D.I.Y. – Paper friend

Ik heb een foto van mijn overleden hondje Harrie en wilde daar altijd nog een keer iets speciaals mee doen. Toen ik op internet een papieren diorama onder een glazen stolpje zag, bracht mij dit op een idee…

DSCN1743Als eerste maakte ik een kopie van de foto en sneed deze uit.

DSCN1745DSCN1748DSCN17491
Ik trok de stolp over voor de ondergrond, sneed een strookje gras uit en stopte dit in de stolp.

DSCN1753
Vervolgens plakte ik Harrie op de ondergrond.
Om het geheel wat vrolijker te maken voegde ik nog wat gekleurde cirkeltjes toe.

DSCN1769
Het is een soort mini in memoriam/eerbetoon aan Harrie geworden.

DSCN1757
Door de stolp krijgt het een beetje een 3D effect,
waardoor het net lijkt alsof er echt een klein hondje zit.
Veel leuker dan een foto, ik word iedere keer vrolijk als ik ernaar kijk!

***

REACTIES:

 1. Robin

  Wat een heel lief beestje zeg… Ik herken dat heel erg, van dat nog iets speciaal mee willen doen. Heb daarom een heel kleine, subtiele tattoo van mijn overleden hondje laten plaatsen (klinkt nu heel Tokkie, maar het valt mee ;-)). Ben er nog iedere dag blij mee.

  Reageren
 2. Pingback: Saturday Smiles☺ #9 Creatief bezig zijn. - Beautytwist.

 3. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *