Sneak peek team confetti agenda 2016 #2 + ontwerpwedstrijd!

Vorige week maakte ik de eerste schetsen voor de Team Confetti agenda 2016. En oh boy, daar hadden jullie een mening over! Veel complimenten, tips en persoonlijke voorkeuren stroomden binnen. Ik heb geprobeerd een happy medium te maken waar heel veel mensen blij mee zijn. Ennnn, er is een manier voor jullie om een plekje te veroveren in de agenda… Lees snel verder!

Allereerst een conclusie uit al jullie reacties:
1. Veel van jullie wilden meer ruimte in het weekend. Het is gebruikelijk dat zaterdag en zondag samen evenveel ruimte innemen als een doordeweekse dag. En daar moest verandering in komen!
2. De afvinkvakjes waren een dikke hit of een dikke miss onder jullie. Ik ben er persoonlijk fan van en daarom heb ik het half om half gemaakt. Dus niet alleen afvinkvakjes, maar ook afspraak-regeltjes met een plekje voor de tijd van de afspraak.
3. Ook op het kattenplaatjes front waren de meningen enorm verdeeld. Er waren ideeën over een agenda vol kattenplaatjes en er waren mensen die liever helemaal geen kattenplaatjes in de agenda wilden. Wie had gedacht dat daar over gediscussieerd zou worden, hihi. Oplossing: alleen the best of the best van Mo en Tetkees en ik zal me een heel klein beetje inhouden.
4. De grote to do list was ook een enorme hit. En dat verbaasde me niks. ;)

Door naar de schetsen!

optie 1 spread optie 1 links optie 1 rechts

OPTIE 1: MEER WEEKEND!
Jullie wilden meer weekend. Tja, dat willen we allemaal wel, haha. Maar meer weekend betekent een kleinere to do list. Tja, tja, tja. Ik maakte plek op elke dag voor afspraken, maar ook voor to do’s. Best of both worlds! Ook een brand-spanking-new achtergrondje speciaal voor de gelegenheid. En een donut in plaats van een kattenplaatje (bijna net zo leuk toch?).

 

optie 2 spread b optie 2 links optie 2 rechts bOPTIE 2: MEER TO DO
Optie 2 heeft minder ruimte in het weekend, maar meer ruimte voor een groter to do lijstje. Ik vraag me stiekem af of zo’n groot to do lijstje eigenlijk wel nodig is met zoveel afvinkvakjes in de dagen zelf. You guys let me know! En ja, ook deze meloenen-achtergrond is speciaal ontworpen voor de agenda van volgend jaar, woop woop! Over achtergrondjes gesproken, hierbij presenteer ik u:

DE TEAM CONFETTI AGENDA 2016 ONTWERP EXTRAVAGANZA!

OH YEAH! Misschien ben ik wel de enige hoor, maar mij leek het ontzettend leuk om achtergrondjes, ontworpen door Team Confetti bezoekers in de Team Confetti agenda te stoppen. Volgens mij komen er dagelijks ontzettend veel creatieve jongens en meisjes deze website bezoeken en het is tijd dat ze uit de schaduw treden!

Hoe werkt het?
Nou, het is niet zo heel erg ingewikkeld. Lijkt het je leuk om een achtergrond-ontwerpje te maken voor de Team Confetti agenda dan kun je mij een proefje (of meer als je on a roll bent) sturen per email: info@teamconfetti.nl. Als ik denk dat je ontwerpje bij de agenda past, dan zou het zomaar eens kunnen dat één van jouw ontwerpen in de agenda van volgend jaar staat te schitteren! Uiteraard komt je naam erbij te staan (zie de schetsen hierboven) en je website als je dat wil. Mij lijkt het leuk om niet alleen de agenda voor jullie te maken, maar ook mét jullie! En als jouw creatieve werk wel een beetje meer aandacht verdient, dan lijkt me dit een mooie manier. Alle ontwerpjes die in de agenda verschijnen, krijgen ook een ere rondje hier op de blog, met naam en toenaam. Jullie zullen de credits krijgen die jullie verdienen. :D

Nou lijk ik vaak een ontzettend schattig snoepje van een meisje, maar ik kan ook best streng zijn hoor. Na bijna twee jaar deze blog besturen en met een agenda al achter de rug, weet ik heel goed wat er mooi in de agenda past en wat niet. Het kan dus zijn dat je een ‘nee, sorry’ terugkrijgt. Just putting it out there!

Voordat ik ga, nog een beetje (kleur) inspiratie voor jullie. Go crazy met je ontwerpen, maar houd deze kleuren een beetje in de gaten:

kleuren

Kies tenminste één kleur die aansluit bij een van de kleuren hierboven. Dan is er al een beetje meer kans dat je ontwerp aansluit bij de rest van de agenda.

♥♥♥

Good luck! En als je nog vragen hebt, stel ze in de comments!

REACTIES:

 1. Dina

  Die meloentjes zijn zo leuk. En de ontwerpwedstrijd is ook super! (niet dat ik een ontwerpheld ben, dus ik sla over hihi.)
  Over de to do lijstjes: ik zou gaan voor een combi tussen optie 1 en optie 2. Geen to do lijstjes per dag, maar alleen voor de week zeg maar (dus in het vakje rechts bovenin). Zo heb je op de dagen zelf wat meer schrijfruimte.

  Reageren
 2. Eveline

  Ik ga voor het eerste voorbeeld met een kleine to do list! Zoals je zegt, waarom zo een grote to do list nodig wanneer je iedere dag zulke mooie afvinkvakjes hebt? De watermeloenen, wat een vrolijke achtergrond! Ziet er verrukkelijk uit!

  Reageren
 3. Saskia

  die meloenen zijn echt heel leuk! Ik denk alleen dat het ‘meer weekeind’ je naar je hoofd is gestegen want je hebt bij optie 2 twee zaterdag gedaan ;)
  Ik vind ze allebei verder mooi. Denk ook dat je onmogelijk aan ieder zn eisen kan voldoen.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik had het gezien, foutje! Maar het gaat vandaag vooral om de layout. Ik had er wat feestdagen neergezet om te laten zien hoe dat eruit ziet. Is vast iets misgegaan bij het schuiven. ;)

   Reageren
 4. Marieke

  Oh wauww! “Ik vraag me stiekem af of zo’n groot to do lijstje eigenlijk wel nodig is met zoveel afvinkvakjes in de dagen zelf.” >> ik denk van niet! Wat mij betreft optie 1 dus.
  (en hoewel ik geen echte ontwerper ben, ga ik zeker een achtergrondje knutselen)

  Reageren
 5. Loreen

  Wow! Ziet er leuk uit!! Zelf zou ik voor optie 1 gaan. Reden? Met mijn eigen bedrijf naast het ‘gewone werk’ is het super handig als je in het weekend ook een hoop op je to do list staat. En bij mij is dat vaak het geval met op markten staan hihi! Zal eens kijken of ik nog tijd heb voor het ontwerpen van een leuke lay-out! Blijft stiekem altijd leuk om te doen.. Hoe dan ook, ik wil je agenda straks echt in mijn tas hebben!

  Reageren
 6. gerhilde maakt

  Ik ben pro meer weekend, maar ik was dan ook een van de aanvragers. Leuke ontwerpwedstrijd maar mijn ontwerpskills zijn nihil, dus ik ga die laten passeren. Ben wel benieuwd naar de resultaten! Ik denk dat dat nieuwe exemplaar ook wel in mijn handtas terecht zal komen. :-)

  Reageren
 7. Michelle

  Wauw, wat een supergoed idee, een dagelijkse to-dolist. Ik leef voor lijstjes. Dit wordt mn agenda voor 2016! Kan niet wachten om hem te bestellen.

  Reageren
 8. Leonie

  heel gaaf! Ik ga voor optie 1, meer schrijfruimte in de weekenden zou deze agenda echt origineel maken en een must-buy. Wel zou ik dan net als bij de andere vakjes rechts afvinkvakjes doen bij dat vak voor de week. Links kan dan schrijfruimte zijn. Succes!

  Reageren
 9. Silvana

  Suuuper mooi, dit ontwerp! Ik zeg zelf, optie 2. Zo’n langer to-do lijstje zou ik handig vinden voor to-do’s die nog geen vaste dag hebben, maar wel ergens in de week uitgevoerd moeten worden. :) Ik ga trouwens zeker een paar patroontjes in elkaar knutselen, want een mogelijk plekje in dé Team Confetti agenda lijkt me wel héél erg leuk!

  Reageren
 10. Meow

  Leuke agenda, ik ben zeer benieuwd hoe het ga worden. Ik ben vooral fan van optie 1 ;)
  Yes yes ik wil zeer graag meedoen aan de wedstrijd! Maar tegen wanneer is de deadline? Ik heb namelijk nog 2 weken examens… Ik heb ook geen idee hoe je zo’n achtergrond maakt in Indesign of Illustrator, misschien kan je daar eens een blog aan wijden? Zou handig zijn. Ik volg Team Confetti al bijna 2 jaar denk ik en het is nog steeds mijn favoriete Nederlandstalige blog. :)

  Reageren
 11. Pingback: Confetti soap #23 + kattenbonus! | Team Confetti

 12. Eline

  Ik ga voor optie 1! Niets irritanter dan een vol weekend en een plaats in je agenda om alles op te schrijven. Ik ben ook fan van de opdeling per dag in afspraken en een to do. ‘k Heb voor mijzelf een agenda gemaakt dit jaar en daar heb ik een opdeling afspraken en blog-dingen. Bevalt me goed. :) Al eens aan gedacht om per maand een grote to do lijst te voorzien? Ik heb in mijn eigen agenda 2 pagina’s extra lijsten gezet: om onkosten bij te houden, plannen, to do, een doodle, wat ik wil lezen die maand, een wishlist,…. Op die manier kon ik ook dingen kwijt die niet bij een bepaalde week horen en hoef ik ook niet altijd ergens anders extra lijstjes op te schrijven.

  Ik zou ook wel eens een ontwerpje durven maken, maar hier zijn het ook nog examens (nuja, jury grafisch ontwerp), dus voorlopig heb ik ook geen tijd. :(

  Reageren
 13. Pingback: Sunday's Brunch - Specials of the week #2 - A simple life

 14. Maureen

  De agenda ziet er al heel tof uit! En ik zou graag meedoen met de wedstrijd, als ik er de tijd voor vind – in ieder geval een heel leuk idee om je lezers er zo bij te betrekken :D

  Reageren
 15. Engelien

  Optie 1! Meer weekend. To dos met harde deadline zet je bij een datum, de anderen in het wekelijkse to do vakje! Wat leuk dat we mee kunnen ontwerpen, ideeën in mijn hoofd maar kan echt niet met die programma’s overweg, maar echt leuk dat je de fans mee laat denken en zelfs ontwerpen :)

  Reageren
 16. Tamara

  Oh wat leuk de patroontjes die je al gemaakt hebt! En nog leuker dat je ook een ontwerpwedstrijd hebt! :D Ik ga mijn best doen wat leuks ervoor te maken :D

  Reageren
 17. Vief

  Ik zou gaan voor de kleine to do list. Bij elke dag heb je al top afvink vakjes, waarom zou je dan nog een grote nodig hebben?
  Als ik de agenda nu zie, word ik al ontzettend enthousiast! Kan niet wachten tot hij af is!

  liefs, x

  Reageren
 18. Noortje

  Awesoomeeeee ik ga sowieso een achtergrondje ontwerpen!
  En wat ziet de indeling er goed uit! Ik wilde vorig jaar heel graag de agenda van els en nel (net te laat muhh)
  http://www.elsennel.nl/product/weekly-journal-2015 maar misschien wint jouw agenda dit jaar wel!
  Ik stem trouwens voor de grote to do list, in het weekend zou je zo min mogelijk moeten plannen!
  Maar wat ook nog kan is een deel to do en een deel gewoon lijntjes of een raster of niks. (Jeee for blank space doodlingggg) Veel succes!! En ik hoop eind juni begin juli het ontwerp op te sturen, ik zet hem alvast in mijn agenda ;)

  Reageren
 19. Pingback: Reads | ☁

 20. Marieke

  Super laat, maar wat enorm leuk! Ik zou ook voor optie 1 gaan. Voor schoolgaande mensen is optie 2 natuurlijk intressanter, maar ik denk door voor optie 1 te gaan, je je publiek een beetje uitbreid :)

  Wanneer is de deadline voor de in te leveren ontwerpen? :D
  Wil wel aan de slag ;)

  Reageren
 21. Pingback: Deel je mening over de nieuwe Team Confetti (school) agenda! | Team Confetti

 22. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *