Confetti Soap #57 + kattenbonus!

Vorige week speelde ik voor paashaas, roofde ik de HEMA leeg en gingen we ons te buiten bij een food festival (én tweedehands markt).

bitterballen

Vorige week vrijdag sloot ik heel gezellig de week af met Anne. We zouden eigenlijk taart gaan eten, maar alles zat vol. Bitterballen it was! Helemaal niet erg hoor. Ik vind het zo fijn dat ik nu een freelance vriendinnetje heb ik Groningen, waarmee ik gewoon ’s middags doordeweeks mee kan afspreken. We werken allebei (vaak) in het weekend, dus uren maken we genoeg, haha.

hema pasen inkopen

Op vorige week zaterdag stond ik al vroeg in HEMA om materialen voor HEMA-paas-blogartikelen in te slaan. Ik heb me voorgenomen om ook in het weekend een vroege vogel te zijn (een heel regelmatig slaappatroon schijnt heel goed voor je hersenpan te zijn) en dan zijn dit de voordelen. Het was nog heerlijk rustig en ik kon dus op mijn gemak alle spullen op mijn lijstje bij elkaar sprokkelen.

foodfestival 2 food festival 1 klein berlijn 4 klein berlijn 3 klein berlijn 1 klein berlijn 2

Zaterdagmiddag spraken we af met vrienden om naar het food festival met mini vintage markt (klein Berlijn) te gaan. Het was binnen (in Martini Plaza) en vooral het eet-gedeelte was heel sfeervol. De vintage markt vond ik érg leuk om doorheen te lopen, maar behalve een geweldige Dolly Parton elpee, hebben we niks meegenomen.

pannenkoekenolga selfie paashaas hema paashaas hema

Op zondag bakte Tom pannenkoeken en ging ik al vroeg aan de slag met het fotograferen van HEMA paasartikelen. Ik zeg nog lekker niet wat ik heb gemaakt, dat zien jullie vanzelf wel voorbijkomen. ;)

oscar bingo

Vorige week maandag was de dag nadat de Oscars waren uitgezonden en net als elk jaar keek ik de show op maandagavond met Meike en Tom. Inclusief Oscar bingo, oh yeah! Dit betekende de hele maandag een media-black-out, want we mochten natuurlijk nog niet weten wie wat gewonnen had. Uiteindelijk bleek ik de enige te zijn die niet per ongeluk een nieuwssite had geopend, maar de anderen wisten gelukkig alleen de Oscar van Leonardo en zie zagen we al wel aankomen. Het was een hele gezellige avond en ik won de bingo, woohoo!

was sokken was

Vorige week stortte ik me ook weer eens op de was, die permanent uit de hand loopt. Maar na een fikse marathon (alles door het hele huis opgehangen om te drogen) kon ik weer even vooruit.

under the gunn tetkees tv mondo

Als het te smerig weer is voor een wandelingetje, kijk ik tijdens mijn lunchpauze graag een YouTube video of serie. Ik kwam erachter dat Tim Gunn (de o zo likeable mentor van Project Runway) ook een eigen mode-wedstrijd-programma heeft: under the Gunn. Yesss, hoe meer Tim Gunn, hoe beter. Mondo, een oud Project Runway kandidaat is terug om beginnende mode-ontwerpers te begeleiden (samen met twee andere oud kandidaten) en zijn kledingstijl vind ik echt fantastisch. Zo zou ik er ook wel uit willen zien. Die blouse! Dat strikje! Hou me vast!

lush 2 lush 1

Ik probeerde vorige week ook de Rose Bombshell uit die ik eerder opgestuurd kreeg van Lush. Hij barste open en er kwamen allemaal bloemetjes uit! Het bad rook heel lekker en had een hele mooie koraalkleur. Ultieme ontspanning.

geen frozen yoghurt

In mijn hoofd zou het echt heel goed werken als ik bevroren yoghurt in de blender zou gooien. Dat móést wel frozen yoghurt worden. Nee dus. Maar wel een lekkere dikke yogho (ik had er ook nog een beetje honing en frambozen bijgegooid).

sokken coucousuzette mo sokken

Ik trakteerde mezelf op twee paar geweldige sokken uit Parijs. Het duurde een weekje voordat ze er waren (en nee, ze waren niet zo heel goedkoop) maar oh my, wat zijn ze geweldig. Ik trok zelf meteen die met glimmende oogjes aan en Tom die met borstjes. Glorious!

KATTENBONUS!

mo tetkees bedmo tetkees mo slapen mo bed model

Er zat weinig actie in de taxi deze week. Door het smerige weer was het vooral slapen en nog eens slapen. Wel gezellig hoor, zo kan ik tijdens werk-pauzes áltijd een katje aaien.

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. marije

  Wat een leuke week! En van jouw sokken word ik echt vrolijk.

  Love love love tim gunn, ga ik zeker eens opzoeken!

  Maak er een mooie dag van!

  Reageren
 2. Dina

  Weet je wat ik altijd zo grappig vind? (nee natuurlijk weet je dat niet, want ik heb het nog nooit tegen je gezegd…)
  Als ik aan jou of aan jouw blog denk, dan denk ik aan katjes, confetti en kleurtjes. Altijd als ik de confetti soap bekijk, dan lijken die drie dingen een beetje jouw leven te omschrijven. KLEURTJES. Alles is zo kleurrijk, dat vind ik zo gezellig staan altijd. :D

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik hou van kleurtjes! Af en to word ik er wel een beetje knettergek van, maar ik kan het niet helpen. :D Ik denk bij jou altijd aan tevredenheid en rust. En bloemen. <3

   Reageren
 3. Linda

  Wat hebben jullie super leuke sokken :-) de katten zijn slim, ze weten wat goed voor je is, als het weer niet meewerkt.

  Reageren
 4. cornelia

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 5. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 6. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet….

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *