Photo diary januari #1 2015 + kattenbonus!

In de eerste week van januari heb ik gegeten, gegeten en eh… gegeten. Ik nam een paar dagen blogvakantie en ik ben weer helemaal klaar voor het nieuwe jaar!

gone with the wind

Vorige week zondag zat ik om 11.00 ’s ochtends al in de bioscoop met mijn moeder en een kopje thee. Gone with the wind draaide sinds 100 jaar weer in de bioscoop en dat mochten we natuurlijk niet missen. Wat een drama’s toch! Haha.

ijssculptuur

Na de film gingen we nog een broodje eten in de stad. Op de Vismarkt was een meneer rondom een grote kerstboom ijssculpturen aan het maken. Zo leuk als je daar zomaar tegenaan loopt. Ik vond de ijsbeer het mooist. Jammer dat het niet vroor, alle beelden waren de volgende dag een plasje water waarschijnlijk. :(

chai latte

Dinsdag brachten Tom en ik twee dozen met spullen naar de kringloop en keken we of er nog leuke koopjes waren. Tom staat dan door de platen te flippen en ik kijk of er nog leuke spulletjes voor in huis te vinden zijn. Ik vond twee hipstermokken en die gingen mee. En ze zijn zo fijn! Alles ziet er mooi uit in zo’n beker en een rietje. We maakten chai latte’s, maar ons recept moet nog wat verfijnd worden. Beetje teveel melk…

sterretjes

Woensdag vierden we oud en nieuw thuis met heeeeeeel veel lekkere tapas hapjes, vrienden, spelletjes en sterretjes. De poezen zaten een paar uurtjes onder de bank (geen blinde paniek, maar ze vertrouwden het toch niet helemaal, al dat lawaai). Een hele gezellige en knusse jaarwisseling dus. :)

oliebollen wentelteefjes

En de volgende dag: wentelteefjes van oliebollen (olieteefjes?). Gewoon een oliebol in plakken snijden en ze door een wentelteefmengsel halen en dan in de pan. Veel lekkerder dan ze na een dag weer in de magentron stoppen. Gaan we volgend jaar weer doen. :)

v&d ontbijt soepwinkel pizza bar

Vrijdag gingen Tom en ik de stad in om een beetje te winkelen en te slenteren. Dit doen we tegenwoordig 1x in het half jaar. Op de een of andere manier hebben we er nooit tijd voor. En uiteraard ontbeten we en lunchten we super budget bij de V&D en De Soepwinkel. Nog geen €15 in totaal voor 2 personen. Yessssss. En heel erg lekker, vooral de knoflooksoep bij de Soepwinkel, jum! ’s Avonds gingen we nog even langs de ouders van Tom omdat Oma op bezoek was. Tom’s moeder had van restjes in de koelkast een ‘pizzabar’ op het aanrecht gemaakt. Lekkerrrrrr.

make uppies nagellak uitzoeken

Zaterdag hadden we onze eerste en enige nieuwjaarsborrel van dit jaar met vrienden. De moeder van een vriendinnetje werkt op een school met verstandelijk gehandicapten en de meisjes daar zijn verzot op make-uppen, hihi. Tijd dus om mijn kastje eens flink uit te mesten en een tasje vol voor haar mee te nemen. Ik gebruik helemaal niet veel verschillende dingen voor op mijn hoofd en mijn nagellakcollectie heb ik ook meteen gehalveerd. Ik ga nog veel meer wegdoen dit jaar en dit is alvast een fijn begin.

KATTENBONUS/TOMBONUS!

mo bloemetjesgordijn tetkees kussen series kijken met tetkees

Tom en Tetkees zijn dikke vrienden, doen alles samen, haha.

***

Nog een hele fijne maandag en veel plezier op je eerste werkdag in 2015!

***

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Anne

    Die pizza-tjes zien er echt zo lekker uit :) Yum! Eigenlijk echt wel leuk om een keer allemaal kleine verschillende mini pizza’s te maken in plaats van een grote.

    Reageren
  2. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *