#TCWOONWEEK: binnenkijken in mijn badkamer.

Ik heb een droombadkamer. Nee echt, geen grapje. En waarschijnlijk omdat hij al een tijdje dreamy was (zelfs voordat ik begon met bloggen), is het nooit bij me opgekomen om die droombadkamer van mij te laten zien. Het is de allereerste ruimte in ons huis die af was en heeft altijd gezorgd voor ‘oehs’ en ‘aahs’ als mensen het lichtknopje aandeden. En vandaag zijn jullie aan de beurt. ^_^

Nu hoor ik jullie straks al denken: ‘nou, eh, zo indrukwekkend is ie toch niet? Er zit geen bubbelbad met glijbaan in en waar is de sauna?’. Ok, hij is niet gigantisch en ook niet voorzien van superdeluxe snufjes, maar wij zouden er helemaal niets aan willen veranderen. Ik hoop dat hij zorgt voor een beetje inspiratie. :)

badkamer 1

De douche is het enige wat we over hebben genomen van de oude layout. Meer dan een douche was het ook niet. De badkamer was een douche-hokje met een sneu wastafeltje. Ons huis was voordat we het kochten al heel lang een typisch huurhuis en de ‘badkamer’ was om te huilen. Achter de ‘badkamer’ zat een ruimte waar je niet veel blijer van werd: overal buizen die uit de muur staken en een onhandig formaat. Net niks dus. En dus braken we een muurtje af en bouwden we weer een muurtje op. En met ‘we’ bedoel ik onze badkamer-bouwer. ^_^

badkamer 8

De nieuwe douche is een hele ruime douche met twee klapdeuren en twee nisjes. Niks geen douchgordijn dat op je afkomt en geen rekjes met zuignopjes die van de muur afkletteren. De deuren zorgen ervoor dat het niet tocht en wel licht is. Niet een claustrofobisch, donker hoekje, maar een grote, warme, lichte ruimte. AWESOME. Ik kan glazen douchedeuren dus van harte aanbevelen.

badkamer 5 badkamer 7

Voorbij de douche zit links het toilet en een bankje en rechts een grote wastafel met lades. Genoeg bergruimte dus. Je kijkt niet meteen tegen de wc aan als je de deur opendoet en als je op de wc zit, zit je lekker in een hoekje. Call me crazy, maar dat vind ik wel fijn. Moving on!

badkamer 2 badkamer 6

Waar het natuurlijk allemaal om draait in deze badkamer: het bad! Het bad zit helemaal achterin en zit dus helemaal niemand in de weg. Er zit zelfs een raam in een nis waar je bruisballen, kaarsjes, glaasjes wijn en zelfs schoteltjes met pizza kwijt kan. Eten in bad (of onder de douche) is te gek, kan ik van harte aanbevelen. Op het raam zit folie waarvan ik het design zelf heb ontworpen en laten maken. One of a kind dus. Het zorgt voor privacy en een beetje karakter.

mo bad lush mo mo en tom mo handdoek mo badkamer

En als je denkt dat IK het vaakst in de badkamer te vinden ben, guess again. Mo is de allergrootste fan van de badkamer. Hij slaapt er graag, bekijkt bruisballen en speelt met de douchedeuren. Ik snap de entertainingsfactor van douchedeuren ook niet, maar dat beest gaat er lekker op. Good for him.

En denk je nu: ‘ok, ik ben om, ik wil ook zo’n badkamer!’ dan kan ik je een paar tips geven. Het is alweer een paar jaar geleden dat we onze badkamer hebben verbouwd en het is dus wat lastig om al die elementen weer op te snorren. Maar gelukkig heb ik op Maxaro een paar hele goede replica’s gevonden van de spullen en materialen die in onze badkamer zitten. Check it out:

sanitairland 3

De tegels op onze vloer zijn 60 x 60 cm groot en antracietgrijs. Er zit een warme gloed overheen, wat wel zo prettig is in een badkamer. Deze tegels zijn een goede match.

sanitairland 2

Ons kraantje bij de wastafel is rond, maar ook strak en recht. Net een beetje anders dan anders (net zoals de kraan bij ons bad). Deze kraan is niet precies hetzelfde, maar een goede dubbelganger.

sanitairland 1

Tenslotte was ons bad heel lastig om in een bouwmarkt te vinden en moest daarom speciaal besteld worden. De reden hiervoor was dat de maat niet standaard was. Omdat we het bad helemaal achterin de badkamer wilden hebben, moesten we een maatje kleiner hebben: 170 cm breed. Dit bad heeft die exacte maat (met de stop in het midden). Als je dus denkt dat er geen bad in jouw badkamer past, is het goed om alternatieve maten online te bekijken.

***

Heb jij een droombadkamer? En als je nog aan het dromen bent, wat zou je er dan instoppen?

disclaimer

REACTIES:

 1. Frauke

  Wauw, het is inderdaad echt een hele mooie en fijne badkamer! Wat warm en stijlvol! Ik vind vooral de douche echt geweldig, heerlijk ruim en die vakjes in de muur zijn super netjes. Maar het bad lijkt me ook heerlijk, cute dat de kat er dan lekker naast kan chillen :D. X

  Reageren
 2. Dita Rithika

  Heerlijk zo’n badkamer. Staat bij ons nog op het lijstje om vervangen te worden maar nu is de babykamer eerst belangrijker. Wellicht volgend jaar de badkamer. Deze is nu erg oud..

  Reageren
 3. Nikki

  Dat is inderdaad een hele mooie badkamer! En zo groot ook! Wij hebben onze iniemini badkamer ook helemaal opnieuw gedaan toen we hier kwamen wonen en hebben het voor elkaar gekregen een douche, een wc en een wastafel op 3 vierkante meter kwijt te kunnen. Ik zou alleen heel graag nog glazen douchedeuren willen, maar het is zo’n rare maat, dat we nog niks (betaalbaars) hebben gevonden wat past. Maar ach, ook dat went!

  Reageren
 4. Dina

  Die inhammetjes in de muur in de douche zijn zo leuk! Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie niets aan de badkamer zouden willen veranderen, hij is prachtig!

  Reageren
 5. Galina

  Ik begrijp de ‘oehs’ en ‘aahs’ wel, waaaaauuuww!! Echt heel smaakvol en modern, maar door de kleur van de tegels en het hout ook gezellig en warm.

  Reageren
 6. Nienke

  Wow dit is is inderdaad een prachtige badkamer! Ik vind de ‘vakjes’ in je douche echt geweldig! Ik heb niet bepaald een droombadkamer, maar na het opknappen was het in ieder geval wat minder een nachtmerrie ;)

  Reageren
 7. Stephanie

  Jullie hebben inderdaad een hele mooie badkamer. Ik ben vooral verzot op die nisjes overal. Dat is iets wat ik echt mis in mijn badkamer. Ik vind de folie ook heel leuk. Brengt een vrolijke toets mee :)

  Reageren
 8. ELine

  Leuke badkamer! Vooral die nissen zijn geweldig!
  Ik droom vooralsnog van mijn ultieme badkamer. Degene die we nu hebben is nog door de vorige eigenaren geïnstalleerd (helaas mensen met een compleet gebrek aan gevoel voor inrichting). Er liggen hele lelijke rode tegels en het badkamermeubel is eigenlijk veel te groot voor de ruimte. Voorlopig moeten we het er met doen helaas, maar dat houdt mij niet tegen van af en toe moodboards voor mijn droombadkamer bij elkaar te zitten puzzelen. :)

  Reageren
 9. Andrea

  Wauw, wat een mooie badkamer! Ik ben verliefd! Die nisjes in de douche zijn echt super gaaf! (en ideaal, want ik zet mijn shampoo vaak maar op de grond, maar dan worden die flessen zo vies na een tijdje)
  En dat folie op het raam is echt heel tof, maakt de badkamer vrolijk… En het past zo leuk bij het bad en de kaarsjes!

  Reageren
 10. Shaz

  Wow wat een prachtige badkamer! Als ik de tekst niet gelezen had, dan zou ik echt denken dat het ging om een badkamer in een hotel. Het is echt warm en sfeervol.

  Reageren
 11. Linda

  Ooooh hij is echt heel mooi! Ik vind zulke nisjes FAN-TAS-TISCH (en ja, dat moet met hoofdletters want zo tof is het). Mijn neef en nicht hebben dat ook en die hebben er ook nog spotjes ingemaakt zodat je nog sfeerlampjes hebt ook, helemaal geweldig. Ik wil dat ook als ik later groot ben (dat is mijn standaardzin voor ‘als ik ooit een huis kan kopen’).

  Reageren
 12. Malou

  WAUW! Mooi hee en ook zo schoon! Ik heb jullie wel ‘betrapt’ want op die kei lieve foto waar een van jullie katten bovenop je vriend zit liggen er ineens meer spulletjes op de wastafels ;D die had je zeker vlug even verstopperd voor de foto’s! logisch hoor. mijn badkamer is piep klein en niet bepaald spectaculair MAAR ik heb wel een badeendenfamilie (maar geen bad helaas) en blije walvis-stickers op mijn tegeltjes dus hee ; ik ben er blij mee !

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, die foto is van een tijdje geleden. ;) Ik probeer de meeste spulletjes weer terug te stoppen in de lades, maar het is niet altijd even netjes inderdaad…

   Reageren
 13. Linda

  Wow, wat hebben jullie een geweldige badkamer, echt super mooi. Wat leuk dat het Mo zijn favortiete plekje is. Wat een super leuke foto waarop Mo op de schouders van Tom zit, ik moest zo lachen om dat pootje :-)
  Toen mijn kat Porky, er nog was, lag hij graag op de vloer of op de klep van de wc bril te slapen, zo schattig was dat.

  Reageren
 14. Iris

  Oh wauw, wat een prachtige badkamer zeg! Ik vind die inhammetjes geweldig en zo fijn dat Mo lekker naast het bad kan liggen! Onze katten komen altijd even spieken, maar kunnen er niet bij liggen.

  Reageren
 15. Twidi

  Wat een mooie badkamer! Wij zijn ook bezig met die van ons en vind het best lastig! De kleuren die je moet kiezen etc. Waar heb je de pot met kurkdop gekocht als ik vragen mag? :)

  Reageren
 16. Pingback: Badkamer Bankje – elearningfacultymodules

 17. Pingback: Bankje Badkamer – elearningfacultymodules

 18. Pingback: Muurtje In Badkamer – elearningfacultymodules

 19. Pingback: Muurtje Badkamer – elearningfacultymodules

 20. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

  Reageren
 21. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 22. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 23. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 24. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 25. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 26. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 27. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 28. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *