Confetti Soap #58 + kattenbonus!

Vorige week ruimde ik mijn party office op, knoopte ik diertjes van ballonnen en maakte ik unicorn stickers…

ontbijtoosterse supermarkt

Vorige week zaterdag aten we gebakken eitjes en gingen we naar de Oosterse supermarkt (ons leven draait om eten, haha). Ik wilde graag weer een keer rendang proberen te maken (ik ben nog steeds op zoek naar het perfecte recept) en veel van de ingrediënten waren in de gewone supermarkt niet te vinden. En ik vind het ook altijd zo leuk om door zo’n supermarkt te lopen. Alsof je op vakantie bent. Allemaal grappige producten en geweldige verpakkingen. Hierboven de ‘folder’ van die week op het prikbord daar. Waaaaauw. De rendang was trouwens best lekker geworden, alleen een beetje een overkill aan ketjap. De zoektocht naar het perfecte recept gaat dus verder…

pannenkoek kaartenrek

Vorige week zondag bakte Tom pannenkoeken met banaan erdoorheen (hij heeft bedacht dat hij nu elke zondag pannenkoeken gaat bakken, ik ben het daar helemaal mee eens). En ik ging eindelijk eens lekker puinruimen in mijn party office. Wat tegenwoordig meer party puinhoop is in plaats van office. Ik word een beetje gek van alles wat erin staan. Mijn hersenen zijn al zo snel afgeleid, maar als ik daar zit, dan loop écht alles door elkaar. Er moet dus minder troep en meer overzicht komen. Veel kleur is ok, maar dan moet het wel een beetje bij elkaar passen en er moet meer ín kastjes en lades zodat ik het niet ALLEMAAL zie zodra ik binnenloop.

De levensgrote omslag van mijn Handboek voor Mietjes is dus in mootjes gehakt (heeft Tom gedaan, ik kon het niet aanzien) en ik heb mijn roze kaartenrek verkocht op marktplaats. Want dat ding was alleen maar een excuus om dingen van papier niet weg te gooien…

sleutelhanger

Onze voordeur staat ergens onderaan ons klus-lijstje. Maar mijn nieuwe sleutelhanger van Coucousuzette maakt hem gelukkig al een beetje mooier.

to do list planner

Joepie! De daily planners werden vorige week maandag weer aangevuld. Ze kopen steeds sneller uit dan ik verwacht! En ze bij laten drukken duurt ongeveer anderhalve week. De weekly planners heb ik iets beter ingeschat, die zijn ook alweer bijna op, maar die heb ik vorige week op tijd weer bijbesteld. Ik leer het nog wel!

sokken

Olé! Alle sokken liggen weer keurig in hun mandje, opgevouwen en wel. Ik was vorige week bestwel een successful adult. Dit zijn trouwens die van Tom. :)

hummus

Als ik tegenwoordig buiten de deur een broodje bestel, gooien restaurants vaak een handje (groente)chips op het bord. Waarschijnlijk omdat mensen van binnen gewoon kleine kinderen zijn en meer fooi geven als ze chips tijdens de lunch mogen eten… Maar ik houd het op trendy en doe het thuis lekker ook. Bij m’n boterhammen met hummus. ZO LEKKER.

regenjas

Ik sloeg mijn slag bij de sale van Seasalt Cornwall (nieuwsbrieven werken als een trein bij mij) en kocht een regen/zomer/herfst jas voor de helft van de prijs. Hij is gemaakt van 100% organisch katoen, yay!

unicorn tegel unicorn stickers

De unicorn tegels zijn in de maak en staan in de Team Confetti webshop (als pre-order). Ze zijn net op tijd klaar voor de woonbeurs Wonen & Co, dus daar kunnen ze mooi mee naartoe. Ik bestelde nog een stel unicorn stickers om op de verpakking te plakken, dan kun je aan de buitenkant zien wat erin zit. Maar eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig om unicorn stickers te bestellen toch? :D

pasta fabriek pizzatiramisu

Op donderdag kwam er maar weinig uit mijn vingers, soms heb je van die dagen waarop niks lukt. ’s Avonds moest ik er echt even uit en at ik een heerlijke pizza samen met Tom in de pasta fabriek. Ja wij delen samen één pizza en één toetje. En dan zitten we VOL. Tiny mensen kunnen heel goedkoop uit eten, hihi.

ballon ballon olifant

Vrijdagmiddag fotografeerde ik de unboxing van de Kawaii box die ik opgestuurd kreeg (de rest laat ik verderop deze week zien). En daar zat ook een mini balloon animal kit bij. Oh mèn, ik was meteen hooked, haha. Zo leuk om te doen!

multi cooker eten met tim en anne balloon animals

Vrijdagavond kwamen Anne en Tim eten en dus stond de multi cooker alweer de hele dag te pruttelen. Met een stoofpotje, zo lekker en het hele huis rook ernaar. Na het eten werden er nóg meer ballondiertjes gemaakt, haha. Crazy friday night!

KATTENBONUS!

mo troon mo kleedje mo bed bob

Op de laatste foto staat Bob, de supermarkt kat. Hij is er bijna altijd. Bij de doosjes en houdt heel erg van knuffelen. En als je goed kijkt, staat er zelfs ‘cat’ op zijn doosje. Meant to be.

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anne-Marie

  In alle bescheidenheid (ahum) heb ik op mijn blog een recept voor de perfecte rendang staan. Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen over een poosje met de crockpot. Gebruik je ‘m vaak of is het toch weer zo’n apparaat (denk broodbakmachine, ijsmaker) die uiteindelijk achterin het keukenkastje beland?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Bedankt Anne-Marie! Dan ga ik die de volgende keer gebruiken. En die multi-cooker is fantastisch, sinds ik ‘m heb, gebruik ik hem bijna elke week. Je kunt er lekker veel in maken en je kunt er gewoon bij weglopen. Ik heb er ook al rijst en aardappelpuree mee gemaakt, echt ideaal. Ik zal er binnenkort echt eens een review over schrijven. ;)

   Reageren
 2. Lidia

  Wat geniet ik altijd van je soap;-P, heerlijk om andermans leven te lezen haha. Enne iedere week pannekoeken is een goed idee, wij doen het iedere zaterdagochtend, ik zou nooit meer zonder willen!

  Reageren
 3. Linda

  Wat heb je een leuke jas gekocht en pannenkoeken-zondag vind ik een geweldig idee :-D.
  Wat kunnen katten toch heerlijk onbezorgd liggen slapen, je zou er bijna jaloers op worden.

  Reageren
 4. Vex 3

  The article you have shared here very awesome. I really like and appreciated your work. I read deeply your article, the points you have mentioned in this article are useful

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *