Hidden Treasure – Veren beschilderen

headert

Aangezien ik iedere veer die ik op straat vind mee naar huis neem, heb ik een beetje een overschot aan veren. Hoog tijd om ermee aan de slag te gaan!

veer1
1 – Van zichzelf zijn veren natuurlijk al erg mooi, maar ik heb inmiddels al veel dezelfde.
2 – Daarom besloot ik er een paar te verven, dit deed ik met acryl verf, gemengd met wat water.
3 – Toen ze gedroogd waren heb ik er met witte verf nog wat streepjes en stipjes aan toegevoegd.

veer5
Je kunt de veren ophangen in je huis.

veer6
Je kunt ook en veer aan het uiteinde van een potlood bevestigen.
En je kunt ze natuurlijk ook aan een haarbandje vastmaken, feestelijk voor oud & nieuw!

Ook kun je kerstkadootjes versieren met zo’n mooie veer! Zie mijn kado artikel voor inspiratie.

REACTIES:

 1. Karlijn

  Wat mooi én simpel! Ik heb nu heel wat veertjes opgehangen met masking tape, maar dit is eigenlijk nog veel leuker. En met kerst zo’n band in mijn haar maakt mijn outfit helemaal af! Dankjewel voor de inspiratie :)

  Reageren
 2. Pingback: Sneak peek mini slaapkamer make-over: nachtkastjes | Team Confetti

 3. rallo

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *