Verjaardag…woohoo!

header2

Ik had het niet verwacht, want ik zag er behoorlijk tegenop, maar ik heb een heel erg fijn verjaardag weekend achter de rug. Met taart en mooie kado’s!!!

Aangezien ik 30 werd (vandaar mijn weerzin), moest er natuurlijk een mooie taart komen. Ik struinde Pinterest af voor inspiratie en deze taarten spraken me wel aan. Zoiets zou ik wel even in elkaar gaan zetten!

cake
Ehhhh, het bleek toch best lastig om een pioenroos te fabriceren van fondant, dus dan maar driehoekjes….en het glazuur van water met poedersuiker was niet echt dekkend. Maar al met al is het best een feestelijk taartje geworden! Mijn vriend heeft er trouwens het meeste werk van gehad, die heeft de taart gemaakt, ik heb m slechts “gedecoreerd”…

Oh ja, ik heb ook erg veel leuke kado’s gehad!

kados2

Kortom:
– Ik ben ontzettend verwend
– Heb geleerd dat taarten decoreren een vak is
– En voel me prima als 30-er

tumblr_msnpqkc8O91qlghmho1_500

REACTIES:

  1. Karlijn

    Hihi nog gefeliciteerd! Nou, ik vind jullie taart er mooi uit zien hoor, heb je nog een stukje over? :) En wat een leuke cadeau’s heb je gekregen. Die kaarsenstandaard is echt tof! Op naar de 31!

    Reageren
  2. majorsite

    I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, majorsite and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *