop bekend van de letterbanner.

***

pillah pillah 1 pillah 2 pillah 3 pillah 4

Pillah.
Hele mooie printjes.

***

de fotobus 1 de fotobus 2

De fotobus.
Een VWbus en een fotohokje in 1!

***

kitchenwalls 1 kitchenwalls 2 kitchenwalls 3 kitchenwalls 4 kitchenwalls 5

Kitchenwalls.
Behang je keukenwand!

***

nousconceptstore 1 nousconceptstore 3 nousconceptstore 2 nousconceptstore 4

Nousconceptstore.
Originele items.

***

storytiles 2 storytiles 3 storytiles 4 storytiles 5 storytiles 1

Story tiles.
Miniatuurverhaaltjes op Hollandse witjes.

***

Er zijn nog veeeeeeeel meer leuke webshops die mee doen, kijk hier maar eens!

***

WINACTIE
Ik mag twee kaartjes weggeven voor Flavourites Live op 21 t/m 23 november (je mag zelf kiezen op welke dag je gaat). Wat moet je daarvoor doen? Laat in de comments weten dat je mee doet en vertel wie jij mee zou nemen. Je hebt t/m zondag aanstaande (16 november) de tijd om mee te doen. Op maandag kies ik een winnaar uit en die krijgt van mij een emailtje. Heel veel succes!
EDIT: DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN, DE TWEE KAARTJES ZIJN GEWONNEN DOOR LIN. GEFELICITEERD!

***

Ik ben er op zondag 23 november met mijn fototoestelletje en mijn mega boodschappentas om alles goed vast te leggen (verslag volgt uiteraard) en om eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Wie komt er nog meer?

REACTIES:

 1. nina || happy acorn

  Oo dat lijkt me megatof! Ik zou een vriendinnetje meenemen uit Enschede. Tijdens de middelbare school waren we onafscheidelijk, maar door de grote afstand spreken we elkaar nu nog maar soms. En ze studeert industrieel ontwerpen en is gek op design, hippe spulletjes en vrolijkheid. Perfecte eigenschappen voor een dagje Flavourites Live :)

  Reageren
 2. kim

  Wat een leuke actie en ik hoef toevallig dat weekend niet te werken! ik denk dat ik mijn schoonmoeder zou meenemen want die houdt ook ontzettend van winkels die originele spulletjes verkopen en van mensen die creatief bezig zijn.

  Reageren
 3. Kayleigh

  Ohh tof! Ik zou mijn vriend meeslepen (ha, nee hoor, hij vindt dit wel leuk!), om allemaal leuke kadootjes te kopen voor de komende feestdagen. Ik zie in je overzichtje al allemaal leuke dingen, dus ik weet zeker dat we die dag goed zullen slagen. En dan stiekem natuurlijk ook wat spulletjes voor ons eigen huisje kopen :)

  Reageren
 4. Marieke

  Wauw, leuk!! Ik zou lekker samen met mijn vriend willen gaan, en dan allemaal fijne spulletjes voor in ons nieuwe huis zoeken :) (en waarschijnlijk nog veel meer andere leuke dingen zoals cadeautjes voor iedereen!)

  Reageren
 5. Charlotte

  Ohhh wat een fantastische winactie! Ik heb het dat weekend superdruk, maar de 21e is op de avond na nog vrij ;-) Ik heb nog geen idee wie ik mee zou nemen, dit kan varieren van mijn lief tot een vriendin die net verhuisd is.

  Reageren
 6. Marije

  Gave actie! Ik word er helemaal blij van! Ik zou mijn beste vriendin meenemen. Ze heeft onlangs haar droom laten uitkomen en een webshop in Scandinavische woonaccessoires begonnen. Om leuke inspiratie op te doen en haar te laten weten dat ik vind dat ze echt stoer is door zo in het diepe te springen, zou ik haar graag meenemen hierheen!

  Reageren
 7. Liselore

  Aaaaaaaah! KitchenWall :D Ik weet nu eindelijk wat ik met die AFGRIJSELIJKE tegeltjesmuur in mijn keuken kan doen!

  Ik wil wel een dagje naar Flavourites en ik zou ontzettend graag mijn OMA mee willen nemen. Zij is zo ontzettend creatief! Ze kan naaien, schilderen, knutselen, klussen, ALLES. Maar helaas heeft ze zulke zware artrose in haar handen gekregen dat ze dat sinds kort niet meer kan, maar kijken natuurlijk wel! Van zo’n dagje Flavourites (21e of 23e maakt niet uit) zal ze ongetwijfeld helemaal kunnen genieten in crea-sferen.

  Reageren
 8. Corine

  Heel leuk!
  Ik zou mijn nicht meenemen, die daarnaast sinds we elkaar bewust kennen ook een hele goede vriendin is. Aangezien zij wel even een oppepper kan gebruiken, wil ik haar graag meenemen.

  Reageren
 9. Aïsha

  Ooeeh wat zou ik graag winnen! Dan neem ik mijn nichtje Naomi mee, die baalt dat we niet kunnen gaan omdat we platzak zijn. En belangrijker omdat zij de afgelopen tijd er voor een heleboel mensen is geweest en zichzelf behoorlijk heeft weg gecijferd. Een dagje vrolijkheid is dan wel dik verdiend vind ik!

  Reageren
 10. Lin

  Ik zou heel graag kaarten willen winnen, want het lijkt me echt een leuk event. Als ik win dan ga ik mijn zus verrassen met een gezellig dagje Amsterdam, want dat heeft ze wel verdiend!

  Reageren
 11. Lotte

  Superleuk om hier al een voorproefje te krijgen! Ik ga volgende week met m’n zusje en een vriendin (heb dus al kaartjes) en was er een paar jaar geleden ook al eens. Ik kijk er echt naar uit! :-)

  Reageren
 12. Lya

  Ik zou hier graag naar toe willen!! Samen met mijn beste vriendinnetje/nep-zus Marianne. Het lijkt me super om haar hiermee te kunnen verassen.

  Reageren
 13. Fleur

  Ik zou heel graag komen! Ik neem mijn vriendin mee, die net bevallen is van een tweeling. Het zou haar eerste dagje weg dan zijn!

  Reageren
 14. Maud

  Wat een leuke actie! Ik ben nog nooit geweest, maar het ziet er super uit en ik zou er graag een dagje willen rondsnuffelen! 2 kaartjes in mijn virtuele schoen (mijn mailbox, dus ;D) zou mijn altijd ubersupersaaie maandag helemaal goedmaken! Lieve Meike en Olga, make my day (en natuurlijk die van mijn vriendin)!!!

  Reageren
 15. Anita

  Het lijkt mij geweldig om daar een dag te vertoeven.
  Wat een prachtige sfeerfoto’s :)
  Goed, als ik zou winnen dan neem ik mijn vriend mee.

  Reageren
 16. Inge Speemanns

  Wow, wat lijkt dit een fantastische belevenis!! Ik zou heel graag willen winnen, en dan mijn lieve Oma meenemen :) Zij zou het super tof daar vinden!

  Reageren
 17. Joyce

  Ik zou graag kaartjes winnen en ik zou vriendin Kim (www.kimminita@blogspot.com) mee nemen, zij nam mij al vaker mee en nu kan ik wat voor haar terug doen! Daarbij staat een vriendin van ons op de beurs (met Halsoverkop), kunnen we gezellig bij haar langs.

  Reageren
 18. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 19. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 20. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……

  Reageren
 21. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 22. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 23. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 24. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 25. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 26. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 27. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 28. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *