Hidden Treasure – Trophy pins

This week I’ll show how to create these cute trophy pins!
Deze week laat ik zien hoe je van plastic beestjes leuke trophy pins maakt!

Het idee voor deze D.I.Y. ontstond toen ik in een winkel een plankje zag met kleine dierenhoofdjes erop. Ik dacht dat het punaises waren, maar na nader onderzoek bleken de hoofdjes vast te zitten op het plankje. Stom! Punaises leken me veel leuker, dus toen besloot ik deze zelf maar te gaan maken!

1Het meest lastigste van deze D.I.Y. was betaalbare plastic diertjes te vinden.
Ik dacht dat ze deze wel bij iedere speelgoedzaak hadden, maar dat was niet het geval.
Uiteindelijk vond ik ze bij de Asbran (in Groningen) voor 0,20 cent per stuk.
The hardest part of this D.I.Y. was to find a shop where I could buy affordable plastic animals.
Spent half a day looking for ‘em….

*

23
Snij met een héél erg scherp mes het hoofdje van het dier af.
Zorg ervoor dat het oppervlak groot genoeg is om een punaise op te plakken.
Cut the head of the animal’s body with a very sharp knife. Make sure it’s big enough for a push pin.

*

4NEEEEEE, wat heb ik gedaan?!?!!
Such a massacre!

*

6Plak met seconde lijm de punaises op de hoofdjes. Even laten drogen…klaar!
Use superglue to glue the pin and head together. Let it dry and you’re done!

*

89-2105Ik word er wel vrolijk van! En lekker makkelijk om te maken!
So there you go, your very own trophy pins! And so easy to make!

***

No animals were harmed in the making of this D.I.Y. post ;)

REACTIES:

 1. Linda

  Die foto van de half afgehakte dieren is wel even schrikken, maar het eind resultaat is erg gaaf. Leuk ook in combinatie met die potjes die je overal ziet.

  Reageren
 2. Marieke

  Wauw, supercool!!!
  En die diertjes vind je voor bijna-niks bij de kringloop natuurlijk! Ik heb er al heel wat verzameld voor een DIY waarbij je diertjes op potdeksels plakt en die dan in één kleur spuit, maar dit is ook een superbriljant idee. Ik vind trouwens dat je van de kontjes ook prima punaises kan maken. Net zo leuk!

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Nahhh, wat dom dat ik niet aan de kringloop heb gedacht…Daar ga ik de volgende keer heen!!!
   De kontjes zijn inderdaad net zo leuk. Ook op een potdeksel denk ik!

   Reageren
 3. Hanneke

  Hi hi hi….die massacre! Dat zie er even dramatisch uit. Als je de kontjes dan ook nog gaat gebruiken, wordt het helemaal een slachtveld/slagveld.

  Wel een heel leuk idee. Mijn kinderen hebben dozijnen van die beestjes, dus het valt vast niet op als ik er een paar uit haal ;-). Anders Asbran maar even met een bezoekje verblijden (alhoewel ik me afvraag of ze er blij mee zijn dat je ‘hun diertjes’ zo mishandelt ;-( )

  Reageren
 4. PS by Dila

  Ik vind alle DIY’s met dieren leuk! Heb ze laatst overgespoten met witte verf en ze vastgemaakt aan potjes. Mocht je ooit nog eens plastic diertjes nodig hebben, op de IJ-Hallen staat een kraampje met zakjes met dieren voor 0,50.

  Reageren
 5. Lauriëtte

  Hele leuke DIY! Kwam laatst ook een DIY tegen op een andere blog, ook met plastic diertjes maar kan ze inderdaad nergens vinden! Misschien eens een kijkje nemen bij een kringloopwinkel? Lijkt me namelijk wel heel erg leuk om er iets mee te doen!

  Reageren
 6. Kelsey

  Er had eigenlijk een waarschuwing boven dit artikel moeten staan, dat het een gevoelige inhoud bevat en enkel geschikt is vanaf bepaalde leeftijden, haha.

  Ah, ik vind het écht een leuke DIY. Moet onze zolder eens kan uitpluizen, we hebben misschien nog wel beestjes liggen. En anders heeft mijn oma ze misschien nog wel, haar kleinkinderen zijn nu toch te oud om ermee te spelen, dan ga ik ze maar in stukken hakken ;)

  Reageren
 7. Mireille

  Leuk! Ik stond gisteren bij de kringloop nog met een heleboel van die beesten in m’n handen maar wist niet zo goed wat ik er mee moest en heb ze teru gelegd. Stom stom!

  Reageren
 8. Linda

  Oh wat is dit leuk!!!!! Echt super, die tekening is helemaal geweldig…..maar de achterkantjes zijn ook leuk om te gebruiken hoor. Ik wilde al diertjes gaan kopen voor op potjes maar nu wil ik ze ook hier voor. Dat word snel een ritje naar de kringloop :-)

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *