Nails of the week #29: Candy cane lane

header

Deze week wilde ik roze. Zuurstok/meisjemeisje-roze. Zo gezegd, zo gedaan. Ik toverde een knalroze lakje met gouden glitters tevoorschijn en een hele mooie rode en binnen een mum van tijd had ik mijn zuurstoknagels af!

notw29_37

Op mijn nagels moet ik even goed kijken, maar in het flesje zie je ze overduidelijk zitten. De gouden glinstertjes in het lakje Raspberry van Miyo. Het lakje zou ook nog naar de rode vruchtjes ruiken, maar er zitten alweer zoveel laagjes overheen dat ik er niets meer van merk helaas. Dit lakje lakt heel fijn en dekt perfect met twee laagjes. En als je in een luie bui bent is eentje ook genoeg.

notw29_20

Ik plakte mijn nagels schuin af met plakband en schilderde eroverheen met She’s Pampered van Essie. Lakt en dekt als een trein. Dit is een van mijn Essie-favorieten.

notw29_31

Zuurstok effect!

Het lakje van Miyo ontving ik ongeveer een jaar geleden in de Glossybox. Het is me volledig onduidelijk waar dit lakje te koop is. In de webshop van MissLipgloss kun je wel producten van Miyo kopen, maar geen nagellak. Helaas pindakaas.
Essie nagellakken kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA. She’s Pampered zat in een kerstcollectie van een paar jaar geleden, dus is helaas niet meer verkrijgbaar.

REACTIES:

 1. Stella

  Ik probeerde dat een keertje, zucht. Toen ik mijn plakband eraf haalde kwam m’n nagellak ook vrolijk mee! Geen succes voor mij dus! Ik vind het wel echt heel mooi, ook die kleurtjes zo samen! Liefs, Stella.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik heb eventjes gewacht en tussendoor de geweldige, fantastische, amazing sneldrogende topcoat van Sally Hansen erop gedaan. Dan blijft je eerste laagje nagellak netjes zitten :)

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *