Guess who’s back!

Misschien is het jullie opgevallen dat ik de afgelopen tijd afwezig ben geweest op Team Confetti. Er waren een aantal veranderingen in mijn leven die de nodige tijd en aandacht vroegen, waardoor ik geen ruimte had om me in te zetten voor de blog. Ondertussen heeft Olga ontzettend hard gewerkt om de blog in haar eentje draaiende te houden, chapeau Olga!!! Maar vanaf vandaag ben ik weer terug. Een perfect moment voor een kleine update!

hi
Blahblahblah

Allereerst ben ik verhuisd! Waarom moest ik verhuizen? Om een lang verhaal kort te maken; ik woonde samen, de relatie ging uit en ik kon niet in het huis blijven wonen. Aangezien in Groningen een hoge woningnood heerst was het lastig om aan nieuwe woonruimte te komen die ook nog eens betaalbaar was. Dankzij de hulp van vrienden, kennissen en lezers van de blog (Shout out to Sytske, heel erg bedankt voor het meedenken! En ook naar Masja, dat ik in je huisje kon verblijven, zo erg lief!) kon ik hier en daar een huisje of een kamer bezichtigen. Uiteindelijk heeft mijn ex ervoor gezorgd dat de woningbouwvereniging toch nog vervangende woonruimte voor mij heeft geregeld. Ze hadden nog een huisje ‘over’ (omdat de voormalig bewoner er een wietplantage in had) Woooop!

Een aantal foto’s van mijn voormalig drugshol:

huis6huishuis2huis4huis3huis5

Ik ben erg blij met mijn huisje, het voelt ook al echt als thuis, terwijl ik er pas net woon.
Er moet wel nog een hoop gebeuren, zoals vinyl leggen in de wc, ik krijg t maar niet voor elkaar…

wcAhhh fuck it!!!

In de periode dat ik bezig was voor de verhuizing moest ik ook starten bij mijn nieuwe baan (nou ja, bijbaan bedoel ik). Ik moest eerst een training van 5 weken volgen met een stuk of tien afvalmomenten. Het leek wel alsof ik meedeed aan Idols. Dat was in combinatie met verhuizen best stressvol, te stressvol…ik heb in tijdens de training meerdere mental breakdowns gehad waarbij ik in huilen uitbarstte op zeer ongepaste momenten:

giphy

Maarrrr uiteindelijk heb ik het gered en ben ik aangenomen. Yay.

Dus….op dit moment heb ik mijn leven weer een beetje op orde en kan ik me weer gaan bezighouden met de dingen die ik echt leuk vind. Doordat ik een tijdje uit Blogland ben geweest, merkte ik dat er dingen waren die ik mistte aan het bloggen, maar ook een aantal totaal niet. Ik heb besloten dat ik me alleen nog maar bezig ga houden met blogitems waar ik zelf echt blij van word, en jullie hopelijk ook!

bye

Ik wil me meer gaan richten op inspiratie/creatieve posts en ga dus verder met de “Het is weer maandag” artikelen. Daarnaast plaats ik op de zaterdag een artikel. Het onderwerp hiervan kan van alles zijn. Het kan een Week doodle zijn, een Hidden Treasure, een Free download, een inspiratie artikel, of gewoon iets totaal randoms. And that’s it!

Verder verandert er niet zo heel erg veel, Olga doet haar ding en ik de mijne, net als vroeger eigenlijk…Ben blij om weer terug te zijn!

REACTIES:

 1. Sytske

  Hoi Meike,
  Fijn dat het toch nog gelukt is om een huisje te vinden! En fijn dat je terug bent. Veel succes met je baan, en je huisje ziet er heel fijn uit.
  Liefs

  Reageren
 2. Ingrid S

  Yayyy!! Heel veel plezier in je nieuwe huisje en met je nieuwe (bij)baan!! Het maakt niet uit wat je doet, als je het maar met plezier doet! x

  Reageren
 3. Elisse

  Joepie, wat fijn dat je weer terugbent! Jammer dat je relatie is misgelopen, maar je hebt er wel een aardig huisje voor in de plaats gekregen, zeg! Wat ziet het er gezellig en knus uit! :)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *