Confetti Soap #55 + kattenbonus!

Afgelopen week had ik een blogdate in een kattencafé, voer ik op een bootje naar het HEMA hoofdkantoor en werd ik bijna aangevallen door hongerige ganzen. Zou dat wel goedgekomen zijn? Ik zou maar snel gaan lezen…

saske kattencafe teske kattencafekattencafe

Vorige week zaterdag had ik een blogdate in het nieuwe kattencafé in Groningen met een heleboel leuke bloggers. Teske, Anouck, Dina, Saske & Alwin, Iris en Michelle waren erbij en het was ontzéttend gezellig. :D

double smoothie 2 double smoothie gebakken ei

Tom had stevig zijn best gedaan in het valentijnsweekend van vorige week, haha. Hij had een poging gedaan de lekkere smoothie die we XO dronken na te maken én hij bakte het laatste eitje voor me. <3

mo badkamer lush bruisballen badschuim mo bad

Maandagavond heeft zich stiekem ontwikkeld tot bad-avond. Het is koud buiten en op maandag moet ik mijn hersentjes altijd extra kraken omdat ik de rest van de week moet plannen en mijn emailbox is extra vol na het weekend. In bad kan ik dan lekker opwarmen en uitpuffen.

lunch ganzen

In mijn lunchpauze kijk ik meestal een aflevering van Fredcember op Youtube (ik ben nu bij, boehoe) en maak ik een wandelingetje. Langs de evil ganzen (die gevaarlijk hard op me afkwamen).

tetkees verhaart

Argh, ons huis is in korte tijd veranderd in een kattenhaar extravaganza. OVERAL liggen plukken haar van Tetkees. Ik vond mezelf al flink dat ik de laatste tijd elke week stofzuig. Maar met het tempo waarmee Tetkees zijn haar verliest, kan ik elke dag dat apparaat er wel bijpakken…

de poezenkrant abonnement

Hèhè, eindelijk heb ik dan een abonnement op de poezenkrant! De PoKra (zo wordt hij onder liefhebbers ook wel genoemd) verschijnt zeer onregelmatig sinds 1974. Het wordt dan ook afgeraden om een abonnement te nemen, omdat er weleens een paar jaar tussen nummers inzit, hahaha. Maar ik ben er toch voor gegaan en heb het laatstverschenen nummer al binnen. Het gaat alleen maar over katten en het is hilárisch.

outfit selfie trein laptop lush ov fiets bijenkorf bijenkorf taart

Afgelopen donderdag ging ik sinds lange tijd weer eens naar Amsterdam. Ik had een meeting bij HEMA vanwege de persdag en over de HEMAblog. Ik kocht een treinkaartje in de spoordeelwinkel (áltijd goedkoper dan gewoon 40% korting). Die was voor de 1e klas én inclusief gebakje en koffie bij de Bijenkorf. En daar ging ik voor hoor, haha. Dus in mijn uppie met taart geluncht in de Bijenkorf en nog even langs Lush voor nieuwe shampoo. Ik heb ontzéttend veel geluk dat ik vaak de nieuwe collectie van Lush uit mag proberen en altijd nog lekkere badspulletjes op voorraad heb liggen. Maar mocht ik er ooit doorheen raken, dan ga ik zeker de ‘experimenter’ eens uitproberen. Die ziet er zo tof uit!a place beyond belief hema pasen hema popcorn patch hema karamelpasta

Op de pont het IJ over naar het HEMA hoofdkantoor. De tekst ‘a place beyond belief’ is voor mij heel letterlijk. Ik droomde er altijd al van om voor HEMA te mogen werken en die droom is uitgekomen. AND I LOVE IT! Ik heb ontzettend veel inspiratie opgedaan en heel gezellig gekletst met collega HEMAbloggers Shifra, Wimke en Céline. Ik kan niet wachten om met de nieuwe paascollectie aan de slag te gaan en toffe artikelen te schrijven. :)

hail caesar

Toen ik weer terug getreind was, ging ik lekker pizza eten met Tom en daarna naar de film: Hail, Ceasar! Ik zat te stuiteren op mijn stoel toen ik de trailer voor het eerst zag. Een film van de gebroeders Coen vindt Tom ook altijd goed (zijn favoriete film is O brother where art thou?). En hij was héél vermakelijk, maar er was niet zoveel diepgang. Maar een goede date hoor. Ik zit nog steeds te lachen om sommige stukjes. :D

weekly planner

Donderdag stond ook eindelijk de weekly planner in de TC webshop. En hij gaat echt heel erg hard! You guys! Crazy planner ladies! Heel erg bedankt!

KATTENBONUS!

tetkees schoot tetkees papierbak tetkees bedrand tetkees bed mo stoel

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

 

REACTIES:

 1. Sanne

  Ik verlang door jouw foto’s altijd naar en fijn bad! Binnenkort maar eens naar m’n ouders om in bad te gaan, haha.
  En Hail, Ceasar wil ik ook zien! O Brother Where Are Thou is inderdaad ook briljant. <3 die film!

  Reageren
 2. Moniek

  Jaa ik vind het zo leuk dat er een kattencafé in Groningen is. Ik ben er nog niet geweest helaas, ga er binnenkort even een bezoekje brengen! Ik heb al heel veel dingen van de Hema voorbij zien komen, het zag er echt super vrolijk uit allemaal!

  Reageren
 3. Linda

  Wat heb je leuke dingen gedaan, fijn dat je plan blok zo goed gaat. De foto waarin je in bad gaat met Mo vind ik super leuk. De kattenbonus is weer zo leuk.

  Reageren
 4. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet….

  Reageren
 6. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 12. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *