Confetti soap #28 + kattenbonus!

Afgelopen week lag ik heel vaak in het park, aaide ik niet alleen mijn eigen katjes en deed ik een magische ontdekking met crème fraiche. Wilde bedoeling weer hoor!

Barney

Vorige week vrijdag paste ik voor een keertje op de katjes van vrienden omdat ze een nachtje weg waren. Zij passen op onze katjes als wij weg zijn en vice versa. Barney here was HEEL blij om me te zien. Ik had mijn sexy sportpakje (ahum) en idem schoenen aangetrokken omdat de katjes heel dichtbij het Noorderplantsoen wonen en daar wilde ik mijn ‘run’ (who am I kidding, mijn hijg-puf-slenter-sessie) gaan doen die dag. Flink niet? Dat vond ik nou ook.

chattyfeet

Maar na die hijg-puf-slenter-sessie was mijn energie wel echt op en daarom haalde ik onderweg naar huis Indiaas eten dat ik met een overwerkte Tom opat in het parkje bij ons huis. Hij was gelukkig niet te moe om te poseren met MIJN sokken (we hebben praktisch dezelfde maat sokken, dus dan gebeurt dat).

luisteren lezen in het park

Zaterdag deden we NOG MEER parkhangen, meer daarover lees je hier.

milkshake

De overgebleven aardbeien uit het park verdwenen in een smoothie toen we thuiskwamen. We hadden geen melk of yoghurt meer in de koelkast, maar wel crème fraiche. Blijkt dat je met aardbeien, crème fraiche en een drupje honing een hele lekkere aardbeien-milkshake kan maken. Weten we dat ook weer. :D

Tetkees ikea

Zondagochtend kwamen mijn ouders langs om de keuken te bespreken. We gaan namelijk binnenkort met de hulp van mijn vader de keuken verbouwen, woohoo! Toen ze weg waren, hadden we helemaal de keuken-vibes gekregen en hebben de rest van de middag door de Ikea gezworven, op zoek naar de beste losse kastjes/rekken voor tegenover het aanrecht aan de andere muur. Het in elkaar zetten was wat lastig, want #terrortetkees had de handleiding opgegeten…

tony's

Kijk eens wat ik kreeg voor het passen op de katjes van mijn vrienden, een Tony’s reep! Met rabarber crumble nog wel. Een betere beloning kan ik niet verzinnen!

pllek stadstrand confetti meisjes chihuahua selfie knipselangry lemon

Op donderdag had ik een afspraakje met Vera en Ingrid. Een Team Confetti getaway if you will. Het was suuuuupermooi weer en daarom gingen we voor een picknick bij Pllek, een stadstrand in Amsterdam. We kregen bezoek van een lieve chihuahua en maakten selfies met papierknipsels. Ik had speciaal een emmertje en schepjes meegenomen zodat we een zandkasteel konden bouwen op het stadstrand, maar er waren alleen maar steentjes, grrr (insert angry lemon).

broodje

Ten slotte aten we broodjes met het uitzicht op ’t IJ. En toen was het alweer tijd om te gaan. Ik blijf het jammer vinden dat we zover uit elkaar wonen, want ik zou deze twee geweldige meisjes véél vaker willen zien. :(

KATTENBONUS!

tetkees moeilijk liggen Mo la tetkees schattig tetkees baby

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag y’all!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Willemijn

    Ik word altijd weer blij van die kattenbonus! En wat zag dat er uit als ern heerlijk dagje, daar aan het strand :)

    Reageren
  2. Vera

    Oh, Olga! Als we inderdaad toch eens dichter bij elkaar zouden wonen allemaal… Dan werd er verdomd weinig gewerkt en verdacht veel gekletst denk ik ;) Het was weer super leuk, op naar de volgende Team Confetti Getaway!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *