Wat te doen? #8

header

Heb je nog geen plannen voor aankomend weekend, kijk dan snel verder, want er staat weer veel leuks op het programma!

wtddw

Er wordt weer een reeks mooie en verrassende films vertoond onder de Groningse sterrenhemel. Kom naar de grasweide van het Ebbingekwartier (Boterdiep) en laat je overrompelen! Wat kan je verwachten? Een uniek filmprogramma, mooie voorfilmpjes, prachtig uitzicht, openluchtkunst (o.a. van WERC) een goedgevulde bar en relaxte bezoekers in zomerse avondsferen. En oh ja, het is gratis, mis het dus niet!

Vrijdag 30 augustus: JACKPOT

 

Zaterdag 31 augustus: The Last Elvis

 

Zondag 1 september: Leave Me Like You Found Me

klik hier voor meer info over Zienemaan.

wtddw2

Foto: Holly Lynton, Format UK

Van 1 september tot en met 13 oktober 2013 presenteert Noorderlicht zes tentoonstellingen met het werk van 74 fotografen uit de hele wereld. Dit fotografisch event vindt plaats op een indrukwekkende nieuwe culturele locatie: de oude Suikerfabriek in Groningen.

Gedurende de gehele festivalperiode kunnen bezoekers van de manifestatie – al dan niet gewapend met camera – het terrein beleven en ervaren. Juist het samengaan van ruige stadsnatuur met restanten van het industriële verleden geven het Suikerfabriekterrein een bijzonder en fotogeniek karakter. Bij uitstek een locatie waar Noorderlicht zich thuis voelt.

Klik hier voor meer info over Noordelicht.

 

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *