Kruidnoten milkshake voor HEMA.nl!

Whooeee! Afgelopen week werd er weer een blogartikel van mij gepubliceerd op de fabulous HEMAblog. HEMA plaatste ook een foto van mijn heerlijke kruidnoten milkshake (hij is echt heel lekker, fout, maar echt heel lekker) op instagram en het was al snel duidelijk: men is wel toe aan een guilty pleasure tijdens deze donkere dagen. ;)

pepernoten shake blogfoto 5

Come on! Kun jij dit weerstaan? Ikke niet hoor. Toen ik dit artikel maakte voor HEMA heb ik de lunch overgeslagen en deze badboy leeggezogen. Tja, iemand moet het doen hè?

pepernoten shake blogfoto 7 pepernoten shake blogfoto 6 pepernoten shake blogfoto 4

Deze calloriebom is heel erg makkelijk om te maken. Een handje kruidnoten (liefst met een fancy HEMA smaakje zoals chocoladetruffel), vanille-ijs, scheutje melk en een toefje slagroom. Kijk op de HEMAblog voor de hoe en wat. ;)

♥♥♥

Lees ook mijn andere artikelen voor HEMA:
Wil je before & after foto’s van mijn woonkamer make-over bekijken? KLIK HIER.
Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.
Wil je weten wat voor tips ik heb op het gebied van care packages? KLIK HIER.

Wil je weten wat er allemaal in een lekkere Hugo cocktail gaat? KLIK HIER.
Wil je mijn lekker-slapen-tips lezen en schattige foto’s van MO bekijken? KLIK HIER.
Wil je mijn DIY met punaises en kurkbord lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

REACTIES:

  1. Frauke

    Hmmmm! Het ziet er heerlijk uit. En ook wel onwiiiiiijs ongezond, haha. Maar best dat je je lunch ervoor had gelaten :D. Ik eet eigenlijk vrijwel nooit kruidnoten, dus nu ben ik wel benieuwd hoe dat zou smaken! X

    Reageren
  2. Kiran

    Ik ga ‘m woensdagmiddag maken voor mijn dochter en haar vriendinnetje, en stiekem ga ik er zelf ook van snoepen hoor…lijkt me echt goddelijk lekker!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *