Photo Diary juli

 header

Ik kan altijd ontzettend genieten van de photo-diaries van andere bloggers. Het leek me dan ook leuk om er zelf eentje bij te houden. Ik moet er nog een beetje inkomen, maar ja, je moet ergens beginnen. En ik begin in juli.

life_in_pictures_29

Aan het begin van juli was het een stuk minder warm dan nu. Toen dronken we nog thee in plaats van witbiertjes en mojito’s. Sinaasappelthee is al maanden favoriet.

life_in_pictures_50

Mijn moeder is twee juli jarig. We hadden afgesproken om gezellig te gaan lunchen. Terwijl ik op haar zat te wachten op het terras had ik vast een feestmutsje opgedaan om haar te verrassen. Hier zat het feestmutsje in mijn tas in de trein.

life_in_pictures_48

Eenmaal aangekomen in Leeuwarden voor de verjaardagslunch van mijn moeder kwam ik langs het nieuwe museum. Het heeft jaaaaren geduurd om het af te maken, maar ik vind het erg mooi geworden.

life_in_pictures_30

Onze favoriete ijsjes met warm weer: Perenijsjes en mini swirls van Ola.

life_in_pictures_39

De bouwvakkers zijn nu echt bijna klaar, maar we hebben maandenlang steigers rond ons huis gehad. Ik kon nergens komen zonder dat er een meneer met een schilderskwast voor het raam stond. Toen de steigers eenmaal weg waren zaten ze op het dak. Met hun radio. Die op 100% NL stond. Zo kwam het dat er ‘Shalalie shalala’ door de keuken schelde toen ik een boterham aan het smeren was. Het geluid kwam door het afzuigroostertje… Heel bijzonder.

life_in_pictures_24 life_in_pictures_22 life_in_pictures_21 life_in_pictures_18 life_in_pictures_16

Met het prachtige weer van de afgelopen weken kon een barbecue natuurlijk niet ontbreken. Op deze dag is onze mojito-verslaving begonnen. Ze waren niet aan te slepen. En toen de rum op was werden er mojito-wijntjes en zelfs mojito-thee gemaakt. Dan weet je wel hoeveel echte mojito’s er al doorheen zijn gegaan… Gezellig was het zeker!

life_in_pictures_7

Wie zegt dat je in de zomer geen stamppot kan eten? Dit is stamppot met aardappelen, spekjes, rucola, feta en een gehaktbal.

life_in_pictures_41

De poesjes zijn gek op de Ipad. Hier deed Mo een poging tot het maken van een selfie. O, de jeugd van tegenwoordig…

life_in_pictures_8

Movienight! Ik maak altijd mijn popcorn in een pan. Het is leuk, makkelijk en zooooo goedkoop. En zo laat ik ze niet verbranden, die uit de magnetron worden bij mij altijd zwart.

life_in_pictures_4

En zo zag mijn nep-Ben-and-Jerry’s eruit toen het weer bevroren was. Jum!

De meeste foto’s heb ik met mijn gewone camera gemaakt (want ik had nog geen smartphone, aiaiaiai) maar die sleep ik natuurlijk niet overal naartoe. Maar vanaf vandaag heb ik eindelijk een telefoon met camera-functie en kan ik altijd overal alles vastleggen. Nu moet ik het alleen nog onthouden. Wish me luck!

Wat hebben jullie deze maand beleefd?

REACTIES:

  1. Karlijn

    Wat leuk zo’n photodiary. Die vind ik altijd zo leuk om te lezen en te zien! Je hebt leuke en gezellige dingen gedaan. Ben benieuwd hoe jullie huis er straks uit ziet. Ik zeg: Foto’s! :)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *