Team Confetti op de Wonen & Co beurs (+ winactie).

Jazeker, deze huismus gaat de deur uit! Volgende week donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de 11e editie van woonbeurs Wonen & Co in Groningen. En ik sta er ook stiekem tussen! Je kunt me vinden in de stand van FOLK samen met mijn planners en gloednieuwe unicorn tegeltjes. Maar er is natuurlijk nog veel meer leuks te zien en te doen, dus daarover in dit artikel meer. Én ik mag twee entree kaartjes weggeven, yay!

De beurs is in het Martini Plaza in Groningen. Vier dagen lang kun je er winkelen, inspiratie opdoen en advies inwinnen. Er is een food corner (yessss) en een vlog-bioscoop (whatever that may be). Hieronder nóg vijr redenen waarom je even langs moet komen:

tiny houses

DE TINY HOUSES VAN FOLK
Zou jij het kunnen? Met z’n tweetjes leven op maximaal 24 vierkante meter? De mensen van de Tiny House Movement doen het. Deze ‘kleine huisbezitters’ stellen simpel gezegd dat spullen niet per se gelukkig maken. De Groningse talenten van de FOLK Conceptstore, één van de leukste woonwinkels uit hartje Groningen, zetten drie kleine trendhuisjes naar hun hand op Wonen&Co de beurs onder de noemer ‘FOLK’s Favourites’. Hoewel het een Amerikaanse rage is pakken de designers het lekker op z’n Hollands aan. De tiny houses zijn verborgen achter typische Amsterdamse gevels. Thema van de tiny houses is ‘urban jungle’. Veel groen, cactussen, staande en hangende planten met de door FOLK zo kenmerkende Scandinavische touch. (bron tekst: wonenenco.nl)

Dit is dus ook waar ík te vinden ben. Een tiny meisje in een tiny house, heel erg passend. Merel van De Groene Meisjes schreef trouwens afgelopen week een héél leuk artikel over de Tiny Houses Movement. Als je dat interessant vindt, zou ik dat dus echt even gaan lezen.

rollende kamers

DE DESIGNER SLEURHUTTEN VAN VESTA.
Caravans zijn het helemaal in 2016, vindt Vesta Groningen. De woonzaak heeft een aantal kleine huisjes op wielen op de kop getikt die een flinke metamorfose ondergaan. Speciaal voor Wonen&Co de beurs worden de caravans ingericht in elk een eigen woonstijl. Hiermee veranderen ze in inspirerende ‘rollende kamers’. Wat je binnenin spot, kun je voor de deur kopen. De verbouwde caravans worden bovendien geveild. De opbrengsten komt ten goede aan het Hospice Gasthuis Groningen. Breng je bod uit en wie weet is één van de drie gepimpte sleurhutten binnenkort van jou! (bron tekst: wonenenco.nl)

Hierboven zie je alvast een sneak peek van dit inspirerende project. Eigenlijk nog meer tiny houses, maar dan op wielen. Ik word er razend enthousiast van. Mijn ouders zijn meester in het opknappen van uitgewoonde stacaravans en ik vind dus écht dat ze hier een kijkje moeten gaan nemen (en koffie met mij komen drinken natuurlijk).

Adviesplein

ADVIESPLEIN
Kun jij wel wat interieur-, kleur- of tuinadvies gebruiken, maar ligt de drempel om een expert te benaderen nog te hoog? Of je nu op zoek bent naar een stylist, hovenier of interieurarchitect, op het Adviesplein geven ze je gratis één op één advies. Het Wonen&Co Adviesplein bestaat uit tien adviestafels en bijna dertig interieur- en tuinspecialisten die honderden bezoekers bijstaan met gratis raad en daad.  Bekijk de specialisten hier en reserveer een plek! Upload online alvast tekeningen en beeldmateriaal of stel meteen je vraag. Een half uur vliegt voorbij en je wilt uiteraard het meest optimale uit je advies halen. Wees dus voorbereid. (bron tekst: wonenenco.nl)

Persoonlijk ben ik meer een Pinterest girl op het gebied van interieur-advies inwinnen, maar het is natuurlijk superleuk om advies op maat te krijgen. Gratis ook nog!

tegel team confetti daily planner 3

SHOP TILL YOU DROP
Naast advies inwinnen en inspiratie opdoen, kun je ook gewoon lekker winkelen. Meteen die ideeën omzetten in aankopen en dat onmogelijke hoekje in je huis bij thuiskomst meteen opfrissen. Met een unicorn tegel op je toilet of een nieuwe planner op je bureau misschien wel…?

plattegrond

HIER BEN IK! (EN ANDERE INFO)
Zie je dat kleine rondje met dat pijltje erbij? Daar ben ik, samen met Anne en Tim van FOLK (klik hier voor een grotere plattegrond met meer info). Mocht je het leuk vinden om een praatje te maken of me vanachter een pilaar te bespieden (een praatje vind ik leuker) dan kun je me daar vinden. Ik ben er natuurlijk niet all day, every day, maar ik ga proberen zoveel mogelijk op mijn plekje te blijven staan.

OPENINGSTIJDEN
Donderdag 17 maart | 13.00 – 22.00 uur
Vrijdag 18 maart | 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 19 maart | 10.00 – 18.00 uur
Zondag 20 maart | 10.00 – 18.00 uur

ENTREE
Reguliere entreeprijs: €11,50
Online tickets: €10,00

wonenenco

WINACTIE!
Lijkt het je leuk om te komen? Doe dan mee met de winactie want ik mag twee entreekaartjes weggeven, yes! Dat scheelt jou en je vriend/vriendin/moeder weer €20,- waar je mooie woonspulletjes (of heel veel patat) van kan kopen.

WAT MOET JE DOEN?
♥ Laat in de comments hieronder duidelijk weten dat je meedoet.
♥ Like de Facebookpagina van Wonen & Co.
♥ Je hebt dit weekend de tijd om mee te doen. De win-actie sluit op op maandag 14 maart.

♥♥♥

Veel succes en wie weet tot volgende week!

REACTIES:

 1. Enya

  Ik doe mee!
  Wat een leuke winactie, erg welkom nu ik over een paar maanden mijn studenten kamer ga verruilen voor een “grote mensen” huis…

  Reageren
 2. Mayke

  Jaaaa..ik doe graag mee!!
  Lijkt mij super om samen met mijn vriendin heen te gaan!!
  Sinds ik verhuist ben, zien we elkaar minder, dus even wat samen ondernemen is altijd fijn!!

  Reageren
 3. Gerinda

  Ja ik mee hoor! De Wonen en Co beurs lijkt me enorm gezellig. Kan ik meteen (nog meer) inspiratie op doen voor onze huiskamer verbouwing. Lijkt me tof om de kaartjes te winnen en persoonlijk bij jou te komen shoppen!

  Reageren
 4. Kiran

  O EM GEE! Yes please! Ik zal even toelichten waarom ik graaaaaag wil komen;
  1) ik ben heel toevallig donderdag vrij
  2) ik hartje Groningen
  3) ik woon al 8 jaar in een voor-oorlogs huisje (formaat poppenhuis). En ik heb werkelijk nog steeds geen flauw idee wat ik er mee moet! En dan heb ik ’t over de tuin nog niet eens gehad……
  4) en ik wil een unicorn tegeltje kopen…..heul graag!

  Ik doe dus absoluut graag mee!!

  Reageren
 5. Saskia

  Wat een leuk artikel! Mijn vriend staat ook met zijn bedrijf op de beurs :D Super leuk dat FOLK er ook staat! Ik ga zeker even kijken.
  (ik doe niet mee aan de winactie)

  Reageren
 6. Mariska

  Jaaa ik doe heel graag mee! Verheug me al een tijd op deze beurs en wil ook graag de unicorntegel scoren! De vintage markt van twee weken terug vond ik al super leuk en deze beurs lijkt me al helemaal erg gezellig!!

  Reageren
 7. Naomi

  Ha, ik zat laatst nog inderdaad aan kleuradvies te denken. Bij kleuradvies denk ik vaak aan kleding, maar het is ook leuk om te kijken welke kleuren in je interieur heel goed bij je passen. :)

  Reageren
 8. Linda

  Wat lijkt me dit super leuk, maar voor mij niet haalbaar om er heen te gaan helaas. Super dat jij er ook staat en dat huisje op wielen ziet er echt geweldig uit. Ik hoop dat je er uitgebreid verslag van doet, met lekker veel foto’s. Alvast veel,plezier!

  Reageren
 9. Petra

  Dat is gaaf! Ik woon in Zwolle, maar ben aanstaande vrijdag een dagje in Groningen. Ik zat al te bedenken wat ik die dag allemaal ga doen, en dit lijkt me perfect. Ik doe dus ook graag mee aan de winactie.

  Reageren
 10. Rineke

  Ik doe mee!
  Wat een geweldige win-actie!
  Het lijkt me echt fantastisch om inspiratie op te doen op deze geweldige beurs! <3
  En alvast wat leuke spulletjes in te slaan voor mijn toekomstige woning :)

  Reageren
 11. Leonie mulder

  Jaaa wil heel graag heen met mijn vriend! We moeten nog heel veel inspiratie op doen voor ons nieuwe nieuwbouwwoning!!

  Reageren
 12. Brenda

  Jaa ik doe mee!!!
  Ik ben weer super benieuwd naar de beurs dit jaar. Ik heb nét mijn eerste huisje gekocht dus ik ben druk bezig met inrichten en kan dus zeker nog een hoop inspiratie gebruiken. Folk is een super leuk winkeltje en ik ben erg benieuwd hoe de ’tiny houses’ eruit zien!! (L)

  Reageren
 13. Pingback: Confetti Soap #58 + kattenbonus! | Team Confetti

 14. michelle

  Ik hoop dat ik op de valreep nog mee mag doen! Samen met mijn vriend willen wij ons eerste huisje kopen. Daar moeten natuurlijk nieuwe mooie spullen in komen te staan. Ik kan wel wat tips en inspiratie gebruiken.

  Reageren
 15. Anoek

  Ik hoop niet dat ik te laat ben, maar zou graag nog meedoen :)
  Ik ga normaal gesproken altijd met mijn moeder heen, maar vorig jaar hebben we overgeslagen, hoe leuk zou het zijn om haar dit jaar te verrassen met een kaartje :)

  Reageren
 16. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 17. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 18. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 19. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 20. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 21. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 22. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……..

  Reageren
 23. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *