Photo diary mei #3 + kattenbonus!

Afgelopen week vierden we moederdag, at ik weer eens een lekker soepje, ging ik windowshoppen en spotte ik Mo’s dubbelganger!

bakje sostrene grene geometrisch today is a great day

Vorige week zondag was het moederdag! Tom en ik deden een heuse moederdagtour en bezochten mijn moeder, mijn beppe (oma in ’t Fries) en Tom’s moeder. Ik ging uiteraard naar Sostrene Grene in Groningen om leuke cadeautjes te vinden. Elke keer als ik daar naar binnen loop hebben ze weer iets anders geweldigs. Het opbergdoosje met veertjes en gekleurde vakjes was echt iets voor mijn moeder. Kan ze mooi hobbyspulletjes in stoppen (bekijk hier haar mooie knutselkamer).

aspergesoep met zalm

Tom’s moeder is een van de beste koks die ik ken, altijd als we er eten krijgen we iets fantastisch voorgeschoteld. Dit keer was het aspergesoep met zalm, mmmmm!

turks brood met turkse worst turkse tosti

Lekker lunchen met Turks brood en Turkse worst. Ik maakte er een keer een sandwich van met kruidenkaas en rucola van en de volgende dag een Turkse tosti met Turkse worst en kaas. Nom nom nom.

running

Actieshot! Of nouja, vlak ervoor. ’t Was lekker weer om hard te lopen. Ik heb besloten dat drie keer een kwartiertje hardlopen in de week precies genoeg is voor mij. Ik ben nu eenmaal absoluut niet ambitieus als het om sporten gaat. Ik ben allang blij dat ik het doe en dat het iets is wat Tom en ik gezellig samen kunnen doen.

bril neus snor ring

Ik was weer eens lekker aan het windowshoppen toen ik deze idiote ring zag. Ik draag NOOIT ringen (al heb ik wel laatst mijn oog laten vallen op een heel kleintje, ik denk er nog even over na). Deze is het in ieder geval niet geworden, wel HEEL erg grappig.

meike en olga selfie

Meike en ik trokken er vrijdagmiddag op uit om foto’s te maken (resultaat zie je deze week nog wel verschijnen, ooooeooooee…). We waren net klaar en gingen voor een groepsfoto! Het is zo’n leuke foto, gezellig :)

plint mozaiek

Terwijl ik druk zat te bloggen, was Tom op zijn vrije vrijdag en zaterdag laminaat aan het leggen in de gang boven. Het is HEEL mooi geworden. Normaal klussen we altijd samen, maar Tom trok de stoute schoenen aan en ging lekker in zijn eentje aan de slag. Check de plint mozaïek die hij heeft  gemaakt! Laatst stukje is ook gelukt ;)

KATTENBONUS!

mo doppelganger mo gestoken door een bij tetkees de kluskat

Die eerste foto, dat is dus NIET Mo. Maar het lijkt sprekend vinden jullie niet? De echte Mo werd deze week helaas weer gestoken door een bij. Hij kwam met een dikke snoet thuis. Hij heeft er dus niet van geleerd de vorige keer… O, en Tetkees ligt lekker te slapen tussen de klusspullen van Tom. Dat beest slaapt overal doorheen, blenders, afkortzagen, maakt ‘m niks uit.

Op de teamconfetti instagram kun je trouwens een mini video bekijken van Tetkees die OOK MEE GING WANDELEN. Hiervoor ging alleen Mo gezellig mee een blokje om, maar de laatste keer rende Tetkees ook met ons mee. Onze katten zijn echt te gek, niet normaal.

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.
Liked what you saw? Follow us on instagram.

REACTIES:

 1. nina || happy acorn

  haha zo grappig, ik ging vorige week ook naar de sostrene om een cadeautje te zoeken. ik liep eerst de hele winkel door met het opbergbakje met veertjes, om ‘m vervolgens terug te zetten en de mok met ’today is a great day’ af te rekenen ;-)

  Reageren
 2. Kelsey

  Oh, wat leuk om een filmpje te zien van het wandelen met de katten! Ik vind dat toch zo bijzonder en schattig.

  Hele leuke foto van jullie twee, dames! :)

  Reageren
 3. Debby

  prachtige foto van jullie 2!! Olga wat zit je pony op die foto mooi :) wou dat ik zulk dik haar had voor een volle pony :):)

  Reageren
 4. Tamara

  Ik krijg echt zin om naar de Sostrene Grene winkel te gaan als ik die spulletjes zie. Respect voor hoe die plint gelukt is trouwens, vooral met die vreselijke kleine hoekjes!

  Reageren
 5. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 7. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *