Nieuwe collectie bij Søstrene Grene!

I know, I know, niet iedereen woont in Groningen (al zou dat best gezellig zijn), maar Nederland is klein en je bent overal zo. Leuk toch? Dagje winkelen in Groningen en alle leuke eettentjes afgaan? En dus vond ik het zeer verantwoord om de nieuwe collectie van Søstrene Grene te delen die morgen (!!!) in de winkel ligt. I’m excited! Are you excited??

Sinds de Søstrene Grene in Groningen zit, is het direct een van mijn favoriete winkels geworden. Het is niet duur, ze hebben knetterveel leuke printjes en het assortiment verandert wekelijks. Dus als ik een paar weken niet heb gewinkeld (dat gebeurt makkelijk, ik winkel zo weinig tegenwoordig, al dat geklus ook…) dan is de winkel alweer helemaal anders! Ik heb een keer een artikel geschreven met 1000 foto’s zodat mensen uit Maastricht ook even binnen konden kijken, die vind je hier.

De nieuwe collectie heeft een paar grotere dingen, maar ook zat lieve kleine dingetjes. Kijken jullie mee?

sostrene grene spring 2015 4 sostrene grene spring 2015 10 sostrene grene spring 2015 14 sostrene grene spring 2015 9 sostrene grene spring 2015 8 sostrene grene spring 2015 2

Ach, ik vind die krukjes zo leuk he? Maar jammer genoeg kun je ze niet stapelen. Daarnaast heb ik nog een stapel krukjes die ik al 1000 jaar moet opknappen. Herkenbaar anyone? Gelukkig ben ik bezig met het reorganiseren van mijn werkkamer en als het goed is heb ik straks een paar kasten met alleen planken (zeg het maar gewoon Olga, dat zijn gewoon BILLY’S, nothing fancy) waar ik eindelijk doosjes met leuke printjes voor mag kopen. Aww yissss!

sostrene grene spring 2015 13 sostrene grene spring 2015 12

Ook helemaal hippie de pippie, peertjes met leuke kleurtjes. Die vind ik als anti-lamp-persoon echt heel fijn. Ik heb al heel hip allemaal peertjes in huis hangen, alleen zijn het van die treurige ik-ben-geen-echte-lamp-peertjes. Misschien kan ik daar met deze peertjes ik-ben-wel-een-echte-lamp-peertjes van maken. :D

sostrene grene spring 2015 7 sostrene grene spring 2015 11 sostrene grene spring 2015 6 sostrene grene spring 2015 5 sostrene grene spring 2015

Zijn ze ook heel goed in bij Søstrene Grene: kopjes, potjes en mandjes. En schattige salontafeltjes. Ik ben altijd direct verliefd op die kleine tafeltjes. Maar waar zet je ze neer? Bij de bank hebben we een veeeeel grotere, want je moet er toch minstens twee pizza’s, glazen drinken, een theepot, afstandsbediena (zo noemt mijn vader afstandsbedieningen en ik ben een volgzame dochter) en je voeten op kwijt kunnen. Toch? Maar ze zijn wel leuk hoor.

sostrene grene spring 2015 15

♥♥♥

Anyway, morgen ligt alles in de winkel. Meet ik jullie daar? Begin van de middag? Ok, gezellig!

♥♥♥

Meer plaatjes kijken? Klik hier voor de hele catalogus.

REACTIES:

 1. ingrid

  Ah, ik word hier ook al kapot over gespamt op Facebook! Haha, nee hoor, ik vind het ook een heerlijke winkel en de nieuwe collectie ik heel inspirerend. Ik vind het wel leuk dat ze nu ook steeds meer echte meubelstukken krijgen, want ik vond het percentage loze frummels best wel hoog. Die kleine tafeltjes vind ik best handig naast een grote salontafel, ik heb er een naast de tv voor de telefoon en een tussen twee stoelen die wat verder van de salontafel af staan.

  Reageren
 2. Linda

  Oh jee, ik ga over een poosje met mijn moeder een paar dagen naar Groningen – want, shame on me, daar ben ik nog nooit geweest (!!!) – en dan koop ik die hele winkel leeg denk ik. <333

  Reageren
 3. Marlous

  Wow wat een leuke dingen! Maar toch vind ik Groningen nog steeds wel het einde van de wereld.. haha. Gelukkig gaat er een vriendinnetje stage lopen, dan heb ik een goede reden om de stad weer eens te bezoeken.

  Reageren
 4. Elze

  Jaa, voor die winkel heb ik best een autorit van bijna 3! uur over. Crazy but true. Vind op deze foto’s vooral het krukje erg gaaf, zou een mooi plantenkrukje zijn denk ik! Ik ga snel weer eens die kant op!

  Reageren
 5. Laura

  Ik had de foto’s al gezien maar ze hebben inderdaad weer een hoop nieuwe leuke dingen! Snel maar weer een keertje de stad in om te kijken :)!

  Reageren
 6. Wendy

  hm niet mijn ding. Ik vind t van die wegvlieg meubels, snap je? Met die wegvlieg pootjes overal onder. Ik houd ook niet van ikea hoor. Ben er ook nog nooit geweest. (ja dat las je goed) De site laat voor mij genoeg zien hahah

  Reageren
 7. Iris

  Ik was ook helemaal verliefd op de peertjes. Ik heb ook al zo’n soort peer hangen, maar die is net kapot gegaan. Dus ik was op zoek naar een nieuwe. Máárrrr volgens mij verkopen ze deze dus helemaal niet bij de Sostrene, want ze noemen overal alleen het koord, ook op de overzichtspagina. Weet jij dit misschien?

  Reageren
 8. Deborahschrijft

  Owwwww ik wil zo’n peertje!! Zo jammer dat hier in het westen geen Sostrene zit… Ik heb wel een dagkaart, maar heb nu nog even geen tijd, hopelijk blijft het nog een tijdje in de winkel!

  Reageren
 9. Pingback: Photo diary 2015 #11 + kattenbonus! | Team Confetti

 10. Pingback: Billy Kasten – Huidige decoratie-ideeën

 11. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 12. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *