Photo diary december #1 + kattenbonus!

Het was een beetje een bijkom-week. De TC Feelgood box moest op de post en daarna was het afwachten… Ook vierde ik Sinterklaas en deed ik het ietsje rustiger aan.

tc feelgoodbox 1 tc feelgoodbox 2

Deze week was het TC FEELGOOD BOX WEEK leek het wel. Zondag pakten we (me and my lovely helpers) de dozen in en brachten we ze alvast naar het postkantoor zodat ze maandag verstuurd zouden worden. Ik had er een paar achter de hand gehouden, just in case. Nadat de bestelde dozen allemaal verstuurd waren, bleken er nog vier dozen over te zijn. Ze gingen de webshop in en binnen no time waren ze alweer uitverkocht. En toen was het afwachten… Wat zou iedereen ervan vinden…? De reacties waren eigenlijk allemaal ontzettend blij en enthousiast, maar natuurlijk was er ook een enkele teleurstelling. Dat is niet te vermijden met een surprise box, iedereen heeft er een andere verwachting van. Gelukkig waren de teleurstellingen zwaar in de minderheid, maar toch heb ik er zeker wat van geleerd voor de volgende keer. Mijn hoofd zit vol ideeën voor de volgende box…

Ik zei eerder dat ik vandaag een unboxing zou plaatsen, maar aangezien ik een drukke week heb gehad en er geen boxen meer over zijn om te verkopen, schuift dat door naar ergens deze week. Dan is er ook iets meer info over de volgende keer en hopelijk ook een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over de TC FEELGOOD BOX.

tc feelgoodbox fanmail

Een paar mooie voorbeelden van ’tevreden klanten’. Miriam stuurde me een foto van haar kat Liam die erg blij was met de doos (katten en dozen zijn natuurlijk ook een gouden combinatie). En Nicole was zelfs zo blij met de box dat ze me graag een cadeautje op wilde sturen. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Superbedankt voor deze fanmail dames! Ik werd er zo blij van. :)

Nadat de box was verstuurd, was ik even op. Er was een hoop energie in gaan zitten en omdat ik het eigenlijk al heel druk had voordat ik ook nog een box in mijn schema propte, was ik deze week een beetje op. Ik heb geprobeerd om alleen de dingen te doen die echt moesten en mijn avonden vrij te houden. Ik kon me niet herinneren wanneer de laatste keer was dat ik drie avonden achter elkaar niet gewerkt had. Oeps! Niet zo goed is dat…

sushi

Ik had woensdagavond afgesproken met een vriendinnetje dat ik al veeeeel te lang niet had gezien. We gingen ergens eten waar ze ook sushi los in bakjes verkochten. Ik had een beetje teveel in mijn bakje en nam het mee naar huis voor de volgende dag. Maar helaas, het nachtje in de koelkast had ze niet echt goed gedaan. Too bad, het ziet er hier een stuk lekkerder uit dan dat het was… Puuuu. Ik wil binnenkort weer echt een keer zelf sushi maken. :)

hunger games

Donderdagavond gingen Meike en ik naar The Hungergames deel 3 part one. Oei, hij viel een beetje tegen. Zou kunnen omdat ze dit deel in twee stukken hebben gehakt, misschien hadden ze er toch 1 geheel van moeten maken? Iemand anders hem al gezien? Desondanks had ik een hele fijne avond. Lekker bijkletsen met Meike en goed veel snacks meesmokkelen de bios in (waaronder een mini flesje rode wijn, yesss). We hadden echt een half buffet uitgestald, hihi.

sinterklaascadeautjes

Vrijdagochtend pakte ik nog wat Sinterklaascadeautjes in voor die avond. Ik laat geen moment onbenut om niet tegelijkertijd een video te bekijken. Ik ben nu verslingerd aan de serie van Jerry Seinfeld: Comedians in cars getting coffee. Ik heb geen rijbewijs, drink bijna alleen maar thee en ken de helft van de geïnterviewden niet, maar ik vind het ontzettend leuk. Aanradertje dus!

sinterklaas vilten kat

En vrijdagavond: pakjesavond!!! Met Tom’s familie vieren we dit heel uitgebreid. Iedereen moet voor iedereen een cadeautje met gedicht regelen. De ouders van Tom zijn zo gek op Sinterklaas dat ze het hele jaar door cadeautjes verzamelen, die hadden dus veel meer dan 1 per persoon. Vandaar de mega stapel cadeautjes. We hebben bijna 6 uur lang non stop cadeautjes uitgepakt en gedichten voorgelezen. Echt een marathon, haha. Tom kreeg onder andere deze vilten kat waar zo’n kersenpittenzak voor in de magnetron in kan. Hij heeft het snel koud en dat is ieder jaar weer een terugkerend thema tijdens Sinterklaas, hihi. Vindt ie helemaal niet erg, want hij krijgt dan meestal bergen lekker warme sokken en mutsen om de winter mee door te komen. :D

advent

Zaterdag was de eerste dag van de instagram photo challenge die ik organiseer samen met Maris en Minke. Het onderwerp was ‘advent countdown’ en natuurlijk maakte ik toen heel blij het eerste zakje van mijn zelfgemaakte adventkalender open. Als je wil kun je hem zelf ook maken, hier vind je de free printable. Het kan nog! Aftellen naar kerst kan altijd. ;) En meedoen met de #jollycountdown kan ook nog! De challenge van vandaag is ‘xmas shopping’. Wie doet er mee?

KATTENBONUS!

mo bank tetkees en dikkie mo bad mo badkamer jacky en koos

De laatste foto is van Jacky, de kat van Tom’s ouders. Ze is zo wollig! Tom’s broer Koos was haar aan het aaien toen ze opeens een beetje in een konijntje veranderde, hihi.

***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Sylvia

  Ik ben gisterenavond naar The Hunger Games geweest, vond ‘m juist erg tof. Vriendinnetje die meeging had de boeken al gelezen, maar ik nog niet, dat zorgt toch voor meer spanning tijdens de film :)

  Reageren
 2. Sara

  Wat een poezenliefde <3 En helemaal eens met je oordeel over de Hunger Games, boek 3 was een heel rare om in twee delen te filmen. Dat boek bouwt echt op naar de actie aan het einde en dat mis je nu in zo'n film. Ze hadden beter deel 2 kunnen opknippen, daar gebeurde ZO. VEEL. in!

  Reageren
 3. Vintageandbeauty

  ah lief hoe Jacky bij je zit! Kan me voorstellen dat je op bent naar die drukte. Vind het zo tof voor je dat het zo snel ging met de boxen, heb je dik verdiend! Uiteraard wacht ik met smart nog op een unboxing ;)

  Reageren
 4. Tamara

  Ik vond zelf de Hunger Games ook een beetje ‘nah’. één deel was inderdaad veel beter geweest. Wat lief die knuffel van je kat :D Haha, Dino (mijn vogel) heeft ook een eigen knuffel, zijn furby ;) Wat hebben dieren toch met knuffels xD

  Reageren
 5. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *