Wat te doen? #2

header

Heb je nog niets te doen dit weekend, lees dan snel verder voor een overzicht van wat je dit weekend allemaal kunt gaan doen in Groningen.

Dichters in de prinsentuin / Locatie: Prinsentuin, Groningen

Dichters in de prinsentuin / Prinsentuin, Groningen

26 juli – Dichters in de Prinsentuin is één van de populairste poëziefestivals van Nederland. Bijzonder is dat bijna het hele programma zich in de open lucht afspeelt. In de prachtige renaissancistische tuin achter de Prinsenhof. In het hart van de stad Groningen. De meeste programma-onderdelen zijn vrij toegankelijk. Klik hier voor meer info.

 

Festival Hongerige Wolf / Locatie: Hongerige Wolf

Festival Hongerige Wolf / Locatie: Hongerige Wolf

26 t/m 28 juli – Drie dagen lang kunst en cultuur, diep in Groningen. Dat is Festival Hongerige Wolf. Voor het derde jaar op een rij zal onontdekt talent zich laten zien in het dorp met de mooiste naam van Nederland. Verwacht nieuwe tentoonstellingen op het gebied van theater, dans, bands, singer-songwriters, dj’s, beeldende kunst, literatuur, poëzie, film en fotografie.

Alle optredens zijn in de straten van Hongerige Wolf. In de velden, op de dijken maar ook in de woonkamers, tuinen, schuren en stallen van bewoners. Logeren kan op de camping die speciaal voor het festival in een weiland wordt opgebouwd. Slapen bij een dorpsbewoner thuis kan ook.

Kom voor de muziek, de kunst, de rust, de natuur of het feest. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen vertrekken er ‘s avonds trekkers naar de Danssilo. Een leegstaande graanopslag vlakbij de camping. Hier wordt tot in de vroege uurtjes gedanst, middenin de graanvelden. Klik hier voor meer info.

 

wtddw3

Zomercafe OWSUM / Locatie Vera, Groningen

27 juli – Concert initiators en kunstenaarscollectief OWSUM bestaat 5 jaar. Reden om dit uitbundig te vieren met een toffe line-up aan dj’s en de gebruikelijke hippe aankleding. Het evenement is zaterdagavond in de Vera, Met Modern Witch, Hun Bed, Sweat Tongue en DJsets van Modern Witch, VAKANTIE en DJ Street Fighter. Klik hier voor meer info.

 

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *