Haardilemma’s: Kapsels uitproberen

header

Naar de kapper gaan… Ik stel het altijd minstens een half jaar uit. Het gaat al twee jaar in een knotje of als ik in een avontuurlijke bui ben, vlecht ik het in. Ik moet wat anders, maar wat? Gelukkig zijn daar websites voor…

Ik presenteer u de Hollywood Makeover:

hollywood_makeover

Hier kun je een foto van jezelf uploaden en vervolgens uit ontelbare kapsels kiezen. Deze kapsels zijn uiteraard van hoofden gehaald die uren in de allerduurste sallons hebben gezeten, maar hé, het is inspiratie, so let’s go!

lang haar

Dit zijn een paar kapsels, mocht ik het lang laten. Een keer los, twee keer opgestoken. Een pony/lok staat me wel goed (dat zeggen mensen altijd tegen me). Dus dat moet sowieso dan maar. Als ik lang haar heb, doe ik het ALTIJD vast. Dat is lekker snel en dan zit ik er niet de hele dag aan te friemelen. Ik ben niet overtuigd, het mag wel wat korter!

medium haar

Dit is al leuker. Ik heb van mezelf donkerbruin haar, dus blonderen gaat hem niet worden wat mij betreft. Dan heb ik na een week al uitgroei en dat gaat niet want ik ga maar eens in het half jaar naar de kapper. Daarnaast wordt dat bij mij onvoorstelbaar droog. Het kapsel van Christina Hendricks lijkt me erg leuk. Ik zou alleen een iets minder opvallende kleur rood kiezen. Grappig genoeg vond Tom het kapsel van Lily Allen wel leuk. Ik vind het een beetje te Mia van Pulp fiction.

Voor het idee heb ik nog een standje korter geprobeerd:

kort haar

Het heeft wel iets fris, maar nee, toch maar niet denk ik. Niet deze keer in ieder geval. Ik wil het wel een keertje kort proberen (moet ik alleen wel weer een half jaar over na denken).

En als laatst, gewoon omdat het kon:

gek haar

Wel leuk dat ze dit ook in het assortiment hebben. Het kapsel van Zac Efron (verkeerd gespeld hierboven, excuus) viel me niet tegen, kan ik best hebben toch?

Conclusie over de Hollywood Makeover: Hij werkt heel aardig maar een serieuze tool is het niet. Dit lijkt me een hele goeie op feesten en partijen. Ik ga in ieder geval niet met een van deze afbeeldingen naar mijn kapper. Hij ziet me al aankomen…

Ik ben stiekem wel benieuwd: Welk kapsel vind jij me het leukst staan?

REACTIES:

 1. Maadjelovesbeaty

  Ik vind het kapsel van Cameron Diaz wel cool staan.. misschien kan je een keer een haarband invlecht laten maken beetje krullen, ziet er leuk uit!!

  Reageren
 2. Pingback: Kapsels uitproberen 2.0 | Team Confetti

 3. Pingback: Inspirerend Kapsels Passen Op Foto – Kapsels Ideeën 2019

 4. Pingback: Afbeeldingen Van Kapsels Uitproberen Met Eigen Foto – Kapsels Ideeën 2019

 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 6. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 11. FINDSTAY

  Are you looking for the best PG in Chandigarh? You are at the right place! If you’re planning to move to Chandigarh for work, education, or any other reason, finding suitable accommodation is likely at the top of your to-do list.
  https://findstay.in/.

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *