Photo diary november #5 + kattenbonus!

Deze week ging ik met Meike naar het persevent van Hema, had ik een afspraak bij Lush, huppelde ik vrolijk over de Flavourites Live markt en moest ik met spoed met Mo naar de dierenarts… :( Kortom, een hele drukke week!

flavlive 1 flavlive 2 flavlive 6 flavlive 5 flavlive 4 flavlive 8 flavlive 7 flavlive 3

Vorige week zondag ging ik naar Flavourites Live! De week ervoor mochten we kaartjes weggeven voor dit superleuke evenement. En zelf mocht ik met een perspasje naar binnen. :) Ik ga al jaren naar Flavourites Live en ik vind het ontzettend leuk en mooi georganiseerd. Te gek dus om met de dames van Flavourites te mogen samenwerken. Zoals je ziet zag het er dit jaar ook weer fantastisch uit. Klik hier om alle shops te bekijken die aangesloten zitten bij Flavourites.

mo 2

Maandag had ik een vervelend begin van de week. Mo moest namelijk met spoed naar de dierenarts! Dus ik ging als een gek op de fiets met zijn mandje op mijn fietsrekje die kant op. Kreeg hij het onderweg voor elkaar om UIT HET MANDJE TE SPRINGEN. Er moet ergens een clipje niet helemaal goed vast hebben gezeten… Gelukkig kwam hij al snel weer naar me toe en kon ik hem weer terug stoppen, een wonder! Bij de dierenarts bleek hij blaasgruis te hebben en kon hij amper meer plassen. Het arme beest. Nu hij op een speciaal dieetvoer is gezet, gaat het gelukkig alweer een stuk beter.

advent

Woensdag plaatste ik een artikel met een free printable adventkalender! Ik zag op instagram dat Marieke al druk aan het knutselen is. :D Zijn er nog meer die de adventkalender gaan maken?

yoghurtbarn lush

Ik ben een beetje de regeltante bij Team Confetti en van ons tweeën heb ik daardoor de meeste afspraken buiten de deur. Maar dit keer ging Meike mee naar Amsterdam en dat was HEEL gezellig. We huurden OV fietsen en sjeesden de stad door. Eerste stop was Yoghurt Barn en de tweede stop was Lush (!!!). Deze week komt er over allebei de hotspots een heeeeel leuk artikel online. :D

amsterdam pont hemapersevent instax mini merengue taart hemapersevent 3 hemapersevent 4

En de laatste stop die dag: het Hema-kerst-borrel-pers-event. Het was knus, er waren hapjes (citroen merengue taart), nieuwe gadgets (instax mini) en een Photo Booth (met props). We hebben ons vermaakt maar konden helaas niet heel lang blijven. Er moest nog twee uur getreind worden en we hadden al een lange dag achter de rug. In de trein trokken we onze goodie bags open en daar zaten hele leuke dingen in. De kerstchocolade is meteen uitgeprobeerd (jum) en de worst-usbstick is de allertofste die ik ooit in mijn bezit heb gehad.

ontbijt flinders

Zaterdagochtend was het hoog tijd voor een beetje quality (food) time met Tom. We hebben het allebei smoordruk en zien elkaar ’s avonds amper. En dus gingen we ontbijten bij mijn nieuwe favoriete ontbijtplace: Flinders. Ik zat er vorige week ook al, kuch…

kerstpakket

En zaterdagmiddag werd er aangebeld en kreeg ik van de postbode een pakketje. Ik verwachtte niks en was verbaasd. Het bleek een vroeg kerstpakketje te zijn van B Corporation vol producten van bedrijven met een maatschappelijke impact, waaronder Beebox, Discovered, Dopper, Moyee en Tony’s Chocolonely. Als freelancer natuurlijk ontzettend leuk om te krijgen (ik krijg anders nooit een kerstpakket, snif). We hebben eerder al een leuke samenwerking met Discovered gedaan, klik hier om er meer over te lezen. :)

KATTENBONUS!

mo 1 tetkees tetkees en tom mo slaap mo slaap 2

Als je je afvraagt wat Tom aan het doen is, hij probeert Tetkees een beetje te kalmeren. Die schreeuwt af en toe een beetje te hard (meestal om eten) en Tom spreekt hem dan heel zen toe. En het helpt! Haha, Tom de kattenfluisteraar!

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Zina

  Ahh wat sneu voor Mo, blaasgruis is echt een bitch. En wat Sylvia ook al zegt, zodra je stopt met dieetvoer is het waarschijnlijk in no-time weer terug. Wat schrikken trouwens dat ie nog ontsnapte uit zijn mandje, gelukkig was ie snel weer terug.

  Reageren
 2. Corine

  Gelukkig was je er op tijd bij met Mo!
  Ik heb wel eens gehoord dat de kans op blaasgruis groter wordt als je ze goedkoop voer geeft…

  Wat een leuk hema event! Ziet er heel gezellig uit.

  Reageren
 3. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 4. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 5. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *