The Guilty Pleasure Tag

header

Tags, ze zijn veelal op beautyblogs gericht en ze lijken vaak wat op elkaar. Dus, dacht ik, laat ik zelf een tag maken waarvan ik de antwoorden erg graag op andere blogs zou willen lezen. En zo ontstond de Guilty Pleasures Tag. Iets wat je stiekem heerlijk vindt, maar eigenlijk een beetje voor schaamt. Off we go!

FILM: PRETTY WOMAN
O, ik hou van deze film. Zo maken ze ze niet meer. Hij is grappig, romantisch, een beetje controversieel en er zit een dieper liggende gedachte achter. Lekker Hollywood en lekker meeslepend. Hierboven mijn favoriete scene. ”Big mistake, HUGE!” Dat gevoel kennen we allemaal, een dure winkel binnen stappen en weggekeken worden door de verkoopsters…

SERIE: DE ZOMER VOORBIJ
Dit vind je hilarisch of afgrijselijk. Ik vind het hilarisch. Ze hebben het zo gezellig en ze zijn zo flauw. Jan Smit en kornuiten trekken er elke zomer op uit naar een ander vakantieland (dit jaar Kroatië) en nodigen andere muzikanten uit om liedjes te komen spelen. Ook vullen ze hun dagen met groepsactiviteiten zoals een yoga-cursus of een grappa-proeverij. Volgens mij is een avondje doorzakken met deze jongens geen straf!

MUZIEK: GEORGE MICHAEL – FAITH
O, George Michael, hoe konden mensen nou niet zien dat je homo bent? Achteraf makkelijk praten, maar deze clip zegt genoeg, haha. Heerlijk nummer. Ik vind het mooist aan deze plaat dat bijna elk laatste woord van de zin een ‘oooaah’ of ‘aaah’ klank mee krijgt. Zo lekker fout!

donuts

SNACK: DONUTS
Alles aan deze snack is verkeerd: Hij zit vol suiker en koolhydraten en wordt notabene gefrituurd! Geen wonder dus dat zoveel mensen hun lippen aflikken bij het zien van deze lekkernij. Ik eet ze niet ontzettend vaak, want bij de supermarkt zijn ze niet zo heel lekker (niet lekker genoeg iig voor zoveel calorieën). Op de camping op Vlieland aten we ze elke dag voor ontbijt, de campingbakkerij daar maakte zulke lekkere donuts!!!

bruce

ACTIVITEIT: SLAPEN MET EEN KNUFFEL
Ok, slapen is niet echt een activiteit te noemen, maar ik wilde het onderwerp zo breed mogelijk houden voor als anderen de tag willen doen. Anyway, ik slaap dus met een hondenknuffel en hij heet Bruce (naar Bruce Springsteen). Ik kreeg hem ooit als cadeautje van Tom omdat ik er altijd eentje wilde knuffelen als we door de Ikea liepen (ook al zo’n guilty pleasure, een rondje door de Ikea lopen en daarna vieze balletjes eten). Hij had alleen niet verwacht dat het zo’n succes zou zijn. Hij is lekker zacht en warm en vooral erg fijn als Tom een keer niet thuis slaapt. Ook als ik me niet lekker voel of verdrietig ben, sleep ik Bruce onder mijn arm het huis door. Sinds de komst van de kittens is dat wel een stuk minder geworden, maar die mogen niet in de slaapkamer komen. Dus, ben je een keer bij de Ikea, neem een Bruce mee voor €15!

nagellak

ABSURDE VERZAMELING / BELACHELIJKE AANKOOP: NAGELLAK
Dit is mijn nagellakverzameling. Ik weet het, ik heb een probleem. Volgens mij heb ik genoeg voor de rest van mijn leven, maar toch word ik steeds opnieuw verleid door die kleine glazen potjes met mooie kleuren of glitters. Ik betaal zelden de volle prijs voor de duurdere merken, vaak in de aanbieding of op marktplaats. Dat maakt het een iets goedkopere en beter overzichtelijke hobby dan bijvoorbeeld schoenen verzamelen. Als ik dan toch perse een verslavende verzameling moet hebben, is hij nog te overzien. En ik leen ze uit! (smoesjes, smoesjes, foei Olga!)

manuel

CRUSH: MANUEL BROEKMAN
Niks mis met wat gezwijmel op zijn tijd. Manuel is hot en een beetje fout. Een tijdje terug heeft hij een fotoshoot gedaan in de L’Homo. Toen ik door het tijdschrift bladerde dat mijn gay-best-friend mee nam op onze campingtrip, was ik verkocht. Eenmaal thuis heb ik bij de AH stiekem een eigen L’Homo uit het rek gevist en mee naar huis genomen. Te mooi om te laten liggen…

onesie onesie2

KLEDING: ONESIE
Ik heb er zelf niet een, maar ik droom er wel van. Vooral van de superzachte met dierenoren op de capuchon word ik erg hebberig. Bovenstaande onesie vond ik hier en ik denk er sterk overna om hem aan te schaffen. Er staan vosjes op!!!

Omdat het een tag is, moet ik natuurlijk ook mensen taggen. Ik zal het niet al teveel mensen opdringen, dit is mijn lijstje:

1. Mijn collega-blogger Meike (ze weet nog van niks…)
2. Aline van Paperboats.nl (ze gaf al een keer toe GTST verslaafd te zijn, kijken wat ze nog meer te bekennen heeft…)
3. Teske van Teskuh.nl (ze doet wel vaker tags, dus deze kan ze misschien ook waarderen)
4. Sophie van Sophiedeconingh.nl (haar schrijfstijl is ontzettend grappig, dus haar antwoorden lezen lijkt me geweldig!)

Heb ik je niet getagd, maar wil je deze tag ook doen, heel graag! Ik zou het fijn vinden als je onze blog linkt en het ons laat weten. Want ik ben erg benieuwd wat jullie guilty pleasures zijn!!! En heb je zelf nog toevoegingen aan deze tag, schroom niet, daar wordt hij alleen maar leuker van.

REACTIES:

 1. Aline

  Ooooh gosh hier ga ik eens even goed voor zitten want wat een heerlijke tag haha! Ik ga hem overnemen (als ik het niet vergeet want ik vergeet VEEL dus ik ga hem NU vast in een nieuwe post plakken)

  Reageren
 2. Sahar

  Ik vond deze post heel leuk om te lezen en eindelijk ben ik eraan toe gekomen om de tag over te nemen! Zie mijn blog voor een overzichtje van mijn guilty pleasures :-)

  Reageren
 3. Pingback: The Guilty Pleasures Tag | We MakeUp Your Life

 4. Pingback: Tag | Guilty Pleasure | ..::Horstinkistan::..

 5. Pingback: The Guilty Pleasure Tag - Miss Murphy - Miss Murphy

 6. Pingback: Jaudith | The Guilty Pleasures Tag

 7. Pingback: 2Z1G: Guilty Pleasures TAG

 8. Pingback: De 15 leukste artikelen van 2013 | Team Confetti

 9. Pingback: The guilty pleasure tag | bymirandaa

 10. Pingback: Tag: Guilty Pleasure

 11. Pingback: Jaudith | The Guilty Pleasures Tag

 12. Pingback: Guilty pleasures. – vier het leven

 13. Pingback: A lovely adventure | Guilty Pleasure Tag - A lovely adventure

 14. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 15. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions..

  Reageren
 16. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 17. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 18. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 19. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 20. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 21. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 22. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *