Confetti Soap #72 + kattenbonus!

Welkom bij weer een brand spanking nieuwe aflevering van de Confetti Soap! Vorige week maakte ik een foto van Sid de luiaard, bakte ik een recept van Mary Berry en deed Tom aan Tetkees-yoga.

yoga met tetkees declutter pakketjes webshop pubquiz

Op maandag klom Tetkees boven op Tom na ons yoga-ochtendritueel. De katten vinden het heel raar dat we zo idioot ondersteboven staan met onze kontjes in de lucht, maar als we liggen uit te puffen dan komen ze graag even knuffelen.

Verder ruimde ik onze kruidenlade op, pakte ik webshopbestellingen in, werkte ik aan mijn blog en deden we ’s avonds met een groepje mee aan een pubquiz en we hebben GEWONNEN! De prijs was twee speciaalbiertjes met een mooi glas. En Tom wilde al héél lang een mooi bierglas. Dikke happiness-punten gescoord dus.

hema free printable post Ingrid

Op dinsdag werkte ik aan een free printable voor de HEMAblog én kreeg ik superlieve post van Ingrid (en stuurde ik later in de week weer wat terug). Volgens mij pakt niemand post cadeautjes zo leuk in als zij, haha.

tetkees zonnebank kast eyoba

Woensdag schoot ik foto’s voor HEMA en gebruikte Tetkees mijn geïmproviseerde studio weer eens als zonnebank. Nou is het badlaken ook wel een beetje misleidend… Ook zette ik een hele mooie nieuwe kast in elkaar die ik uit mocht zoeken uit de webshop van Eyoba. Voor in mijn party office natuurlijk. Heel binnenkort komt daar een artikeltje over.

wadapartja ijsje

Op donderdag werkte ik heel stevig aan mijn blog, maar voor mijn gevoel schoot het maar niet op. Aan het einde van de week heb ik vaak zin om even samen met Tom het huis uit te gaan (moeten we sowieso wat vaker doen, maar dan moeten we onze kluizenaars-mentaliteit een beetje aan de kant schuiven). We deelden een hamburger bij Wadapartja (die ze ook nog speciaal voor ons doormidden hakten) en die was goddelijk. Zoete aardappeltjes erbij en ook nog in de zon op het terrasje. Terug naar huis gelopen natuurlijk, want ik blijf stapjes tellen en pak alleen nog als ik haast heb de fiets. Maar lopen betekent ook dat je langs de ijssalon kunt wandelen. Ferrero rocher ijs is zooooooo lekker!

ice age 1 ice age 2 pain quotidien urban outfitters

Vrijdagochtend stapte ik om 05.50 mijn bed uit (autsj) om op tijd de trein naar Amsterdam te kunnen pakken. Ik ging namelijk samen met Hessel naar de pers-presentatie van de nieuwe Ice Age film Collision Course, in Tuschinski. Vorig jaar heb ik zo’n zelfde soort presentatie over de Snoopy film bijgewoond en dat was echt te gek. We moesten onze telefoontjes inleveren (want top secret) en de regisseur himself (die ooit begon als animator bij de Ice Age serie) gaf de presentatie. Met schetsen van de art-director, uitleg over het kleurenschema, hun inspiratie voor de locaties en exclusieve clips. Als ex-kunst-studenten zaten Hessel en ik te stuiteren op onze stoelen en we waren heel blij dat we zo vroeg uit onze nestjes waren gekomen. Het was echt héél erg leuk om te zien. Meer beeldmateriaal dan Tuschinski zelf en de verplichte persfoto van de regisseur en de Nederlandse stemmencast heb ik niet om te laten zien, maar als de film uitkomt, ga ik zeker naar de bios om hem te zien en kun je aan het einde van de maand juli de review lezen in de Cinefetti movie review.

Na de presentatie lunchten we bij Le Pain Quotidien, deden we een rondje winkels in Amsterdam (de flamingo zwemband zagen we bij Urban Outfitters) en daarna hopten we weer op de trein naar huis.

beauty mask mask

’s Avonds plofte ik op de bank en besloot een masker van May Beauty uit te proberen dat enthousiast door een persbureau naar me was opgestuurd. Ik ben geen beautyblogger, maar een beetje me-time is natuurlijk altijd welkom. Het masker was effectief (doei verstopte poriën) maar het hele me-time gedeelte viel vies tegen. Door de stroperigheid van het masker duurde het lang voordat ik het op mijn hoofd had gesmeerd en het moest er bijna een uur op blijven zitten (na twintig minuten was ik er wel klaar mee). En naast dat het alle poriën op mijn gezicht leeg trok, nam het voor mijn gevoel ook alle haartjes op mijn gezicht mee. AU! Mijn gezicht voelde nog een uur alsof iemand er gloeiend heet water tegenaan had gesmeten. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden I guess? Ik vond ’t niet zo’n succes helaas.

kenwood mixer verjaardagstaart

Op zaterdag vierden we de verjaardag van mijn schoonmama en als ‘cadeau’ namen Tom en ik alle benodigdheden voor een verjaardagstaart mee. Met zijn allen bakten we de taart met behulp van de fancy Kenwood keukenmachine die ze eerder had gekregen en het resultaat was errrrrg lekker. Kon ook niet anders met een recept van Mary Berry (jurylid van de Great British Bake Off).

KATTENBONUS!

tetkees computer scaredy cat tetkees genieten

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook?
Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Charelle

  Oh wat tof dat je bij de perspresentatie van de nieuwe Ice Age film was! Ik heb zelf ooit een presentatie van Despicable Me 2 bijgewoond en dat was ook echt te gek!

  Reageren
 2. Melle

  AAAh wat een geweldig leuke dingen weer! Een badlaken is dus wel echt de perfecte plek om inderdaad lekker te zonnen. Vooral als je het zo leuk voor hem neerlegt ;) Je bent dan wel geen beautyblogger maar dat masker staat je best heel goed! YEHEES!

  Reageren
 3. José

  Leuke blogpost weer ! Een nieuwe Ice Age film… klinkt goed ! En die zwemband… haast jammer dat ik al een zwemdiploma heb, hihi..
  Ik vind de kattenbonus altijd geweldig :)

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 5. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 10. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet………

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *