Ik zoek baas #2

header

In de rubriek IK ZOEK BAAS zetten we elke week drie asieldieren in het zonnetje. Wel te verstaan 1 hond, 1 kat en 1 klein (knaag)dier. Deze lieve dieren verdienen een nieuw baasje, dus een beetje extra aandacht kan geen kwaad.

 Tyson_Lucy_catootje2 Lucy is een vrolijke Labrador van 6 jaar oud. Wanneer Lucy je eenmaal vertrouwt, wil ze graag knuffelen en geaaid worden. Ze zoekt een thuis bij mensen met een andere hond, want helemaal alleen thuis zijn vindt ze niet leuk. Ook is ze erg ongemanierd (trekken aan de riem, tegen mensen op springen) Dus een baasje met ervaring  in het opvoeden van honden is gewenst.

Klik hier als je meer wilt weten over Lucy.Tyson_Lucy_catootje3Tyson is een vrolijke, speelse kater. Hij houdt niet  zo van andere katten en kan zichzelf goed vermaken. Maar dit wil niet zeggen dat hij niet van menselijk gezelschap houdt, Tyson zoekt dan ook een huis waar hij vanaf etenstijd lekker onder de mensen is.

Klik hier als je meer wilt weten over Tyson.Tyson_Lucy_catootjeCatootje & Thomas zijn een gelukkig en tevreden konijnenkoppel. Catootje laat zich graag aaien, Thomas kijkt liever eerst even de kat uit de boom. Ze zijn op zoek naar een baasje die ze naast een liefdevol thuis een groot hok kan bieden.

Klik hier als je meer wilt weten over Catootje & Thomas.

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *