Week Doodle – Slaapstoornissen

My life in drawings (Dutch)
Wat zijn de dingen die jullie ’s nachts wakker houden? Bij mij komen deze dingen, gegarandeerd iedere week mijn nachtrust verstoren!

slaap-02

slaap-03

slaap-04

slaap-05

slaap-06

slaap-07

slaap-08

Helaas zie ik er dan de volgende dag niet meer zo fris en fruitig uit…
Wat is jullie meest slaapverstorende factor?

REACTIES:

 1. Meinke

  Zo grappig en zo herkenbaar… Vooral de bovenburen die een nacht leven hebben en ik liever niet en het piekeren ;[ Lig ik iig niet meer alleen te piekeren ‘snachts er zijn er dus nog meer…
  Tegen muggen helpt Citronel [citroenolie] van de DA-drogist [maar dan moet je wel tegen hele heftige citroengeur kunnen] op je kussen, dekbed en jezelf…

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Ok, cool! Bedankt voor de Citronel tip, zou echt heeerlijk zijn als dat goed helpt!! En voortaan piekeren we inderdaad gewoon samen :D

   Reageren
 2. Liselore

  Haha! Die psychotische buurman met een schaar in zijn hand ;) Sinds ik verhuisd ben heb ik een slaapkamer aan de straatkant… en er komen nog behoorlijk wat auto’s ’s avonds en ’s nachts door de straat rijden. Het heeft even geduurd voordat ik aan het geluid én de lichten van de koplampen was gewend, maar nu slaap ik er inmiddels doorheen. En voor de muggen heb ik een simpele oplossing… een klamboe :)

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Had ik ook, maar auto’s wennen inderdaad op een gegeven moment. En ik heb een soort klamboe, maar ze hebben een ingang…. :'( whyyyyyy?!

   Reageren
 3. Nikki

  Een psychotische buurman lijkt me niet echt relaxed! Ik ben heel goed in mezelf wakker houden door eeuwige piekersessies over dingen die bij daglicht helemaal niet zo erg blijken te zijn. Stom!

  Reageren
 4. Lisanne

  Hahahaha, geweldig!
  Ik woon in het centrum van Nes (Ameland) wat vooral in de sportweekenden en zomers nog wel eens behoorlijk rumoerig kan zijn ’s nachts. Daar gaat je nachtrust….

  Reageren
 5. Jolien

  Ik kan eigenlijk altijd goed slapen. Overdag maak ik me voortdurend zorgen en pieker ik de hele tijd, maar eens ik in bed lig, val ik als een blok in slaap.

  Reageren
 6. Daisy

  Piekeren……ik kan er de klok op gelijk zetten. Als ik zorgen heb, word ik na 4 uren slapen wakker. En dan valt het niet mee om nog in te slapen. Pak altijd warme beker melk met honing.
  Sinds 2007 heb ik Otosclerose (progressieve doofheid) en Tinnitus (oorsuizen).
  Bij mij zitten er drie verschillende geluiden in mijn hoofd. Bij mijn linker en rechteroor en in het midden van mijn hoofd. Dit houdt me dikwijls uit mijn slaap. Vooral in de beginperiode na de diagnose zat ik soms rechtop in bed.
  Ik wil niet zielig doen, heb getwijfeld om het te plaatsen. Ik vind het wel fijn als anderen zo nu en dan kennis maken met verschillende aandoeningen.

  Reageren
  1. Olga

   Jeetje Daisy, wat heftig en ontzettend vervelend. Goed dat je er wat over schrijft, niets om je voor te schamen! We hebben allemaal mankementen en problemen waar we het liever niet over hebben terwijl delen het leed zeker kan verzachten.

   Reageren
  2. Meike Bericht auteur

   Dat is inderdaad even andere koek dan een mug die je uit je slaap houdt…goed dat je het hebt geplaatst. Ik ken een aantal mensen met Tinnitus en die hebben er ook, vooral in het begin heel erg zwaar mee gehad. Volgens mij kun je het pas echt begrijpen hoe naar het is, wanneer je het zelf hebt. Sterkte meid! <3

   Reageren
 7. Melissa

  Ik woon aan een discotheek (even zeggen, ik was er eerst! haha) Op zaterdag houden de zatte mensen me dus regelmatig wakker. Voor de rest zorgen, piekers, zenuwen of als ik weet dat er iets spannend gaat gebeuren :)

  Reageren
 8. Tamara

  Herkenbaar! Bij mij staan mijn buren op nummer 1 wat herrie betreft. Maar ook irritant: continu politie helicopters die vlak boven je huis blijven vliegen. Maakt herrie, maar vooral een nare gedachte dat ze weer op zoek zijn naar een crimineel.. (die kan immers ook in je achtertuin/huis komen)

  Reageren
 9. Linda

  Weer super leuk getekend…..wat mij wakker houd….pijn van de handicaps/ziektes die ik heb, in de nacht is piekeren veel makkelijker dan overdag, ben er dan ook erg goed in, dingen die nog gebeuren moeten en waar je je van te voren druk om maakt…..ik woon dicht bij het uitgaanscentrum, dus in het weekend en zomers zijn er de nodige gillende en schreeuwende ( dronken) mensen die me wakker houden….ik ben een slechte slaper dus tja….tel al die vorige dingen erbij op en je hebt mijn nachten zo ongeveer….

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Aiii, dat klinkt werkelijk als een HELE slechte nachtrust :( Sterkte Linda! Ik hoop dat je af en toe toch wel lekker kunt slapen!

   Reageren
 10. Pingback: Team Confetti is jarig en trakteert! | Team Confetti

 11. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 12. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet….

  Reageren
 13. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet………

  Reageren
 14. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 15. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 16. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 17. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *