Nails of the week #16

header

Deze week wederom een lakje van Essie dat ik kocht bij Big Bazar voor een vriendelijk prijsje. Volgens mij zijn alle actiebakken al helemaal leeg geroofd, maar toch wilde ik jullie deze lakjes een voor een laten zien. De ster van deze week is Miss Fancy Pants en die combineerde ik met lieve glittertjes.

notw#16_13

Miss Fancy Pants (ik vind het zo’n leuke naam) is een grijs lakje met een paarse ondertoon. Ik kwam erachter dat hij niet heel makkelijk te combineren is met een andere kleur, dus probeerde ik paarse glitters.

notw#16_19

De glitterlak heet Sparkling Violet en is van het merk Mavala. Als je goed kijkt heb ik geprobeerd een verloopje te maken met de glitters. Aan het begin van de nagel zijn het er veel en aan het einde van de nagel steeds minder. Het is heel subtiel maar wel leuk. Als ik meer geduld had gehad was het misschien wat duidelijker geweest.

notw#16_23

Ik vind Miss Fancy Pants niet de allermooiste lak die ik van Essie in huis heb. Hij combineert niet makkelijk en is in zijn eentje wat saai. Mocht je deze dus mis zijn gelopen bij Big Bazar is het dus geen ramp.

Mavala is te koop bij o.a. Douglas en DA en kost €4,95.
Essie nagellakken kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.

REACTIES:

  1. Liliane

    Ik vind die glittertjes zo leuk door de manier waarop je het erop hebt gelakt!
    Deze heb ik overigens niet gezien bij Big Bazar, ik heb die rode met glitters wel kunnen bemachtigen.
    Achja, ik ben sowieso niet zo van de grijze lakjes ;) (al maken die glitters het wel ineens een stuk boeiender lakje!)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *