Badpakken parade

header

Het is eindelijk zomer, iedereen is alweer druk in de weer met scheermesjes en zelfbruiner om straks langs het zwembad te kunnen flaneren in mooie bikini’s.

Tjaaa, bikini’s… Ik moet zeggen dat ik er niet zo gek op ben. Ik ben eigenlijk best tevreden met mijn lichaam, vooral mijn bovenkant en onderkant, maar wat er tussenin zit (mijn buik) laat ik toch liever niet aan de hele wereld zien. Het alternatief is een badpak (het woord alleen al klinkt ontzettend saai en oud). En ik moet zeggen dat de keuze over het algemeen nogal beperkt is. Bikini’s zijn jeugdig en vrolijk, maar badpakken zijn vaak zwart en ontzettend degelijk.

Ik ben op onderzoek gegaan op het web en heb een paar hippe exemplaren voor je op een rijtje gezet.

opmaak_badpakken

Daar word ik blijer van!

Wat trekken jullie het liefst aan, bikini of badpak?

REACTIES:

 1. Kirsten

  Hier zitten inderdaad wel leuke bij! Nr. 3 is trouwens geen badpak, maar een tankini toch?

  Ik draag altijd een bikini, maar zag laatst een heel leuk badpak bij de Hünkemöller en dat heeft mij wel aan het twijfelen gebracht. Misschien dat ik alsnog gauw voor de vakantie een badpak ga scoren!

  Reageren
 2. Luana

  Ik heb vorig jaar een badpak gekocht bij de Zeeman. Ik ben niet erg tevreden over m’n buik en show die dan ook liever niet. Tot nu toe heb ik nog geen mooie tankini gevonden. Maar laatst wel een badpak, bij de Hunkemoller. Ik was er meteen verliefd op!!! Dus heb ‘m gekocht. Deze: http://bit.ly/13BPC6I maar dan in het zwart en gewoon 2 schouderbandjes. Voel me er super zelfverzekerd in, en dat gevoel heb ik al jaren niet meer gehad :-D

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *