Nails of the week: Nails ’n Roses

header

De lucht buiten is grijs, het miezert al dagen en het is koud! Maar mijn nagels gaan er niet in mee. We doen gewoon net alsof het zomer is. Ik haalde een leuk kleurtje en een setje stickers tevoorschijn en ik leek het meteen warmer te krijgen (kan ook door de warme chocolademelk komen die naast me stond te dampen).

notw#22_73

Op alle nagels behalve mijn pink lakte ik Toxic Tangerine van Teeez. Het is een vrolijk fel perzikkleurig lakje die mooi dekt in twee laagjes.

notw#22_18

Op mijn pink plakte ik een rozenstickertje van Catrice. De stickers komen uit de Limited Edition Collectie: Eve In Bloom. De collectie is niet meer te koop helaas.

notw#22_14

Het patroontje is leuk en het plakken gaat prima. Alleen is de afwerking wat lastig. Je moet het overtollige stukje sticker van je nagel af vijlen. Na vijf minuten vijlen (met een nagelschaarvijltje, dat wel) en flink wat peuteren en trekken zit de sticker erop. Ik ben blij dat ik er maar twee hoefde te plakken…

notw#22_1

Ondanks het gedoe met de sticker vind ik het een leuke combinatie!

Nagellak van Teeez kost € 5,99 per stuk. Teeez is lang niet overal te koop kijk daarom voor TEEEZ verlooppunten bij jou in de buurt op www.teeez.eu.

REACTIES:

  1. Pingback: Photo diary november #2 | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *