Ik zoek baas #24

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Vandaag een hond, een kat en een rat!

diertjes2
Puck is een rustig hondje met een hartje van goud, die je het grootste plezier doet met een rustiger thuis. Ze vindt het supergezellig om samen te wandelen, maar geniet het meeste van het gezelschap van haar toekomstige baasje. Klik hier voor meer info over Puck.

diertjes3
Dopey heeft een lief karakter. Hij is rustig en vindt het fijn om geaaid te worden. Aanvankelijk is hij een beetje verlegen, maar als hij door heeft dat je hem wilt aaien, dan komt hij met zijn koppie naar je hand. Hij is opgegroeid met andere kittens, die nu dus allemaal al geplaatst zijn. Gelukkig heeft Dopey nog wel de honden van het gastgezin om mee te spelen, maar eigenlijk hoopt hij toch heel snel ook een eigen thuis te vinden. Klik hier voor meer info over Dopey.

diertjes
Hanky is een erg lief maar vooral angstig kereltje. Hij vind alles een beetje eng. Een baasje met geduld is helemaal perfect voor hem. Hij zoekt een lief maatje om langzaam helemaal op te bloeien en te wennen aan zijn nieuwe huis. Heb jij een plekje voor hem?
Klik hier voor meer info over Hanky.

*

Wanneer we de diertjes uitzoeken voor deze rubriek hebben we helaas altijd veel keus. We lezen vele verhalen van honden en katten die in vakantieperiode’s worden achtergelaten in de buurt van een asiel. Maar er zitten ook veel dieren in het asiel, doordat de eigenaar echt geen tijd meer heeft voor het dier. Denk dus altijd goed na voordat je een huisdier neemt. Een hond kan, afhankelijk van het ras 10 tot 18 jaar worden en een kat 12 tot 14 jaar.

Dit hoeven wij jullie natuurlijk helemaal niet te vertellen, maar wie weet is er iemand in je omgeving die hier minder goed over na denkt. Geef vooral je mening als je denkt dat iemand een onverantwoorde beslissing neemt.

En mocht je zelf toch even geen tijd hebben voor je dier dan zijn er altijd nog een paar oplossingen. Je kunt bijvoorbeeld via Care.com of Marktplaats.nl een oppasser/uitlaatservice vinden.

REACTIES:

 1. Andrea

  Ahhh, zo zielig vind ik dit. :( Zeker nadat ik gisteren “earthlings” heb gekeken. Ik stond er eigelijk nooit zo bij stil dat er écht zoveel dieren in het asiel zitten.

  Reageren
 2. Dina

  Wat een lieverdjes, ik zou ze het liefst direct in huis nemen! Maar goed, helaas gaat dat niet. Ik vind het zo ontzettend zielig hè, dat er zoveel dieren in het asiel zitten.

  Reageren
 3. marjorie01

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *