Nails of the week: Pink confetti

header

I am looking forward to spring, so I painted my nails super duper cheerful.
Ik ben in lentesferen. En bij lentesferen horen lentenagels, am I right? Vandaag niks ingewikkelds, gewoon een fris roze kleurtje met een gezonde dosis confetti!

nailart_pink_confetti_glitter pink_love_hema_glitter

708 Pink Love by HEMA.
Dit roze lakje met heeeeele subtiele shimmers heet 708 Pink Love en is van Hema. De kwaliteit van Hema lakjes loopt nogal uiteen, deze zit in de middenmoot. Het kwastje lakt super, hij dekt in twee laagjes, maar heeft een beetje een kalkige finish. Maar met een glimmende topcoat eroverheen zie je daar niks meer van.

loreal_topcoat_confettis

916 Confettis by L’oreal Paris.
Eroverheen zit deze feestelijke topcoat van L’oreal genaamd 916 Confettis. Je begrijpt waarom ik deze heb gekocht ;). Dit is maar een laagje, er zitten dus veel glitters in. Ik vind dit spikkeleffect erg leuk en omdat ze zwart/wit zijn, kunnen ze bij elke kleur. Ik lakte hem ook al een keer over een grijs lakje.

hema_pink_love

Lekker simpel dus deze week, maar ik word wel heeeeel vrolijk van deze spikkelnagels.

***

Mini lakjes van Hema kosten tussen €1 en €2.
L’Oréal Le Vernis kost € 5,99 p.s en is te koop bij de meeste drogisterijen.

***

Wat heb jij vandaag op je nagels?
What are you wearing on your nails today?

REACTIES:

 1. Linda

  Wat een leuke combinatie. Ik heb ook zo’n zwart/witte spikkeltjes lak en wist niet goed hoe die te combineren. Nu zie ik dat je er alle kanten mee op kunt. Bedankt voor het idee, het is super leuk en het roze kleurtje is mooi,,echt lente :-)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Zwart wit is echt te gek met een opvallende kleur, ik begin er met kleding ook steeds meer achter te komen… Zie mijn profielfoto, haha.

   Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *