Team Confetti maakt van een simpel leven een feestje!

Yes! Na heel lang inwendig brainstormen ben ik erachter wát het is waar ik meer over wil gaan schrijven/mee wil gaan experimenteren hier op teamconfetti.nl. Ik heb vooral gekeken naar waar ik het afgelopen jaar veel mee bezig ben geweest: declutteren, wandelen (in plaats van fietsen)(of God forbid: hardlopen), koken in een slow cooker en happiness projects. En als je dat allemaal zo bij elkaar ziet staan dan kun je maar één conclusie trekken: ik ben dingen steeds langzamer en simpeler gaan doen en dat vind ik suuuuuuuperfijn.

krans

LESS BULLSHIT & MORE FUN
Hoe meer ik lees en luister over ‘slow & simple living’ hoe enthousiaster ik word. Minder troep om me heen, minder troep in mijn hoofd en veeeeeeel minder troep op mijn to do list. Ik leef als een halve bejaarde hippie, plan amper vooruit (heb dus héél veel weekenden ‘leeg’ staan) en ik denk een beetje beter na over hoe ík dingen wil en wat ík leuk vind en kijk minder naar mijn concullega’s (sorry voor dit juppenwoord, maar dat zijn ze nou eenmaal) en leeftijdgenootjes.

olga-koffers

SLOW & SIMPLE LIVING OF MINIMALISME?
Je kunt het minimalisme of een simple lifestyle noemen, het komt een beetje op hetzelfde neer. Alleen kan het woord minimalisme een wat elitair of streng gevoel overbrengen. Vind ik persoonlijk. Minimalisme klinkt als een soort spullendieet, als iets strengs, als een halve religie en het klinkt vooral MOEILIJK. Het klinkt alsof de minimalisme politie elk moment bij je op de stoep kan staan om je een bekeuring te geven voor je porseleinen kattenbeeldjes verzameling. Daarom noem ik het véél liever slow & simple. Slow & simple klinkt als een pizza margherita (jum) of de hele dag in je pyjama lopen (fijn). Vandaar. Het moet wel een beetje leuk en gezellig blijven vind ik.

IMG_4284

EEN PAAR SIMPELE EXPERIMENTEN
Hieronder een paar leuke dingen die ik de afgelopen tijd heb ontdekt door dingen langzamer en/of simpeler te doen:

♥ Ik hoef maar één keer in de week mijn emails te beantwoorden zonder dat er iemand boos wordt of ik leuke projecten of opdrachtgevers mis loop.

♥ Ik kan de eerste helft van mijn werkdag prima in mijn pyjama werken.

♥ Ik heb maar één schoonmaakmiddel nodig voor mijn hele huis (denk ik, dit experiment is nog gaande).

♥ Mijn to do list is drie keer zo kort maar mijn inkomen is hetzelfde gebleven.

♥ Door een paar simpele dingen anders te doen, besparen we wel €300,- per maand.

♥ Ik hebt veel minder geld/ruimte/spullen nodig dan ik dacht.

Uiteraard ga ik over ál deze dingen uitgebreid blogartikelen schrijven, dus hoe ik achter al deze dingen kwam, (en meer) lees je binnenkort!

kat slaapmasker olga

WAAROM SLOW & SIMPLE?
Eerlijk? Ik werd een beetje gek van mezelf. Ik ben over het algemeen een heel vrolijk en creatief meisje (aangezien ik nog steeds mijn paspoort moet laten zien als ik een fles wijn koop, vind ik dat ik mezelf op mijn 30e nog steeds een meisje mag noemen) maar ik ben ook héél gevoelig en héél snel stressed out of my mind. Een onverwacht telefoontje, deadline’s, een raar uitziende muggenbult of een korte trein-overstap-tijd is genoeg reden voor paniek in mijn hoofd. Een paar impulsen of keuzes teveel en ik ga van blije stuiterbal naar leeggelopen ballon. En in plaats van maar doormodderen op het tempo van iedereen om me heen, leek het me wel de moeite waard om mijn eigen wereld en agenda drastisch te versimpelen. Want daar heeft niemand last van en ik zou er zomaar eens enorm van op kunnen knappen.

tetkees bed

WAT KUN JE GAAN VERWACHTEN?
As we speak ben ik druk met artikelen schrijven met een simple of slow onderwerp. Maar ik blijf Olga en ik ben nog steeds geïnteresseerd in dezelfde dingen als eerst (design, lekkere dingen, Tetkees, veel kleur en planners) dus die blijven nog steeds langskomen. Er komen meer persoonlijke avonturen, meer #girlboss updates van ons allemaal en alle Team Confetti meisjes (Vera, Ingrid, Tea en Heis) zijn nog steeds van de partij! Team Confetti blijft een plek van plezier en #unsuccessfuladulting maar dan met een mindful twist. Enjoy!

♥♥♥

Als er slow of simple onderwerpen zijn waarvan je graag ziet dat ik er wat mee ga doen, roep dan vooral.
Ik kan altijd meer inspiratie gebruiken!

REACTIES:

 1. Buy Weed Online

  Buying weed online sounds like an easy task. However, there are certain things you need to know before Buy Weed Online . With so many websites selling weed these days, it’s not surprising that you might be confused about where to get the best deals or which sites are trustworthy.
  If you’ve found a website that sells weed and want to order from them, here’s what you need to know about buying weed online.

  Reageren
 2. buy canadian weed online

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess.Like we mentioned earlier, when you buy weed from a dealer buy canadian weed online, you have no way of knowing what’s in it and what the overall quality of it is.

  Reageren
 3. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…

  Reageren
 4. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *