Nails of the week: You’re gonna hear me ROAR!

This week I grabbed my dotting tool once again and I created purrrrfect leopard nails!
Vorige week ontdekte ik een nieuw (voor mij dan) nagellak-gereedschapje: de dotting tool. Ik gooide een sateprikker in de mix en maakte EINDELIJK eens foute luipaard-nagels. Kijk je mee hoe ik het deed?

essie maximillian strasse her

Maximillian Strasse Her by Essie.
Voor luipaardnagels heb je een lichte, iets donkerdere en hele donkere nagellak in dezelfde kleurcategorie nodig. Ik ging voor blauwe luipaard-nagels. De lichtste kleur gaat eerst. Bij mij was dat mijn geliefde grijze lakje Maximillian Strasse Her van Essie. Dekt in twee laagjes.

essie avenue maintain leopard

Avenue Maintain by Essie.
Vervolgens pakte ik er een donkerdere kleur bij: Avenue Maintain, ook van Essie. Met mijn dotting-tool (je kunt ook het kleine bolletje van een speld of een haaknaald gebruiken) maakte ik een soort blauwe giraffe vlekken. Jaja, we gaan de hele safari af… Dit ziet er nu niet uit, maar wacht maar af…

nyc a suitcase and a donut leopard

A Suitcase And A Donut by NYC.
Met de donkerste kleur (niet van Essie, surprise, surprise) maakte ik met een sateprikker afgebroken lijntjes om de giraffe vlekken. Dit is een lekker frunnik werkje. Moeilijk is het niet, het hoeft namelijk niet heel precies. Een kloddertje hier, een lijntje daar en je nagels worden stiekem steeds luipaardiger. Het nagellakje heet trouwens A Suitcase And A Donut en is van NYC. Het is een hele mooie diepe blauwe kleur die goed dekt.

nyc a suitcase and a donut leopard2

And there you have it! Leopard nails! Roar!

***

Essie nagellakken kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.

REACTIES:

 1. Kelsey

  Tof gedaan weer! :)

  Ik draag momenteel matzwart op 8 vingers en op beide ringvingers een spiegelende zilver. Ik voel me heel rockchick nu, hihi.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Je ziet hier altijd mijn linkerhand, die is meestal het mooiste. Maar die andere ziet er vaak ook best ok uit ;) Ik ben een beetje een priegelaar, I know…

   Reageren
 2. Pingback: 10 x Easy Party Nails! | Team Confetti

 3. Minlong

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *