Photo diary november #4 + kattenbonus!

Afgelopen week was een hele spannende. De TC FEELGOOD BOX ging de webshop in! En wat volgde was ongelofelijk. Verder werkte ik natuuuuuurlijk bij Linde huis en ging ik naar een fantastisch concert van Typhoon. lobi da basi Vorige week zaterdag ging ik naar het waanzinnige concert van Typhoon. Deze man is een held en mocht je de kans krijgen, regel dan zeker kaartjes! Ik ging naar een uitverkocht Simplon in Groningen (samen met Tom), maar geen nood Groningers, hij komt volgend jaar terug in de Oosterpoort. Lobi da basi betekent trouwens Liefde is de Baas. wentelteefjes Zondagochtend ging ik voor een guilty brunch: wentelteefjes van suikerbrood. Ze waren verrukkelijk! Wil je weten hoe je ze maakt? Hier vind je het recept. Het is heel erg makkelijk en heel lekker! creme india Op maandag las ik het zeer inspirerende artikel van Groen Meisje Merel over haar #stressvrijeweek. Ik was vastbesloten om er ook een stressvrije week van te maken. Lekker makeup-vrij, mijn bureau even goed opruimen en met de muziek van India Ari op de achtergrond. Helaas hield dat geen stand en heb ik een beetje gefaald… Ik plan standaard teveel en ik kan echt heel slecht nee zeggen. Aan het einde van de week ging het mis en zat ik tot laat te werken achter de computer. Volgende week weer proberen? nomnomnom We krijgen bij Team Confetti tegenwoordig erg veel aanvraagjes voor samenwerkingen in onze emailbox. Superleuk natuurlijk! Helaas gaat dat niet altijd goed. Het bedrijf yoursurprise.nl vroeg of we een winactie met ze wilden organiseren. Het is een bedrijf wat foto’s en andere afbeeldingen op spullen drukt. Het leek me tof om een leuk ontwerpje (nomnomnom van driehoekjesletters) te maken en zo een one of a kind broodtrommeltje weg te geven aan een van jullie! Maar helaas, het is niet helemaal zo geworden als ik hoopte. De achtergrond van de nomnomnom-afbeelding is heel gelig (zou wit moeten zijn) en steekt af tegen de witte rand van de deksel. Ook was het dekseltje al beschadigd toen het aankwam en gaat het bakje ook niet goed dicht. En als klap op de vuurpijl kan het dekseltje ook niet in de vaatwasmachine of te lang in een afwasteiltje want dan valt het metalen plaatje met de afbeelding eraf. En dat is niet zo handig voor iets wat vaak afgewassen moet worden. Helaas pindakaas dus, dat vond ik niet zo’n goeie prijs om weg te geven. Erg jammer want er was best veel tijd in gaan zitten. Maar ik geef liever geen dingen weg waar ik niet achter sta, dus het zij zo. Gelukkig komen er binnenkort weer veel andere leuke winacties op de blog, hopen dat die beter gaan. :) confetti bal Vriendinnetje Ellen spotte hele leuke confetti kerstballen bij de Action en stuurde me een foto. Ik kom bijna nooit bij de Action helaas. Sowieso, winkelen, ik kom er niet aan toe. Gelukkig werk ik in de leukste winkel van Groningen waar ik ook bijna al mijn cadeautjes koop, haha. box3 box2 box1 thumbs up Het was jullie vast niet ontgaan, de TC FEELGOOD BOX ging deze week in de verkoop en er was maar 30 uur voor nodig om uit te verkopen. Bizar! Dit had ik echt niet aan zien komen en ik was dan ook over the moon (en ontzettend opgefokt en mijn vinger zat vastgeplakt aan de refreshknop de hele dag). Nog even geduld, op 1 december gaat hij op de bus… Ik vind het ook wel een beetje eng hoor, vinden jullie hem straks wel leuk? Spannend! tony's Omdat de Team Confetti box zo snel uitverkocht was, trakteerde ik mezelf op een Tony reep. Met zeezout, zooooo lekker! inpakatelier Ik liep door V&D en zag dit inpakstation staan. Dit wil ik mijn huis. Een hele kamer om cadeautjes in te pakken (Oprah schijnt er eentje te hebben). Never gonna happen natuurlijk. Maar een mens mag dromen toch? lindehuis Ik werkte donderdag en vrijdag bij Lindehuis en daar hangt deze fantastische lamp. Leuk dat het elke week echt niet moeilijk is om een mooi kiekje van de winkel te maken. Het verandert zo snel en er zijn zoveel leuke dingen! flavlive Vandaag ben ik naar Flavourites Live. Jullie konden meedoen met een winactie vorige week om vrijkaarten te winnen. Ik kreeg afgelopen vrijdag (de eerste dag van Flavourites Live) een foto van Dilek (psbydila.com) opgestuurd. Ze was er lekker vroeg en had op de balie dit bord zien staan. En als je goed kijkt, zie je het Team Confetti logo onderin staan! Ik ben al een hele tijd fan van Flavourites Live en ik vond het echt te gek om een samenwerking met ze te doen. Dreams come true. :) vlinders Tom’s broer en zijn vriendin kwamen een nachtje logeren en op zaterdagochtend aten we ontbijt buiten de deur bij Flinders. Jum jum jum, echt ontzettend lekker. Fijn begin van het weekend! luxblog pop up iris De rest van mijn zaterdag vulde ik met Sinterklaasinkopen doen en Let’s Gro activiteiten. Ik volgde een workshop voor lifestyle bloggers en ’s avonds at ik bij het Let’s Gro pop up restaurant. Het eten was heerlijk en onze tafel was ontzettend gezellig. De muziek werd verzorg door de prachtige Iris Rijnsewijn (klik op dit linkje voor een fijn zondags liedje van Iris). Komende week op de blog een uitgebreider verslagje van dit food avontuurtje.

KATTENBONUS!

mo poezen tetkees

 ***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Vintageandbeauty

  Fijne zondag meid! Ik vond het echt super leuk om je gisteren te ontmoeten. Helaas had ik niet zoveel tijd door alles wat er op de planning stond. Goed overigens dat je niet iets weggeeft waar je niet achter staat. Heb zelf een keer meegemaakt dat ik tijdens het online zetten merkte dat ik het toch niks vond. Verstandig om ergens een grens te trekken.

  Reageren
 2. Kirsten

  Ik volg jullie blog pas sinds kort, maar wat een gezeligheid! Hij staat onder mijn favorieten inmiddels, fijne zondag!

  p.s. Leuk dat je het inpakatelier zo tof vind , ik heb hem met plezier gemaakt ;)

  Reageren
 3. Tessa

  Ik vind het echt heel goed en fijn dat jullie alleen product weggeven die ook echt van goede kwaliteit zijn en dat jullie er ook echt tevreden over zijn! Niet van oh, ik mag het toch weggeven, maar dat jullie er zelf ook trots op zijn! Helemaal tof :D
  Liefs, Tessa

  Reageren
 4. Ilse

  Oe, ja, Typhoon! Ik zou die gast ook best een keer live willen zien. =) En jay, die toastjes zien eruit zeg… Hmm! Het doet me eraan herinneren dat ik nog niet geluncht heb. Misschien eerst maar ‘ns even doen. x3

  Reageren
 5. Marjet

  Wij gaan vrijdag naar Typhoon in Sneek! ZIN IN! :D En, het prijswinnaarsbordje op Flavlive is echt cool!
  ….de feelgoodbox… oooh, spannend! Ik ben zo benieuwd! XX

  Reageren
 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *