The Guilty Pleasure Tag – Meike’s versie

header

Aangezien Olga mij had getagd, moet ik nu ook al mijn Guilty Pleasures aan jullie verklappen. Wees gewaarschuwd, it ain’t gonna be pretty…


FILM: PLANET TERROR
Toen ik in de trailer het machinegeweer-been van Cherry Darling zag, wist ik dat ik deze film moest zien! Ingrediënten van de film zijn: Zombies, heel veel bloed, geweld, ingewanden…Je moet ervan houden :)

 


SERIE: DE RIJDENDE RECHTER
Tja..hier kan ik dus echt van genieten. Wanneer ik veel stress heb, helpt kijken naar de rijdende rechter me te ontspannen. Mensen die zware conflicten hebben over iets onnozels; een scheve heg, een loszittende stoeptegel, een onduidelijke Groupon, noem het maar op, heerlijk!

 


MUZIEK: P!NK
Vroeger was ik een grote fan van P!NK. Ik ging naar haar concerten, kocht alle cd’s en was lid van haar fansite enzo. Inmiddels is mijn liefde voor haar wat afgezwakt, maar ik kan het niet laten om af en toe (als ik alleen thuis ben) haar muziek heel hard te draaien.

 

GevuldeEieren
SNACK: GEVULDE EIREREN
Ik kom wel eens op feestjes waar gevulde eieren bij de hapjes staan. Vaak denk ik eerst: “Wat ruik ik toch, heeft er soms iemand een scheet gelaten?!” Oh nee, het zijn de gevulde eieren. Ik probeer de schaal altijd hartstochtelijk te ontlopen, maar bezwijk toch vrij snel, want ze zijn zo lekker!

 

ridelikethedevilweb
ACTIVITEIT: MENSEN INHALEN OP DE FIETS
Als ik ergens niet tegen kan is het wel om achter iemand te fietsen. Ik MOET die persoon gewoon inhalen, maakt me niet uit hoe hard ik moet trappen en hoe bezweet ik aankom. Voor mij voelt elke ochtend dus als de Tour de France.

 

bobby pins
ABSURDE VERZAMELING: SCHUIFSPELDJES
Ze liggen door het hele huis, maar ik ben ze toch altijd kwijt. Om de twee maanden koop ik weer nieuwe schuifspeldjes, ik denk dat ik er inmiddels wel 500 in huis heb. Best absurd als je erover nadenkt…

 

526845e7a246d81d244d5131310acbf8
CRUSH: NEV SCHULMAN
Ik kijk graag naar de serie Catfish. Dit is een show van MTV, waarin Nev Schulman samen met een andere kerel uitzoekt of iemands digitale persoonlijkheid overeenkomt met wie iemand werkelijk is. Ik kijk graag naar deze show, omdat mij de verhalen mij interesseren (omdat Nev Schulman ontzettend vaak in beeld is…)

 

6387_nike-sandalen-jpg
KLEDING: NIKE SANDALEN
Wanneer ik een fysiek zware dag achter de rug heb, krijg ik altijd last van mijn benen en voeten. Soms komt het voor dat ik thuis nog wat huishoudelijke klusjes moet doen, zoals de afwas of stofzuigen. Dan trek ik de meest afzichtelijke, maar o zo heerlijk lopende Nike sandalen aan. Met sokken natuurlijk, supersexy! Mijn vriend haat ze, wat ik begrijp, want ze zijn zooo lelijk, but I don’t care.

Wil je deze tag ook doen, heel graag! Olga en ik zouden het fijn vinden als je onze blog linkt en het ons laat weten.

REACTIES:

  1. Olga

    O no! Ik heb een hekel aan de rijdende rechter! Tom wil het nog wel eens kijken, maar dan dwing ik hem verder te zappen. Ik word gillend gek van de mensen die geobsedeerd zijn door de scheve heg van hun buren. Al die negatieve energie is zo zonde! Maar he, ik heb er wel van geleerd de andere kant op te kijken als de buurman een tweede tv-schotel in ons uitzicht op het balkon hangt. Of dat de buren beneden twee superranzige banken in hun voortuin hebben gezet. Want een flinke burenruzie is zoveel erger!

    Reageren
  2. Pingback: De 15 leukste artikelen van 2013 | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *