Photo diary mei #2 + kattenbonus!

Every week I show you guys what me and my cats have been up to.
Pfoe, het lijkt net alsof ik de hele week niks anders heb gedaan dan gegeten en bingo heb gespeeld… Blijkbaar waren alle andere dingen niet belangrijk genoeg om op de kiek te zetten ;) (of ik heb gewoon echt niks anders gedaan…)

outfit sjaal roze grijs broodje mr mofongo makreel

Outfit and sandwich on Bevrijdingsdag.
Omdat ik net een festivalweekend achter de rug had (en de helft van de bandjes van mijn festival ook op Bevrijdingsdag stond) zijn we niet naar muziek gaan kijken. In plaats daarvan hebben we lekker in het zonnetje een broodje gegeten bij Mr Mofongo’s in Groningen. Dit is Tom’s broodje met makreelsalade die er heel funky uitzag. De patat met sinaasappelmayo was echt heeeeeeerlijk erbij.

chocolade truffels

Chocolate heaven.
Na het broodje had ik zin in een toetje. In plaats van nog een kopje koffie op het terras, fietsten we door naar de V&D om een paar luxe chocolaatjes uit te zoeken. Dit doen we echt nooit en het was heel leuk. We stonden op en neer te springen bij de vitrine: ‘o, die! En die!’. Gelukkig was de verkoper net zo enthousiast als wij, haha. Thuis hebben we ze bijna allemaal opgegeten met een kopje thee. De chocoladespek was het lekkerst!

smoothie aardbei sinaasappel

Smoothie with orange and strawberry.
Smoothie tiiiiiiime! Sinaasappel met bevroren aardbeien is mijn favoriet tegenwoordig.

songfestival_bingo_2014

Eurovision Bingo, the first semi-final.
Dinsdag speelden we Eurovision Bingo en Meike won! Hij was eigenlijk iets te makkelijk, na de openingsvoorstelling (van tien minuten) was de halve kaart al vol.

nachos pasta worst gu chocolade fondants

Leftovers an Gü.
Woensdag leftovers for dinner met Gü chocoladefondants. Dit scheen het helemaal te zijn en met de 35% kortingsticker wilde ik het wel een keer proberen. OMG, dit is het ALLERLEKKERSTE toetje dat in de supermarkt (AH) te koop is. Ze moeten heel even de oven in en daarna zijn het hele lekkere cakejes met vloeibare chocolade in het midden. HEER-LIJK. Hou me bij de AH vandaan!

kofte curry mo bingo

Köfte curry for dinner and Eurovision Bingo, the second semi-final.
Donderdag maakte ik köfte curry met linzen, gehakt, tomaten, kokosmelk, tuinerwtjes en rijst (jum). En daarna speelden we weeeeeeer bingo. Ik had hem dit keer iets moeilijker gemaakt, wat het een stuk spannender maakte: zou een van ons wel bingo krijgen? En ja hoor, Tom had als eerste bingo! Belachelijk eigenlijk, dat ik als maker van de bingo nog niet een keer gewonnen heb.

gouden enveloppen bingo kampioen

Preparations for Eurovision.
Zaterdag heb ik moederdagcadeautjes gekocht en ons Songfestival-feestje voorbereid. Ja, ik ben een beetje overboard gegaan. Ik regelde een mega chocolade-medaille die een ere plaatsje kreeg in onze woonkamer (zoals ik al zei, overboard). En ik maakte tien gouden envelopjes waar de bingo kaarten inzaten.

tom pruik prijs bingo eurovision

Eurovision night, Heike won!
De avond zelf was FANTASTISCH. Er werd fanatiek bingo gespeeld (Heike won!), Tom had een glitterpruik op en we gilden en schreeuwden het uit tijdens de puntentelling. Jammer dat we niet wonnen, maar verliezen van de prachtige dame met de baard is zeker geen schande. Dit gaan we volgend jaar weer doen!

Heeft er trouwens nog iemand de bingo gespeeld?

KATTENBONUS!

mo kat pan erwtensoep mo cat towelmo dracula regen kapsel kat mo kat bad schuim schattig cute

Het is een beetje de Mo-show deze week. Hij likte de lege erwtensoep-pan leeg, had een bijzonder kapsel na een regenbui en zat als vanouds weer op het randje van het bad om het badschuim (en mijn teen) te inspecteren…

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.
Liked what you saw? Follow us on instagram.

REACTIES:

 1. Petra

  Ooh ik wou zo graag bingo spelen! Maar ik kreeg de rest van de fam. niet mee. Ik heb het toch gedaan, maar helaas niet eens bingo hahaha! Wel een heerlijk idee!

  Reageren
 2. Debbie

  Leuke week, leuke foto’s. Ik had bingo willen spelen gisteren, maar was helemaal vergeten dat ik vrijdag BHV-cursus en niet op kantoor zou zijn. Ik heb de bingokaarten dus niet kunnen afdrukken :-(
  Maar de avond was wel te gek met een tweede plaats voor NL.

  Reageren
 3. Karolien

  Wij hebben hier gisteravond gebingood! Was heel leuk met lekkere hapjes en mojito’s. Ik heb een fijne massage gewonnen!!!

  Reageren
 4. Joanne

  Haa, wat leuk die bingo zo! En wat gezellig dat jullie met zijn allen keken. Ik keek dit jaar eigenlijk voor het eerst echt bewust (normaal zapte ik er af en toe overheen) en ik moet zeggen dat ik me er behoorlijk mee vermaakt heb. O, en 12 punten voor de kattenbonus! ;)

  Reageren
 5. PS by Dila

  Wow, ik dacht dat ík een Songfestival fan was, maar jij kan het nog beter! Haha. Die chocolade fondants van GÜ zijn ook mijn favoriet. God nu heb ik zo’n zin daarin… (gelukkig heb ik hier Cornetto’s en chocolade-brownie ijs liggen :)).

  Reageren
 6. Kris10

  Grappige poezenfoto’s! Die Eurosongbingo vind ik ook wel leuk, op die manier kan ik die show misschien ook eens volgen :p Anders word ik er gewoon stiepelnerveus van.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *