Ik wil, ik wil, kikkerbil!

Man o man, wat ben ik druk geweest de afgelopen tijd. Ik slaakte dan ook een zucht van verlichting toen ik alle TC FEELGOOD BOXEN afgelopen zondag op de post deed. Het was de laatste deadline van april (april liep een beetje uit) en ik had de maand overleefd! In de auto terug naar huis begon ik direct te fantaseren wat ik met mei wilde gaan doen…

Ik wil mijn party office afmaken. Met een mooi pegboard waar ik allemaal dingen aan kan hangen. Mijn tweede bureau een paar cm verhogen, een softijslamp aanschaffen en de laatste meubeltjes de kamer uitwerken waar ik geen plek meer voor heb. O en de lamp ophangen die al wekenlang in een hoek van mijn kamer staat.

Ik wil mijn webshop uitbreiden. Ik dacht dat ik niet het webshop-type was. Veel te veel papierwerk en wat nou als je ergens veel te veel van inkoopt? Maar door de TC FEELGOOD BOX heb ik in korte tijd een hele reeks producten ontworpen. En het bleek dat sommige mensen een beetje verdrietig werden van het hele ‘limited edition’ idee. En daarom ga ik een paar favorieten uit de TC FEELGOOD BOX los in de webshop verkopen. Als ik een beetje aardig kan inschatten hoeveel ik overal van moet maken en alles door de brievenbus past dan moet dat toch goed komen. Kan ik lekker winkeltje gaan spelen, joepie! Wisten jullie trouwens dat de TC agenda nog steeds verkocht wordt? Terwijl het al mei is! Crazy times…

Ik wil weer lekker gaan koken. Want het is niet normaal hoeveel Tom en ik de afgelopen weken buiten de deur hebben gegeten, diepvriespizza’s in de oven hebben gepropt of bij vrienden aan tafel schoven. En ik kan heus lekker koken, ik had er alleen geen tijd en puf meer voor. Maar voor vanavond staat er healthy mac and cheese op het menu (soooooo goooood) (en vegetarisch yeah).

Ik wil weer gaan sporten. Ok, dat is niet waar. Maar ik wil wel weer dat triomfelijke gevoel beleven als je net klaar bent met sporten. Even douchen en dan fris en warm en moe op de bank gaan hangen. Heavenly…

Ik wil weer naar de bioscoop. Want dat vind ik zo heerlijk. Lekker wegzakken in die grote stoel met een glaasje wijn en een handje nootjes en een paar uur meegenomen worden naar een andere wereld. I love it so much…

Ik wil dat mijn huis weer netjes wordt. Want dat is na een maand nonstop werken veranderd in een stoffige bende. Zet er twee verharende katten en een voorjaarszonnetje bij (door de felle zon kun je nu opeens heel goed zien hoe messy het overal is) en het is niet om aan te zien. Got’s to clean up!

Ik wil weer gaan klussen in ons huis. Want ons schema van een ruimte per maand is gruwelijk naar de filistijnen geholpen door alle drukte. De trap/gang was bijna klaar, maar nu hebben we besloten dat de muur toch een iets andere groene kleur moet krijgen en de trap moest altijd nog een extra laagje verf.

Ik wil de supertoffe (maar zeer tijdrovende) blogideeën uitwerken waar ik al een tijdje mee rondloop. Ik bedacht onder de douche laatst zulke grappige dingen die ik nog nooit ergens anders heb gezien (en waarvan ik geen flauw benul heb of jullie dat wel leuk vinden) die ik echt nog wil uitvoeren. Hopelijk lukt dat deze maand…

Ik wil geen heel verdrietig nieuws meer krijgen. Daar heb ik natuurlijk helemaal niks over te zeggen, maar toch zou het fijn zijn. Mag ook best voor de rest van het jaar trouwens. ;)

♥♥♥

Maar ondertussen… Ondertussen loopt mijn emailbox alweer vol met leuke voorstellen voor persreisjes (!!!) en samenwerkingen waar ik heel erg blij van word. Het is dus de vraag of de maand gaat lopen zoals hierboven, of dat het gewoon weer weekendjes doorwerken wordt. Het wordt hoe dan ook een hele leuke maand en ik heb er zin in!

♥♥♥

Dina schreef vorige week wat zij in mei van plan was, ook leuk om te lezen!

REACTIES:

 1. PS by Dila

  Het is alweer een tijd geleden dat ik een reactie heb achtergelaten (heb het erg druk gehad de laatste tijd) maar je blog is nog steeds zo leuk als altijd! Ik hoop dat je al je plannen voor deze maand kunt waarmaken en geen verdrietig nieuws meer te horen krijgt. En de beste ideetjes krijg je idd op de raarste plekken…

  Reageren
 2. Maris Maria Renne

  Hilarisch en zo herkenbaar! Dan sluit ik een drukke of stressvolle periode af en maak ik vervolgens een ‘To Do’ lijstje van allemaal dingen die ik dan in mijn vrije tijd wil gaan doen. Ik geniet nu ook volop van ‘lekker niks doen’ in mijn zwangerschapsverlof: klussen in huis, DIY’s voor het blog uitwerken, moestuinieren en recepten uitproberen ^_^
  Ohja, ik heb mijn momenten van overpeinzingen of plotselinge goede ideeën ook altijd onder de douche. Dan gil ik naar Seth (die nu meteen aan komt rennen omdat hij bang is dat ik aan het bevallen ben) om te vragen of hij iets op wil schrijven voor me. Ik ga eens op zoek naar een waterdicht memobord voor in de badkamer!

  Reageren
 3. Lonneke

  Haha verstandig om een lijstje te maken. Het lijkt me heel tof als je een webshop hebt dus go for it!
  Maar het belangrijkste is dat je hopelijk geen slecht nieuws meer krijgt. Slecht nieuws is niet leuk.

  Reageren
 4. Anouk

  Hoi Olga, ik lees de afgelopen tijd steeds vaker op Team Confetti en alles is zo tof en origineel, ik word er altijd zo blij van :) en dat wou ik graag even vertellen

  Reageren
 5. Pingback: Let’s get things clean and organised + free printable! | Team Confetti

 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 10. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *