Nails of the week: confetti glitter

header

I tried to take it easy and just paint my nails red, but the urge for glitters was too big…
‘Ik doe een keertje niet ingewikkeld, gewoon rode nagels kan ook wel een keertje’. Meh, blijkbaar niet. Ik begon met een bijzonder glitterig rood lakje en besloot er nog meer glitters overheen te gooien…

mr_nail_4_red_glitter mr_nail_essence_glitter

Ik kreeg van Helen een prachtig rood lakje van het merk Mr Nail opgestuurd. Ik had nog nooit van dit merk gehoord en was benieuwd… Het kwastje van Mr Nail is wat dun en daarom is het wat lastiger om het onderste randje (bij je nagelriem) mooi rond te krijgen. Hij dekte wel bijna in een keer en was niet stroperig. Jammer dat hij niet een leuke naam heeft, hij heet 4.
I had never heard of Mr Nail before. The brush is a little thin but the consistency of the nailpolish is very nice.

essence_copperize_me

Alhoewel ik had besloten het simpel te houden, kon ik het toch niet laten om er nog een laagje vrolijke glitters eroverheen te lakken. Dit lakje van Essence, genaamd 09 copper’ize me! heb ik al heel erg lang en een tijdje niet gebruikt. Beetje suf want hij is echt heel erg mooi. Herontdekking!
Essence’s 09 copper’ize me! is a very nice glitter topcoat that I hadn’t used in a while. So silly, because it’s so pretty!

swatch_mr_nail_4

Simpel maar toch bijzonder.
Simple but special!
***

Wat draag jij vandaag op je nagels?
What are you wearing on your nails today?

Mr. Nail lakken zijn te koop bij AliceJo voor €1,00. Essence Special Effect Toppers zijn voor € 1,89 te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 09 Copper’ize me! is helaas niet meer te koop, maar er zijn inmiddels wel veel andere mooie topcoats te koop.

REACTIES:

 1. Linda

  Wat een mooi kleurtje, leuk met de giltters erop, geeft het net dat beetje extra.
  Ik draag een bordeaux rode lak van Koh en omdat ik het wat spannender wilde heb ik er Miami Pink van Catrice over heen gedaan, voor mij een perfecte combinatie :-)

  Reageren
 2. Lisanne

  Mooie combi! Ik ken Mr Nail ook nog niet, mooi budgetmerk zo te zien. Copper’ize me is echt geweldig, ik combineer ‘m ook regelmatig met roze lak. Geeft ook een tof effect. Ik ben van plan om vandaag een Valentijn nail art te maken, mijn nagels zijn dus (nog) blanco! :)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *