Refresh your tech: herfstige desktop wallpaper!

Gastblog door Ingrid – Hoera, het is herfst! Nouja, bijna dan. Na een best mooie (na)zomer, worden de ochtenden kouder en verkleuren langzaam de blaadjes aan de bomen. Ik ga het gewoon hardop zeggen: ik ben écht een herfstmeisje en vind de zomer meestal maar niks (sorry not sorry). Daarom kon ik ook écht niet wachten om het zomerse bureaublad dat ik deze zomer voor Teamconfetti maakte, te vervangen door een herfstige variant, yay!

fall_wallpaper_teken-ing

Speciaal voor alle Teamconfetti lezers maakte ik een nieuwe, herfstige desktop wallpaper met texturen van echte blaadjes. Zo kom je vast in de herfstmood en maakt het de overgang voor jullie misschien iets dragelijker. Lees snel verder om de wallpaper te downloaden en om te zien hoe ik de herfst beleef.

fall_inspiration1

Het herfstseizoen staat voor mij altijd bol van inspiratie. Ik geniet volop van deze dagen met zon, blauwe luchten en het dragen van mijn vesten, laarsjes en dikke sjaals. Neem even de tijd om goed om je heen te kijken: er zijn in dit seizoen zoveel verschillende kleuren te vinden in de natuur. Helemaal met de zon erop is het zó mooi. Ik ga dan ook graag naar buiten om te lopen over de knisperende bladeren en om de geuren van de herfst op te snuiven, hmm!

fall_decorations

Vroeger hadden we op school of thuis allemaal wel een herfsttafel, weet je nog? Ik ben een echte verzamelaar en vaak zitten mijn jaszakken dan ook vol met bladeren, takjes, stukjes hout of alles wat ik maar mooi vind. Dat doe ik het hele jaar door maar in de herfst is er zoveel meer moois te vinden! Het idee van de herfsttafel is een beetje blijven hangen en hoewel ik niet mijn hele huis in herfstversiering hijs, bewaar ik wel graag al het moois dat ik vind. Ik maak er bijvoorbeeld tijdelijke collages van of leuke decoraties.

fall_inspiration2 leafpaintings

Ook in de illustraties die ik maak, gebruik ik veel elementen uit de natuur. De natuur om mij heen is dan ook één van mijn grootste inspiratiebronnen en in bijna in elke illustratie zie je dit terug.

Sinds een tijdje gebruik ik zelfs de mooiste blaadjes die ik vind in het bos of op straat, om mini schilderijtjes mee te maken. De bladeren droog ik in een bloemenpers en als ze helemaal klaar zijn, maak ik er lieve, kleine karaktertjes van. Ik beschilder de blaadjes en geef ze hun eigen identiteit. Wanneer ze klaar zijn, stop ik ze in een mooi vintage lijstje en zo worden het vrolijke kunstwerkjes voor aan de muur. Meer voorbeelden van de beschilderde blaadjes in mijn shop of hier.

fall_wallpaper_teken-ing

Om het idee van de herfsttafel en het verzamelen door te trekken naar het digitale tijdperk, heb ik voor jullie een gezellig en herfstig bureaublad gemaakt, vol leuke herfstbeestjes!
JE DOWNLOAD HET BUREAUBLAD HIER.

☂☂☂

Heb ik je met deze foto’s en het herfstige bureaublad al een beetje enthousiast gemaakt voor het mooiste seizoen van het jaar? Ik hoop het wel! Geniet ervan.

♥♥♥

Ingrid Wuyster is illustrator / ontwerper en maakt veel moois onder de naam Teken-ing.
Eén keer in de vier weken blogt ze voor teamconfetti.nl.

REACTIES:

  1. Ingrid

   Bedoel je zo’n met de hand beschilderd blaadje Anouk? Dat kan zeker, ik denk er zelfs aan om er ook kaarten van te laten drukken! En als je goed kijkt zit er stiekem ook al zo’n echt blaadje in het bureaublad :) (alleen iets minder uitgebreid ‘beschilderd’ dan de echte varianten ;)

   Reageren
 1. Caroline

  Bedankt voor het leuke herfstige bureaublad! Ik dacht altijd dat ik een zomertype was, maar geef mij maar de lente en de herfst, heerlijk. Ik ben ook nog steeds blij met mijn ‘blaadje’ die op een van de foto’s staat. Ik word er altijd heel vrolijk van :-)

  Reageren
 2. Milou

  Superleuk! Heb je illustratie geprint en stuur ‘m als kaart op naar m’n nichtje van bijna 3. Past heel goed bij haar herfstverzameling :)

  Reageren
 3. Linda

  Ooooh echt superleuk! Ik heb ‘m gelijk gedownload en ingesteld als achtergrond, zo vrolijk :)
  Ik houd wel van de herfst, zeker nu het nog zo zonnig en niet al te koud is!

  Reageren
 4. Sofie

  Leuk! Ik was net aan een nieuw bureaublad toe en ik vond geen leuke/mooie voor de herfst. Bedankt hier voor! Ik hou ook wel van de herfst eigenlijk.

  Reageren
 5. Nikki

  Ik heb hem meteen ingesteld als achtergrond, superleuk (nu hopen dat mijn bejaarde laptop dit kan onthouden, hij vergeet het wel eens na het opnieuw opstarten). Ga je ook zoiets voor Kerst maken? :D

  Reageren
 6. Angélica

  Ooh ik ben ook absoluut een herfstmeisje, ik voel je helemaal! (ok dit klinkt raar in het Nederlands)
  Wat een leuke achtergrond en wat een heerijke herfstige, kleurrijke post :D

  Reageren
 7. Ann

  Oooh! Wat een heerlijk herfstige wallpaper. Bedankt, Ingrid! Zo leuk dat alles een gezichtje heeft gekregen, vooral de worm en de egel vind ik echt té gek. En hé, is dat eikeltje onderaan niet net een koekje met glazuur op? Njom. ;)

  Reageren
 8. Pingback: Donderdagochtend. | The Miracle of Life.

 9. Pingback: Het is (bijna) lente! – Gratis wallpaper downloads. | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *