Happy birthday to me!

Hieperdepiep! Hoeraaaaaaaa! Olga is 29 jaar! Ik weet het, 19 hadden jullie ook geloofd, maar nee, ik ben echt al bijna een dertiger. En dat vind ik dikke prima. Geen gezeur van ‘ochjee, ik ben al ZO oud, ik heb al bijna een rimpel en twee grijze haren’. Mooi niet! Elk jaar is er eentje en ik ben elk jaar weer een blije birthday girl. En alhoewel het een beetje aan de late kant is, wil ik toch graag mijn onrealistische verlanglijstje met jullie delen.

Voordat ik verder ga, wil ik jullie eerst doorverwijzen naar het geweldige verlanglijstje van Des (die wel gewoon op tijd was). Die van haar is veel leuker (want Des is nou eenmaal amazing) maar ik ga ook mijn best doen. Komt ie:

Wat ik wil:

♥ Dat ik me eindelijk niet meer hoef te identificeren als ik een fles goedkope slobberwijn wil kopen bij de supermarkt. Ik hoor iedereen al roepen: ‘maar dat is toch een compliment?!’. Ja dat zal allemaal best, maar ondertussen moet ik met 100 mensen achter me in de rij op zoek gaan naar mijn paspoort (want nee, ik heb nog steeds geen rijbewijs) die begraven ligt onderin mijn tas waar al mijn boodschappen ondertussen al inzitten…

♥ Wat me meteen brengt op item nummer twee: een rijbewijs. Voor wie het nog niet wist: ik heb een rijles pauze. Als het aan mij lag dan is het een oneindige pauze, want als er iets is wat ik verafschuw op deze wereld, dan is het wel rijles. Dus als ik gewoon een rijbewijs voor mijn verjaardag zou kunnen krijgen, zou dat heel fijn zijn. Graag inclusief geweldige rijkunsten zonder druppeltje zweet of examen. Merci!

♥ Een nieuw computerbeeldscherm. O, wacht even, dat heb ik al gehad van de lovely nerdy Tom. Hij was meteen ‘on the quasadilla’ (zijn woorden, niet de mijne) toen mijn beeldscherm vorige week het leven liet. Ik heb hem nog nooit zo blij gezien bij het falen van een apparaat. Hij houdt blijkbaar heel erg van computerbeeldschermen kopen (zo leer je nog eens iemand kennen) en was allang blij dat hij geen mindblowing romantisch cadeau hoefde te regelen. Nee, er was niets romantisch aan. Ik heb het ding aangenomen van de postbode en Tom was blijer om de doos open te maken dan ik, haha. Maarrrr hij heeft hem voor me uitgezocht en geïnstalleerd. De kleuren zijn prachtig en het scherm is mat en ietsje groter dan mijn vorige. Dankjewel lieve schat! <3

♥ Dat The Great British Bake Off het hele jaar doorgaat. En Game of Thrones ook. Gewoon elke week een nieuwe aflevering. Als iemand dat kan regelen…?

♥ Een supergezonde, superlekkere donut. En dat dat dus een heel verantwoord ontbijt zou zijn. Dan zou ik denk ik veel makkelijker mijn bed uitkomen. Heel onwaarschijnlijk dat iemand dat voor me gaat regelen, dus daarom ga ik vandaag maar gewoon een ongezonde donut eten. Met goed gezelschap. Fuck die calorietjes!

♥ Dat iedereen extra aardig is vandaag. Niet alleen tegen mij, maar ook tegen elkaar. Dus haal een kopje thee voor je collega (gewoon doen Tea), wens de caissière bij de supermarkt een hele fijne avond en STOP VOOR HET ZEBRAPAD. Als bestuurder bedoel ik natuurlijk, de voetgangers moeten juist doorlopen. Fietsers, ik heb het tegen jullie in het bijzonder. Gewoon afstappen. En je hand uitsteken. Heel erg bedankt, het wordt gewaardeerd door de birthday girl.

♥ Dat Team Confetti een kantoor/huis krijgt net zoals de crew van A Beautiful Mess. En dat we met zijn allen de hele dag DIY’s en mooie dingen zouden maken en vooral bij elkaar zouden zijn. Want alhoewel onze whatsapp groep en halfjaarlijkse meetings supergezellig zijn, wonen we allemaal veeeeel te ver uit elkaar. Dus als iemand zich geroepen voelt om Team Confetti HQ te bouwen, be my guest!

♥ Sneeuw. Ik heb het weerbericht gecheckt en de kans is minimaal (kuch) but a girl can dream right?

♥ Alles van Donna Wilson. Gewoon ALLES.

♥ Een klusjesman die alle kleine klusjes in ons huis af kan maken. En een prive-kok. En een professioneel organizer die ons huis decluttert en superoverzichtelijk indeelt. No biggie.

♥ Dat #terrorTetkees vandaag gewoon netjes op zijn eten wacht. En dus niet drie uur voor zijn diner de oren van mijn kop krijst en me probeert te tackelen. Seriously Tetkees! Een beetje geduld alsjeblieft!

♥♥♥

Nou, dat leek me wel voldoende voor dit jaar, ik wil niet veeleisend overkomen natuurlijk. ;) Iedereen die vandaag ook jarig is en iedereen die dat niet is: een hele fijne dag!

♥♥♥

REACTIES:

 1. Frauke

  Gelukkige verjaardag! :D Geniet van je dag! Wat een leuk lijstje ook, en superfijn dat je een beeldscherm hebt gekregen. On the quasadilla, hahaha. Zalig! Zo’n HQ zou ik anders ook wel zien zitten, wauw. En niet stressen over het rijden, komt goed! Zelfs ik (lees: verstrooide ongeconcentreerde weggebruiker die al eeuwen met een L rondreed) heb onlangs mijn rijbewijs kunnen halen, dus dat gaat jou op ’t gemak zeker ook lukken :) Succes! X

  Reageren
 2. Debbie

  Whahaha, ik heb hardop gelachen. Donna Wilson heb ik even moeten opzoeken, ze verkoopt inderdaad mooie spullen, maar wel duur!
  GEFELICITEERD met je verjaardag!!!

  Reageren
 3. Lotte

  Gelukkige verjaardag, Olga! Ik hoop dat al je wensen mogen uitkomen :) Ik heb nog 2 dagen om een wenslijstje op te stellen. Eentje daarvan is jou tegen het lijf lopen, want ik ben op dit moment op de trein op weg naar Groningen voor een vierdaagse vakantie :)

  Reageren
 4. Astrid

  Happy Birthday! Hopelijk komen al je wensen snel uit, alhoewel ik met mijn 32 jaar ook nog steeds mijn id moet laten zien als ik eens een keer een flesje wijn koop.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *