Pre-order nu de Team Confetti agenda 2016!

Yeeeeehaaaaaw! Je kunt vanaf nu de Team Confetti agenda 2016 bestellen! Dan heb je hem niet overmorgen in huis (pas over een paar weekjes) maar dan weet je in ieder geval zeker dat je er eentje hebt. :) In dit artikel vertel ik iets meer over de agenda (wat staat er allemaal in?) en wanneer je hem kan verwachten als je hem NU bestelt.

cover

Allereerst even een disclaimer: de foto’s in dit artikel zijn mock-ups. De agenda moet nog gedrukt worden, maar om een goed idee te geven van hoe hij eruit komt te zien, heb ik een mooi voorbeeld voor jullie in elkaar geknutseld. De omslag is ontworpen door Ingrid Wuyster, maar dat wist je natuurlijk al als je dit artikel gelezen hebt. Het formaat is net als vorig jaar A5 en er zit een goud/bronskleurig ringbandje om die het handeltje bij elkaar houdt. Zo blijft hij op elke pagina netjes open liggen en klapt hij dus niet stiekem dicht als je even niet kijkt.

kalender

Het ontwerp voor de algemene pagina’s (zoals contactinformatie, adressen, kalender & schoolvakanties, maandoverzichten en afspraken 2017) zitten vol gekleurde hagelslag. Praktisch, maar ook supervrolijk!

januari

Een nieuwe toevoeging (en wat ik persoonlijk een hele goede toevoeging vind) is een maandoverzicht voordat elke maand begint. Zo heb je overzicht over de hele maand en kun je in één oogopslag zien wat er allemaal gaat gebeuren en of je niet per ongeluk dingen te dicht op elkaar plant.

spread 2

Ook het ontwerp voor de weken zelf hebben jullie al een paar keer voorbij zien komen. Alle dagen van de week hebben evenveel ruimte en er is ook nog een hoekje voor losse notities. Alle officiële feestdagen staan erin. En ook een paar hele leuke, niet zo officiële feestdagen, zoals lelijke truien dag hierboven. Want daar word je vrolijk van en zo is er wat meer te vieren dan alleen Koningsdag en oud en nieuw. :)

Elke week is weer een ander patroontje, wat van de pagina’s omslaan een feestje maakt. Niks geen sleur met deze agenda! Ook krijgt elke agenda een lintje, zodat je in één beweging in de goede week terechtkomt.

binnenkant omslag

Helemaal achterin is ruimte voor je afspraken van volgend jaar en om dat dat reuze handig is, een vakje om al je losse papiertjes in op te bergen.

Maar er is ook een upgrade ten opzichte van vorig jaar, er komt namelijk ook een elastiek om de agenda, zodat alle losse papiertjes, kaartjes en bonnetjes er niet uitvallen. Welke kleur dat elastiek gaat krijgen (net als het lintje trouwens) wordt een verrassing. De elastieken die je hierboven in de foto ziet staan, maken grote kans. Ik wacht nog even totdat ik de proef in handen heb voordat ik mijn definitieve keuze maak, maar ik beloof dat het een hele mooie match gaat worden. ;)

Wat ik je nog meer kan vertellen:
Deze agenda heeft hetzelfde aantal pagina’s als vorig jaar, namelijk 140 (inclusief omslag). Er zit dit jaar een extra beschermlaagje op de omslag, zodat hij langer mooi blijft. De omslag is van 350 grams papier en het binnenwerk 90 grams. De agenda gaat €17,95 kosten inclusief verzenden.

‘En wanneer wordt hij dan verzonden?’ Hoor ik jullie denken. Nou, aangezien de agenda ook een mooi cadeautje is om weg te geven tijdens Sinterklaas of Kerst, heb je hem ruim voooor december in huis. Op 23, 24 en 25 november ga ik versturen, dus dan heeft iedereen (als PostNL zich netjes gedraagt) zijn exemplaar op 26 november in huis.

Als je de agenda nu bestelt, ben je zeker van een exemplaar. Nadat de agenda’s gedrukt zijn, is er een beperkt aantal over. Ik hoop van niet, maar het kan dus zijn dat de agenda’s op een gegeven moment uitverkocht zijn…

team confetti daily planner 3

En voor de vroege vogels is er nog een voordeel! Als je bestelt tijdens de pre-order tijd (dus voor 23 november) maak je kans op een 3-pack daily planner pakket ter waarde van €18,25! Nou en dan kan het plan-technisch dus écht niet meer misgaan!

KLIK HIER OM DE TEAM CONFETTI AGENDA 2016 TE BESTELLEN.

♥♥♥

Heb je nog vragen over de agenda, stel ze gerust bij de comments!

REACTIES:

 1. Mieke

  Beste Olga,

  Probeer zojuist via mijn telefoon de agenda te bestellen, maar het Klik hier knopje doet het niet!

  Groetjes Mieke

  Reageren
 2. Michelle

  Hahaaa zo grappig! Ik las net ergens iets over agenda’s en dacht: even bij Team Confetti spieken of er al iets meer over de agenda bekend is. En kijk nou!
  Ik heb nu een Moleskine en daar ben ik heel blij mee, maar ik vind hem wat groot. Nu is die van jou ook A5, maar hij is ZO LEUK!!1 En ik ben heeeel blij met het stukje ‘notities’ bij elke week en het maandoverzicht lijkt me ook heel handig (voor m’n blogplanning bijvoorbeeld!). Ik twijfel dus nog een beetje, maar ik word er zo blij van dat ik eigenlijk geen keuze heb :D.

  Reageren
 3. Frauke

  Ah wat leeeeuk! Ik heb intussen al een agenda, maar wie weet bestel ik ‘m binnenkort alsnog. Die prints zijn zo vrolijk! En superfijn, die niet officiële feestdagen. Het lijkt me echt een prachtexemplaar :D. X

  Reageren
 4. Anna

  Oeeeh, wat is-ie leuk en vrolijk! Hier word ik echt blij van :). Ik ben nog aan het twijfelen welke agenda ik ga bestellen, maar dit trekt wel echt mijn aandacht. Super tof!

  Reageren
 5. Nelleke

  Yes Yes Yes!!!!
  Ben al weeeeeeken in afwachting en heb de agenda net besteld!!
  Kan niet wachten tot ik m op de deurmat zie liggen :-)

  Reageren
 6. Loreen

  Leuk leuk! Je hebt weer een bestelling erbij! En ideaal dat je aan het begin van de maand een overzicht heb.
  Dat komt voor mij supergoed uit, met markten plannen enz. Top! Kan niet wachten! :D

  Reageren
 7. Elisse

  Dit jaar wil ik ‘m echt héél graag in huis halen! De pre-order ga ik waarschijnlijk niet redden wegens even geen financiële middelen, maar het komt er wel van hoor! De agenda ziet er zooo vrolijk uit, ideaal! :)

  Reageren
 8. Rosalinde

  Yay!! Pre-ordered!! Hahaha, hield je site al echt even in de smiezen :-)
  Ben echt zo’n fan van mijn huidige TC-agenda, was dus geen enkele twijfel tijdens het bestellen!
  En elastiek? Heel fijn, ik verlies nog wel eens die losse blaadjes die ik voorin steek :-)

  Oh dear.. dat je zo enthousiast van een agenda kan worden… ;-)

  Reageren
 9. Emma

  Ik ga ‘m niet kopen, omdat ik al heel blij ben met mijn moleskine en juist een rustige, vrij blanco agenda goed werkt voor mij, (sorry!), maar wil toch even reageren omdat ik hem wel echt heel mooi, vrolijk, en superknap gemaakt vind! Het is ook te zien dat er echt veel werk in zit, en ik vind dit gewoon heel knap naast je blog en andere projecten. Dus dikke pluim ;)

  Ik ben trouwens naar aanleiding van je artikel naar Folk geweest, echt een leuke winkel, bedankt voor de aanrader! Ook aan de winkelmevrouw gezegd dat ik er op TC over las haha, vond ze leuk om te horen :)

  Reageren
 10. Pingback: Kletspraatjes #8 - College, ziekjes & het VIB YA Event • Kletspraatjes

 11. Linda

  Heb ‘m besteld, ben benieuwd :D De TC-agenda van dit jaar vond ik echt een groot succes, deze vind ik qua kleuren nu al mooier (wat rustiger, meer mijn stijl :p) Domme vraag misschien, maar past ie gewoon door de brievenbus? :”)

  Reageren
 12. Eva

  Hij is echt suuuperleuk geworden! Jammer genoeg is hij best duur, dus ik hou het maar bij mijn Action en Hema agenda’s, haha. Anders had ik er wel graag eentje gewild!

  Liefs!

  Reageren
 13. Ireen

  Yes, die is besteld!
  Het leek me vorig jaar al leuk, maar ik wil graag op zaterdag/zondag ook veel ruimte, en volgens mij waren die toen kleiner.
  Nu ziet het er heel handig uit allemaal, dus ik ben benieuwd. Kom maar op 2016!

  Reageren
 14. Edmee

  Ahhhh ik vind de agenda zo leuk, kan niet wachten tot ie binnenkomt. Ik was gister jarig en heb m voor m’n verjaardag gevraagd dus iemand anders heeft m voor me besteld. Echt leuk! Alvast veel succes met versturen en ik hoop natuurlijk ontzettend dat ik de planner win =D En echt heel nice dat je het bedrag inclusief verzending hebt berekend =) Liefs, Edmee

  Reageren
 15. Pingback: Team Confetti agenda 2016 / CLOSE UP | Team Confetti

 16. Pingback: Kletspraatjes #8 - college, ziekjes & het VIB YA Event - Woorden door Lilian

 17. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 18. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 19. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 20. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 21. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 22. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 23. Deborah

  “Pre-ordering the Team Confetti Agenda 2016 is a must for any planner enthusiast! The cheerful design and practical layout make it a perfect companion for organizing the year ahead. Don’t miss out on this opportunity to stay stylishly organized.

  Reageren
 24. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *